ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Η Κίνα έστειλε στρατεύματα από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της (PLA) στη Λευκορωσία για να συμμετάσχουν δίπλα-δίπλα με τα στρατεύματα της Λευκορωσίας σε μια «άσκηση» (περιέχει ανάλυση μας στο τέλος γιατί γίνεται όλο αυτό).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε μια εντελώς εκπληκτική εξέλιξη στην Ανατολική Ευρώπη, η Κίνα έστειλε στρατεύματα από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της (PLA) στη Λευκορωσία, για να συμμετάσχουν δίπλα-δίπλα με τα στρατεύματα της Λευκορωσίας σε μια «άσκηση». Καθώς το ΝΑΤΟ έχει τοποθετήσει 115.000 στρατιώτες στα σύνορα της Λευκορωσίας.

Η είδηση ​​άρχισε να διαρρέει χθές Σάββατο 6 Ιουλίου, όταν κάποια γατόνια λάτρεις του αέρα παρατήρησαν ένα άγνωστο αεροπλάνο στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας. Είχε αρχίσει να τρέμει ένας φάρος Transponder, αλλά δεν προσδιοριζόταν.


Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε μια στρατιωτική βάση στη Λευκορωσία και τόσο η Λευκορωσία όσο και η Ρωσία δημοσιοποίησαν τις λεπτομέρειες. Το αεροσκάφος ήταν ένα αεροπλάνο μεταφοράς/φόρτωσης στρατευμάτων από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της Κίνας (PLA).

Λίγο μετά την προσγείωσή του, μια μικρή ομάδα στρατευμάτων του κινεζικού στρατού αποβιβάστηκε  και έγιναν δεκτοί με εγκάρδια υποδοχή από αξιωματικούς του στρατού της Λευκορωσίας.


Αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα προς το ΝΑΤΟ: η Κίνα υποστηρίζει τη Λευκορωσία και τη Ρωσία. Αποδεικνύεται επίσης ότι αυτό αποδεικνύει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ αυτών των δυνάμεων. κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί από τη Δύση.

Το ΝΑΤΟ έχει τοποθετήσει περίπου 115.000 στρατιώτες στα σύνορα της Λευκορωσίας, ελπίζοντας να αναγκάσει τη Ρωσία να κλειδώσει περίπου 300.000 στρατιώτες που έχει στα σύνορα με την Ουκρανία. Τώρα που η Κίνα μπήκε στην κατάσταση, η Ρωσία είναι πλέον ελεύθερη να χρησιμοποιήσει αυτά τα 300.000 στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί ότι το ΝΑΤΟ θα εισέλθει στη Λευκορωσία.

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη. Φαίνεται σχεδιασμένο για να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ το ΝΑΤΟ και τη Δύση. Οι παρατηρητές λένε ότι είτε θα επιτύχει αυτόν τον στόχο, είτε ίσως πυροδοτήσει ένα πολύ χειρότερο σύνολο ενεργειών από τη Δύση. 

Το μόνο που απομένει είναι μια μικρή  «σπίθα» για να αναφλέγουν τα πάντα.!! Θα ζήσουμε ένα καυτό μακρύ καλοκαίρι.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Όλες οι συγκεντρώσεις στρατευμάτων γίνονται ΕΔΩ στον ευρύτερο χώρο ΚΑΡΔΙΑ ΓΗ  (Heartland).Το 2018 ΕΔΩ σας λέγαμε καθώς ξέραμε που πάει το πράγμα και προειδοποιούσαμε:

Από το  2020 και μετά θα έχουμε σίγουρα μια πολεμική αναμέτρηση του ΝΑΤΟ με την Ρωσία...και αυτό στηρίζεται σε ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ.

Ο πρώτος είναι η γεωπολιτική αντίληψη των Η.Π.Α για την Ευρώπη (την θεωρούν τσιφλίκι τους)..και η αποφυγή μιας ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ στην Ευρασία. Η ανάπτυξη μια πραγματικά ενωμένης Ευρώπης, και όχι αυτό το κατασκευασμένο Δ'ΡΑΙΧ , με αυτόνομη υπόσταση, εκτός του ελέγχου των Η.Π.Α ακόμα και αν περιοριζόταν στο δυτικό τμήμα της ευρωπαικής ηπείρου, θα αποτελούσε ένα σοβαρότατο πλήγμα για την μακροπρόθεσμη αμερικάνικη στρατηγική,  η τουλάχιστον έτσι θα το αντιλαμβάνονταν οι Αμερικανοί.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ της πολεμικής τεχνολογίας, και της συνεπακόλουθης φιλοσοφίας του πολέμου....μεταξύ των Η.Π.Α και των ευρωπαϊκών χωρών.Είναι γεγονός ότι το αμερικάνικο στρατοβιομηχανικό σύμπλεγμα έχει στα σκαριά μια υπερεξελιγμένη πολεμική μηχανή (στο μέλλον θα δούμε και άλλα ).Φυσικά η δημιουργία αυτής της προηγμένης και "εύχρηστης" πολεμικής μηχανής δεν είναι σε καμμιά περίπτωση τετελεσμένο γεγονός, και μπορεί εύκολα να περάσει και αυτή στον " κόσμο των χαμένων ονείρων" η εφιαλτών.Ωστόσο η διαδικασία για την υλοποίησή της βρίσκεται εν εξελίξει.Αυτό όμως που δεν θέλουν επ ουδενί οι Αμερικάνοι, είναι την προσέγγιση Ευρώπης με την Ρωσία....θέλουν να απομακρύνουν την Ρωσία από την Ευρώπη, από τα Βαλκάνια, για αυτό και η πίεση τους προς την Σερβία για να την εντάξουν στο ΝΑΤΟ.

Κατά συνέπεια εάν  μια Ευρώπη ενωμένη κάτω απο μια δυνατή ηγεσία*, και με αυτόνομη γεωπολιτική υπόσταση, ιδιαίτερα εάν σε αυτή εντασσόταν με κάποιον τρόπο και η Ρωσία, θα ήταν ένας τεράστιος αντίπαλος τόσο για Κίνα όσο και για Η.Π.Α.Δεν είναι τυχαίο ότι την Κίνα την δυνάμωσαν τις τελευταίες δεκαετίες οι Χάζαροι Εβραίοι τραπεζίτες, όπως και σχεδίασαν και έφεραν στην εξουσία το Δ'ΡΑΙΧ.


Πράγματι αν η Ευρώπη πετύχαινε την πραγματικη ενοποιησή της, και πρόσθετε στο δυναμικό της της περισσότερες χώρες της Αν.Ευρώπης , και εάν σε όλο αυτό βρισκόταν και μια φόρμουλα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με την Ρωσία....τότε θα είχε δημιουργηθεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ανθρώπινη ιστορία, μια δύναμη που θα κυριαρχούσε τόσο στην "ΚΑΡΔΙΑ" (Heartland) της Ευρασίας, όσο και στον δακτύλιο πέριξ αυτής. Και η δύναμη αυτή θα ήταν κατά συνέπεια ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Και οι Η.Π.Α και η Κίνα θα μεταβάλλονταν σε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.

Φυσικά το ενδεχόμενο αυτό είναι ανεπίτρεπτο τόσο από τις Η.Π.Α και η αποφυγή αυτού αποτελεί τον πυρήνα της αμερικάνικης στρατηγικής...όσο και από την Κίνα.Δεν είναι τυχαία η προσπάθεια αλλοίωσης εθνοφυλετικά της Αρείας Λευκής Ευρωπαϊκής Φυλής, με την εισβολή εκατομμυρίων σουνιτών λαθροεισβολέων.Ο συνδυασμός των οικονομικών μεγεθών, και της τεχνολογίας της δυτικής Ευρώπης με τους φυσικούς πόρους, την τεχνολογία, και το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας θα δημιουργούσε ένα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ....εναντίων του οποίου τόσο οι Η.Π.Α όσο και η Κίνα δεν θα μπορούσαν να αντιτάξουν ένα ίσο μέγεθος.Είναι εμφανές ότι ότι μια Ευρώπη ΕΝΩΜΕΝΗ και στην οποία θα περιλαμβάνονταν και η Ρωσία με την απέραντη "χερσαία θάλασσα"...της Σιβηρίας θα αποτελούσε ένα πανίσχυρο πόλο γεωοικονομικής ισχύος...δηλαδή έναν συνδυασμό τεχνολογικής ικανότητας ,άριστου επιστημονικού τεχνικού και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού και ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ .....πολύ ισχυρότερου  σε μακροχρόνιου ορίζοντα από τις Η.Π.Α και την Κίνα.

Κάποιοι  κύκλοι εξουσίας στις Η.Π.Α θεωρούσαν ότι αυτή η δύναμη θα ήταν εχθρική έναντι των Η.Π.Α , και σίγουρα θα ήταν ανταγωνιστική ως ένας άλλος πόλος εξουσίας....και ότι όχι μόνο θα έχαναν το ευρωπαϊκό τους προγεφύρωμα , αλλά και ότι θα βρίσκονταν ενώπιον μιας νέας δύναμης η οποία με βάση τα μεγέθη ισχύος και την γεωγραφική θέση , θα αποτελούσε τον ΦΥΣΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α θα συρρικνώνονταν σε ένα περιφερειακό μέγεθος, αφήνοντας κατά μέρος τα όνειρα για παγκόσμια κυριαρχία η έστω για παγκόσμια πρωτοκαθεδρία.Ήταν λοιπόν φυσικό να μην θέλουν και να επιδιώξουν να μην υπάρχει αυτή η ένωση και αντίθετα η ευρωπαϊκή ήπειρος να διατηρηθεί υπό την αμερικάνικη "προστασία."

* Η Ευρώπη...περιμένει τον ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΗΓΕΤΗ (ο οποίος δεν μπορεί παρά να είναι μόνο Έλληνας, ένας νέος Αχιλλέας)...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΆΛΛΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά το αναφέρεις, ουσιαστικά οι δυτικοί σιωνιστές Αμερικάνοι θέλουν την εξολόθρευση της Αρειας λευκής φυλής, για να κυβερνήσουν στην αιωνιότητα όπως πιστεύουν με την βιβλική σιωνιστική αυτοκρατορία τους. Το ζήτημα είναι ότι ο Αχιλλέας ζικφριντ γερμανική φυλή, συγκρούστηκε με τον Αχιλλέα Ρως της ρωσικής φυλής λόγω των κρυφών σιωνιστικών σχεδίων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εκατομμύρια λευκοί να αποδυναμώσουν τις δυνάμεις τους, και να μπουν στις θέσεις εξουσίας των ευρωπαϊκών χωρών σιωνιστές Αμερικάνοι οι οποίοι προσπαθούν να τις ξεπαστρεψουν. Ο πόλεμος για την επιβίωση της ευρωπαϊκής φυλής θα είναι όσοι λευκοί Ευρωπαίοι δεν είναι αντιρατσιστές, ανώμαλοι, δούλοι της σιωνομασονιας, κ.λ.π στο πλευρό της Ρωσίας με τους συμμάχους της, εναντίον του σιωνιστικού αμερικανικού ΝΑΤΟ και των συμμάχων του Σουνιτών μουσουλμάνων, μαύρων Αφρικανών και σινων μογγολοειδων. Δεν θα υπάρξει έλεος και όποιος επικρατήσει θα γενοκτονησει τον άλλον. Ο Αχιλλέας λοιπόν πρέπει να είναι αμείλικτος και να πάρει τα κεφάλια του φρυγοσιωνιστη Αγαμέμνονα και των ακόλουθων του, και να ξεχυθεί στο πολεμικό πεδίο για να τελειώσει την δουλειά.

Son of Zeus

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και το Ιράν μέσα! Αλλά με κάτι τέτοια που γράφεις θα πάθουν πολλαπλά εγκεφαλικά κάτι κομπετάκια και κάτι δαμανάκια. Τζάμπα οι Σορβώνες, τζάμπα τα Πολυτεχνεία, τζάμπα όλα. Δεν θέλει Αχιλλέα η ευρεία οπή, Ροβεσπιέρο θέλει...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Βάλε και το Ιράν μέσα! Αλλά με κάτι τέτοια που γράφεις θα πάθουν πολλαπλά εγκεφαλικά κάτι κομπετάκια και κάτι δαμανάκια."

Σαφέστατα είναι και το Ιράν μέσα. Ρωσία + Ιράν + Βόρεια Κορέα + Λευκορωσία + Κίνα, το μέτωπο πλέον είναι απλά πολύ μεγάλο για την πρώτη επίθεση του ΝΑΤΟ...Το σχέδιο ήταν ότι η ΕΕ θα έμπλεκε σε πόλεμο με την Ουκρανία και θα γινόταν περίο πολέμου.Και οι Αμερικανοί όπως πάντα θα έμεναν μακριά από αυτό το μέτωπο για χρόνια, όπως σε όλους τους προηγούμενους Παγκόσμιους Πόλεμους, και οι άλλοι θα έκαναν τον πόλεμο τους προς όφελος των ΗΠΑ.