ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ρεζίλεψε τον Stoltenberg η Δημοσιογράφος του CNN για παραβιάσεις Τούρκων στο Αγαίο.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΛΟΓΙΚΟ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Ο Stoltenberg ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ" , Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΕΧΕΙ "ΛΑΔΩΘΕΙ" ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ , ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΥ "ΚΡΥΦΑ" ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α.!

Δημοσιογράφος του CNN
πήρε συνέντευξη στον ΓΓ του ΝΑΤΟ Stoltenberg και τον έκανε ρεζίλι σχετικά με την προκλητικότητα της Τουρκίας.
Η διακεκριμένη δημοσιογράφος του CNN International, Hala Gorani, πήρε συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, σχετικά με την κατάρριψη του Ρωσικού SU-24 από τα Τουρκικά F16.

Αφού αναφέρθηκε στη διάρκεια των ελάχιστων δευτερολέπτων της «παραβίασης» του τουρκικού εναερίου χώρου, ρώτησε αν η τουρκική αντίδραση ήταν συνετή.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ προκλητικά απέφυγε την ερώτηση και προσπάθησε να δικαιολογήσει την Τουρκία κάνοντας ότι δεν κατάλαβε τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.
Ακολούθως, ρώτησε για τις συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο, με βάσει τις διαμαρτυρίες του πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Ο Stoltenberg προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας ότι τα ζητήματα είναι διαφορετικά.
Η άξια δημοσιογράφος όμως επέμεινε υπενθυμίζοντας τις κατηγορίες του Έλληνα Πρωθυπουργού .
Τον ξαναρώτησε για τις Τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και του καταλόγισε ότι το ΝΑΤΟ εφαρμόζει δυο μέτρα και δυο σταθμά!
To NΑΤΟ δίνει θάρρος στην Τουρκία και έτσι κάνει όσα κάνει στην Ελλάδα.
Δείτε πως αντιδρά ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ όταν η δημοσιογράφος μιλά για τις παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: