ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ομπάμα : Η λιτότητα στην Ελλάδα επιβλήθηκε για τη διάσωση γερμανικών και γαλλικών τραπεζών.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τα γερμανοπροσκυνημένα σαπρόφυτα που μας επέβαλαν για κυβερνήτες, αυτά τα μασωνικά σκύβαλα για αυτόν τον σκοπό τα έβαλαν στις θέσεις που είναι. Αποικία μας κατάντησαν...Αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα με τους πιθήκους- κατοίκους της αποικίας σου,χρειάζεσαι 2 πράγματα, κοινοβούλιο και εκλογές...εδώ ο κάθε πατσαβούρης ο κάθε πρεζάκιας, ο κάθε ανθέλληνας και η κάθε παρτάλο που ξύνει όλη μέρα τα νύχια της, έχει το δικαίωμα ψήφου.!!! Εδώ ακόμα και ο Ομπάμας ναι αυτός ο παρδαλός Όνος παραδέχτηκε αυτό που οι εδώ ηλίθιοι υποστηρικτές του προσπαθούν να κρύψουν επιμελώς. Η μόνη λύση είναι η εξολόθρευση όλων αυτών των κατσαρίδων...και δεν σας φαίνεται παράξενο, δεν σας βάζει σε σκέψεις ότι από τόσους λαούς επάνω στον πλανήτη...έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία να αφανίσουν εμάς τους Έλληνες;;; Πείτε έναν άλλο λαό που να τράβηξε τόσα τα τελευταία χιλιάδες χρόνια...μην ψάχνεται άδικα δεν υπάρχει. Σίγουρα υπάρχουν πολλές χώρες που πέρασαν και καταστροφές και πολέμους...αλλά αυτό που περνάμε εμείς...αυτή η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ δεν είναι τυχαία. Κάποιο λαμόγιο-λαμόγια τα έχουν σχεδιάσει όλα.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :


Πρώτη φορά το 2007 είχα γράψει -τότε- σε τεχνική ανάλυση στους AegeanTimes, ότι σε 3 χρόνια (εννοώντας το 2010) έρχεται μεγάλο πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα και επιβολή επιτήρησης στην οικονομία μας! Ενα άρθρο που έφερε τον τίτλο: "Ελληνική Οικονομία, Βαρομετρικό χαμηλό" και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις!

Το 2010 όταν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου, πρώτος απ' όλους αποκάλυψα σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έρχεται δανειακή σύμβαση-μαμούθ η οποία θα ξεπερνά τα 110 δις ευρώ και δεν θα είναι 20 με 30 δις όπως έλεγαν τότε τα παπαγαλάκια. Αρχικά με είχαν αποκαλέσει ημίτρελο γιατί το ποσό φάνταζε εξωπραγματικό!

Τον Απρίλιο του 2010 αποκάλυψα ότι έρχεται μνημόνιο και επιτροπεία που θα μας δένει χειροπόδαρα προκειμένου να σωθούν 4+1 Γαλλογερμανικές τράπεζες!



Οι παλιοί εδώ τα θυμούνται όλα!

Την ίδια χρονιά, το "ευχαριστώ" ήταν ότι, μου έκλεισαν το προφίλ μου στο FB με το πρόσχημα ότι "διασπείρω ανυπόστατες ειδήσεις για την οικονομία"! Μιλάμε για τρέλα, όχι αστεία ...

Κυνηγήθηκα περισσότερο από τον καθένα από ποιους λέτε;;;
Από αυτούς που υποστήριζαν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να υποστηρίζουν τον Ομπάμα και φυσικά τον Μπάϊντεν !!!

Κι έρχεται τώρα ο ... αγαπημένος τους Πρόεδρος, να γράψει σε βιβλίο του, όσα προειδοποιούσα την τριετία 2007-2009 και όσα αποκάλυπτα στο κανάλι Εγνατία από το 2010 και μετά για τον ρόλο των τραπεζών ειδικά στην Γερμανία!

Κυριολεκτικά η μοίρα τους επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια!!!

Γιατί θέλω να δω τώρα, όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο, τι θα λένε όσοι εγκλημάτησαν κατά της Ελλάδας, μαστιγώνοντας 11 εκ. ανθρώπους, λέγοντάς τους ότι "φταίνε οι Ελληνες για τα μνημόνια γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις για τις τυρόπιτες και γιατί έτρωγαν τα χρήματά τους στα μπουζούκια"!

Θέλω να δω όλη την σπείρα της κρίσιμης τριετίας 2010-2012, τι θα λένε που το ίνδαλμα τους ο Ομπάμα, τους βγάζει στην σέντρα και τους δίνει στεγνά, παραδεχόμενος (10 χρόνια μετά βέβαια), όσα αποκαλύπταμε τότε, ελάχιστοι οικονομολόγοι! Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού!

ΥΓ. Και που να δείτε την συνέχεια εσείς που υποθηκεύσατε την Ελλάδα για τα επόμενα 99 χρόνια! Η μοίρα σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! Μα πάρα πολύ μεγάλες εκπλήξεις...

6 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, άσχετο με το άρθρο αλλά εντυπωσιακό σχέδιο. hushkit.net: New X-plane Aurora CRANE announced for DARPA: Our analysis.
https://hushkit.net/2020/11/17/new-x-plane-aurora-crane-announced-for-darpa-our-analysis/
Πρώτη φορά ακούω και για το Coanda effect κατά την πτήση. Θα το ψάξω.

kakos04 είπε...

ΥΓ και λέω τι μου θυμίζει έσπαγα το κεφάλι μου, κάποια διαστημόπλοια από την σειρά farscape. Deja vu

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα πλάκα μου κάνεις.!!! Σήμερα το διάβαζα αλλά απο άλλη πηγή εδώ.
https://www.aurora.aero/2020/11/12/aurora-flight-sciences-to-develop-new-x-plane-under-darpa-contract/?fbclid=IwAR0tc8Xe4cVu5-nHYNYkzCFU4fXQZ0LIZl5bTThmqV3a3trSzHQUGb-Jsf4

Και σκεφτόμουν να κάνω και ανάρτηση.!!! Τελικά τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην τρομάξεις με αυτό που θα σου πω...αλλά είμαστε "συμβατοί" και έχουμε "σύνδεση".

kakos04 είπε...

Μακάρι να συντονιστούμε όσοι αγαπάμε την Ελλάδα να την καθαρίσουμε , και να την ξανακάνουμε τόπο χαράς και ελπίδας, εσύ είσαι αρκετά πιο προχωρημένος σε πολλές γνώσεις και μνήμες , ελπίζω να ξεκλειδώσουμε και οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε....Όταν θα κατέβεις Κρήτη κερνάω ρακί , άμα βρω χρόνο θα ξαναφτιάξω και μπύρες αλλά μετά τις γιορτές η ζυθοποιήση . Να είσαι καλά .

Μπάμπης είπε...

Να θυμίσω ότι στο τελευταίο ταξίδι του Ομπάμια πριν παραδώσει στον Τραμπ, πέρασε από την Ελλάδα και είδε την μαριονέτα τους εδώ (Τσίπρα). Γιατί άραγε;
Κατόπιν πήγε και παρέδωσε το δαχτυλίδι της Νέας Τάξης στη Μέρκελ.