ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες απειλές Χουλούσι Ακάρ: Οι Έλληνες να σωπάσουν… μη γίνουν μεζές

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Με τι θα μας κάνεις μεζέ ρε γελοίε;;; Με τα τούρκικά F-16 που δεν έχουν ανταλλακτικά ή με τους πακιστανούς ηλικιωμένους πιλότους που τα πετάνε;;; Έχεις μεγάλη πλάκα ρε καραγκιόζη. Πάρε να δεις τι θα γίνει....Captain Mehmet ready to run like chicken.


 Τους υψηλούς τόνους συντηρεί ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, σε νέες δηλώσεις του για την Ανατολική Μεσόγειο. «Για να μειωθεί η ένταση (σ.σ. στην Ανατολική Μεσόγειο) αρκεί κάποιοι να σωπάσουν» ανέφερε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu και πρόσθεσε: «Να μην κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να σωπάσουν». Συνέστησε δε στην Ελλάδα να σωπάσει «για να μη γίνει μεζές» για τα συμφέροντα των άλλων. «Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν» είπε επίσης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας χαρακτήρισε «μεροληπτική» την ανακοίνωση των ηγετών της MED-7, μία ημέρα μετά την Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη στην Κορσική, επαναλαμβάνοντας πως η Άγκυρα παραμένει «ανοιχτή σε διάλογο άνευ όρων» με την Ελλάδα. Κάλεσε μάλιστα την Ελλάδα «να αποσύρει τα πολεμικά της πλοία γύρω από το Ορούτς Ρέις» προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης.

ΠΗΓΗ

9 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Οφείλουμε να δούμε και μια δεύτερη ανάγνωση των λεγόμενων του.... Διαχρονικά είμαστε πάντα οι χαμένοι και οφείλουμε να πέρνουμε στα σοβαρά την κάθε κίνηση, έστω και αν στα αυτιά μας ακούγεται ανοησία. Μέχρι στιγμής οι ανόητοι είμαστε εμείς.....

ΑΡΡ. είπε...


Μογγολοσχιζοειδή πολτοποίησιν προσωπικότητος πάσχουσι αυτά τα γενιτσαρότουρκα.
Η φύσις εκδικείται. Ζωή γαρ και η ανθρωπίνη κοινωνία δεν αντέχουν επί πολύ
την γενετικήν Ύβριν, τους αποτυχημένους, και κυρίως παρά φύσιν, έρωτας και επιμειξίας.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φυσικά φίλε Ατμέ...πάντα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις απειλές των τούρκων ακόμα και όταν γίνονται για εσωτερική τους κατανάλωση. Διότι δείχνουν, δηλώνουν τις προθέσεις τους προς εμάς, που όταν θα μπορούν θα τις κάνουν πράξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ Αρρ η φύσις εκδικείται...και η ύβρις πάντα έχει τιμωρία. Βέβαια είναι τόσο πολύ αποβλακωμένοι απο την έπαρση που τους διακατέχει -φταίμε όμως και εμείς για αυτό- που δεν αντιλαμβάνονται...ότι οδεύουν προς την καταστροφή. Διότι όπως δεν θέλουν μια δυνατή Ελλάδα οι "Σύμμαχοι" στην πιο νευραλγική και κρίσιμη γεωστρατηγική περιοχή του πλανήτη, έτσι δεν θέλουν και μια δυνατή Τουρκία.

Μπάμπης είπε...

Και βέβαια θα γίνουμε μεζές.
Ακούς εκεί;Ο Ελληνικός στρατός
υποδέχεται τους εισβολείς φτιάχνοντας τους σκηνές προς το παρόν και αύριο θα ξεσπιτώνει τους ντόπιους για να μπουν οι λαθραίοι.Και καλά τα αποβράσματα της πωλητικής.Οι στρατηγοί ,οι αξιωματικοί τι λένε;Γαμώ τα παράσημά σας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μπάμπη...μέσα σε μια νύχτα μπαίνει τάξη στο κωλάδικο.!! Απλά πρέπει να πέσουν μαζεμένα πολλά κεφάλια.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξαναπιάσουμε το ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση επιβίωσης του Ελληνισμού και θα το βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας.
Είναι σαν να έχουμε ένα πετραδάκι στο παπούτσι, το πόδι έχει πληγιάσει, κι εμείς τώρα θέλουμε να τρέξουμε...

Μπάμπης είπε...

Μακάρι Λύκαστρε νά είμαι ο πρώτος που θα αξιωνόταν να πάρει
κεφάλια.Δεν θέλω ούτε μυρμήγκι να πειράξω.Αλλά μ αυτούς θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση.Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Μανίζω.

ΑΡΡ. είπε...


Ο εθνικός ημών μέγας βρουκόλαξ, Μητσοτάκουλος Α΄ ο γκαντεμόσαυρος ή ο και ¨γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε¨ είχεν εξομολογηθή κάποτε εις Έλληνα δημοσιογράφον, και εις ανύποπτον χρόνον, μια μεγάλη κουβέντα δια τα ελληνικά εθνικά και πολιτικά πράγματα: Αποσυντίθενται όσον και αποκαθίστανται το ίδιο εύκολα και σύντομα...

Θαρσείτε και πεποίθατε ούν Έλληνες,
δια τα δύσκολα γαρ φύσει ως γενναίοι γεγόνατε.

Έσσεται γαρ θεόσδοτον και πάλιν
ελληνικόν νικητήριον ήμαρ!

Μμ. είπε...



(Στον Ακάρ τον λειχούδη αφιερωμένο με πολλή σάλτσα.)

(Δ. Ευσταθίου.) ΓΙΕΓΙΕΔΕΣ. Άσμα εποχής, σφόδρα λαϊκόν και μόρτικον.


Με τους γιεγιέδες (μεζέδες) άρχισες παρέα

και δεν θα καταλήξωμε ωραία

εγώ δεν θέλω παπορο-ντολμάδες
γατί θα καταλήξεις σε μπελάδες. (δις.)

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=AAh6SGo91oo