ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

O παππούς ο Τραμπάλας και ο πραγματικός Πρόεδρος Kamala.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Με ρωτάει ο σχολιαστής mo  ΕΔΩ , για αυτό που έγραψα....:

- "....Με 70 εκ οπαδούς με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του λόγω πρόσβασης σε αυτά ως πρόεδρος με τα ποσοστά που έχει στην Γερουσία θα τους αλλάξει τα φώτα εσωτερικά".

MO -  :..." Δεν μπόρεσε να τους αλλάξει τα φώτα ως κυβέρνηση και θα τους τα αλλάξει ως αντιπολίτευση; Νομίζω ότι κάπου κάνεις λάθος Λύκαστρε. Πιστεύω ότι ο Τράμπ δεν αποδέχθηκε την ήττα του(τότε είναι που θα τον τσακίσουν)απλώς ακολουθεί τα πρωτόκολλα για να είναι σύννομος. Όλα θα παιχτούν σε ανώτατο δικαστικό επίπεδο.Οψόμεθα."


Η στρατηγική Τραμπ ήταν να δημιουργήσει σκιές στους αντιπάλους του και προβλήματα μέσω της πόλωσης .Ακόμα και νοθεία να έχει γίνει δεν θα κάνει κάτι τώρα αλλά θα την βγάλει αργότερα στην φόρα και θα μπορεί να την αποδείξει ,όπως δεν έβγαλε τα περιβόητα μειλς της Χίλλαρι. Τα wikileaks θα αναστενάξουν. Αυτό που κατάλαβε ο Τραμπ είναι ότι δεν θα έχει όφελος σε δεύτερη άμεση θητεία με όλους να τον χτυπούν νυχθημερόν θα αποσυρθεί προσωρινά έχοντας ήδη τα στοιχεία και την δύναμη που θέλει και θα τους βαρά αυτούς τώρα ανέξοδα ως αντιπολίτευση.

Ήδη σήμερα έχει 70 εκ οπαδούς στις ΗΠΑ οι οποίοι θα αυξηθούν μέσω της πολιτικής φθοράς των δημοκρατικών στο μέλλον .Είναι μεγάλο αβαντάζ αυτό και τεράστια δύναμη στα εσωτερικά της Αμερικής. Αυτό που θέλει ο Τραμπ είναι οι δημοκρατικοί να βγάλουν τον στρατό στους δρόμους και οι ίδιοι να χάσουν την Τουρκία από το ΝΑΤΟ.

Το  θεωρώ βέβαιο ότι οι δημοκρατικοί προκειμένου να προσπαθήσουν να επιβληθούν στην διεθνή σκηνή θα κάνουν πόλεμο που θα γίνει δεν ξέρω ίσως στην ΜΑ ίσως στο Κόσσοβο ίσως στην κίτρινη θάλασσα ίσως στα σύνορα της ΒΑ Ευρώπης θα δούμε. Αυτό περιμένουν και οι Ιρανοί για να ξεσηκώσουν τα Αραβικά κράτη. Η δε στάση των Ισραηλινών παραμένει μυστήριο καθότι πάντα παίζουν σε πολλά ταμπλό. Επίτηδες επέλεξε να το κάνει αυτό ο Τράμπ για να δημιουργήσει τετελεσμένα στην αρχή της θητείας του παππού. Θα  μας γλεντήσουν κανονικά γιατί εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της νέας αυτής διαμάχης που στήνεται. Τυχόν ανάφλεξη ή επεισόδιο στο Αιγαίο και στην Αν.Μεσόγειο  θα ενεργοποιήσει την επέμβαση της Κίνας που έχει συμφέροντα στις θάλασσες αυτές και θέλει το Σουέζ ανοιχτό . Μια φορά πριν 2-3 χρόνια έστειλε αεροπλανοφόρο στην Κυπριακή Αοζ και ήταν απλά ένα μήνυμα. 

Με  τον τρόπο που κινούνται η Ρωσία στο δυναμικό πεδίο της κοινής εξωτερική ςπολιτικής της με την Κίνα και η τελευταία στο οικονομικό πεδίο είναι θέμα χρόνου να υποτάξουν όχι μόνο ολόκληρη την Ασία άλλα και την Ευρώπη. Μην πηγαίνει ο νους σας σε αιματηρό πόλεμο αλλά σε οικονομικό .Τους αιματηρούς τους αφήνουν σε κάτι θυματάκια στυλ Αρμενίας και Αζέρων απλά σαν παραδειγματισμό. Το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν στην Ασία είναι η Ινδία που έχει και μεγάλο πληθυσμό αλλά και πυρηνικά. προφανώς θα δημιουργήσουν εντάσεις στο εσωτερικό της και στο Κασμίρ αλλά εκεί θα περιμένουμε να δούμε και την αντίδραση του ΗΒ που την επηρεάζει.

Όσο για την Τουρκία  αν λάβουμε υπόψιν ότι ο Ερντογάν αντέχει την πίεση λόγω κρυφών κονδυλίων που δέχεται από την Κίνα , και θα συνεχίσει να αντέχει οικονομικά και η επόμενη κίνηση του θα είναι και η μονομερής παύση πληρωμών - αναστολή θα την ονομάσει - σε επιλεγμένους πιστωτές. Είναι  ικανός να βουλιάξει οικονομικά την Ευρώπη με μια επιλεκτική πτώχευση...αν φυσικά αυτό είναι στους σχεδιασμούς της Κίνας και της Ρωσίας και του δώσουν την εντολή. Δεν είναι τυχαίο που λέει ότι μπορούν να κατακτήσουν οικονομικά την Δύση.!! Και θα  ενεργοποιήσει το όπλο μετανάστες ISIS πανευρωπαϊκά κάτι που τρέμει η Γερμανία για εσωτερικές εντάσεις στην ΕΕ. Όλοι αυτοί που μιλάνε για τα χάλια της τουρκικής οικονομίας και όλο λένε ότι θα πτωχεύσει , να γνωρίζουν ότι στο τέλος θα την πληρώσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες (θεία δίκη ονομάζεται αυτό) μιας και τα περισσότερα δάνεια στην Τουρκία τα έχουν δώσει Γερμανικές , Γαλλικές και Ισπανικές τράπεζες.!!! Είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε απο τις ποιο συνταρακτικές στιγμές στην ιστορία του πλανήτη.

Αφού δεν κατέρρευσαν οι τράπεζες της Τουρκίας όταν η ισοτιμία έφτασε στα 6-6,5 και αφού δεν δέχθηκε τον δούρειο ίππο που ονομάζεται ΔΝΤ στο εσωτερικό της τα δεδομένα ανάλυσης άλλαξαν σε αυτά που σας λέω τώρα. Μόνο για αυτούς τους δύο λόγους φαίνεται ότι η Τουρκία δεν ανήκει πλέον στην Δύση και ελέγχεται υποστηριζόμενη από την Ευρασία και το Κατάρ που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον στις αραβικές χώρες. Θα καθίσω και θα γελώ με τα ΜΜΕ που τώρα που δεν τα έχουν ανάγκη τόσο πολύ θα κλείσουν τις κάνουλες . Εκεί να δεις κωλοτούμπες με πρώτο τον Ιγνατίου 🙂 που θα αρχίσει να τα γυρίζει σε λίγο ήδη άρχισε σιγά σιγά.

ΥΓ Θέλω να δω τις φάτσες όλων αυτών...που δεν θα ξέρουν απο που τους ήρθε. Διότι όταν έχεις κάτι στο νου σου και το περιμένεις είσαι προετοιμασμένος...θα δείτε τι έχει να γίνει από 30 Απριλίου και μετά. χα χα χα

 

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Ο ¨χορός των βρικολάκων¨ σύντομα στις οθόνες σας.
Έχει το χαρισματικό δίκιο ο Λ.

Θα στερέψουν οι πηγές μιντιακής χρηματοδότησης και η επωαζομένη ευρωπαϊκή (τύπου αραβικής) τζιχαντουρκική άνοιξις θα μας πάρη και θα μας απογειώση.
Ανοίξτε ομπρέλες από τώρα. Ο κοροϊδοϊός δεν ήταν παρά η επιδημική μετάληψις, προγύμνασις του επερχομένου οικονομικού Αρμαγεδδώνος.
Οψόμεθα.