ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ 51 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ... ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ !

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν θα τους γαμηθεί το δικό τους "σύμπαν" να δω τι θα κάνουνε τα λαμόγια. Και ΕΔΩ για τα φοβισμένα γίδια , που τρέμουν μην τυχών και πεθάνουν. Λες και πριν τον ιό οι άνθρωποι δεν πέθαιναν. Πέρυσι ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, είχαμε 229 θανάτους περισσότερους από φέτος. Nαι πέρυσι που ΔΕΝ είχαμε ακόμα τον ιό.
Πιο αναλυτικά για τα φοβισμένα γίδια,
με 0.015% θνησιμότητα 3 πεθαίνουν στους 2000.:
2020 ------> 86.093
2019 ------> 86.322
2018 ------> 80.930
2017 ------> 86.398
2016 ------> 79.738
2015 ------> 83.779

Το μόνο στο οποίο είναι ικανοί είναι να σκορπάνε τα λεφτά των φορολογούμενων και να τρώνε τα λαμόγια με 2 μασέλες!!!!


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής : 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ 51 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ... ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ !
-
Δηλαδή για να καταλάβω, ετούτος πήρε μισό εκατομμύριο για να μας πει ότι για το χάλι που επικρατεί δεν φταίει η Κυβέρνηση αλλά η Ελληνική οικογένεια? Δηλαδή η Ελληνική οικογένεια έκλεισε δεκάδες νοσοκομεία στα 10 χρόνια της κρίσης? Ποιος κωλοβαρούσε μήνες και δεν έγιναν νέες ΜΕΘ? Ποιός είχε ανέλεγκτους τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες επί 6 μήνες? Ποιος έφερε μέσα σε μια εβδομάδα 2.000.000 τουρίστες χωρίς έλεγχο? Ποιος ΔΕΝ έχει προσλάβει νοσοκομους? Ποιος δεν πληρώνει τα χρωστούμενα στους ανθρώπους της υγείας? Ποιος ακύρωσε το 80% των χειρουργείων?
Σταματώ εδώ και δεν θα ρωτήσω τι έγινε με τους ήρωες αστυνομικούς του Εβρου ... μετά!
Φταίει η μάνα μου που με φιλάει πριν φύγω απ το σπίτι δλδ και δεν φταίνε όλα τα παραπάνω???
Ρε Γκίκα, αν με 500 χιλιάρικα είπες αυτή την παπάντζα, να υποθέσω ότι κάνα εκατομμυριάκι είναι αρκετό για να ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ... ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ Α-ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ???
ΥΓ
Ηρεμήστε ρε! Γαμήσατε την έννοια Πατρίδα με τα Ελληνοτουρκικά, γαμήσατε την Θρησκεία με την ιδεοληψία σας! Τώρα βάλατε στόχο να διαλύσετε και την Οικογένεια?

 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , μου κάνει εντύπωση πόσα ιατρικά ζόμπι έχουν ξεθάψει για τα κανάλια , το πόσα παίρνουν είναι συνάρτηση του πόσο μεγάλες μα@@@@ιες λένε . Επώνυμο σε -ίνης , ένα το κρατούμενο . Η μελέτη για το ποσό που πήρε είναι κλάσμα κόστους 2ο κρατούμενο .3ο Πάντα όλοι φταίμε εκτός από τους αρμόδιους . Μου θυμίζει πόσο κόστισε το site της Βουλής επί Γιωργάκη αν θυμάμαι καλά , η google είχε ξεκινήσει με μικρότερο κεφάλαιο ... Όσο για το Καποδιστριακό μια που έχω περάσει από εκεί , ας κάνουν μια μελέτη για το πόσοι καθηγητές - ερευνητές είναι παντρεμένοι μεταξύ τους και πως πάει το βασίλειο ανά σόι και οι θέσεις και τα λεφτά , εκεί θα άξιζε ένα διάγραμμα (ας βάλουν μέσα και τις κουμπαριές ). Όλοι λίγο πολύ τα ξέρουμε . Όπως και αυτά που λέγαμε προχτές για το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» ένα σχόλιο που διάβασα : Νομίζω ξεχάσατε ν' αναφέρετε πως ο "Διόφαντος" είναι επιχείρηση του συζύγου της Άννας της Διαμαντοπούλαινας, που ανέλαβε εργολαβικώς καί μονίμως την έκδοση σχολικών βιβλίων (με το αζημίωτο, βέβαια), όταν αυτή έκλεισε τον (κρατικό) Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων! Τα σέβη μου και σε εσένα και στον κύριο Αδαλή .