ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΛΑΣ Η ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (εδώ θα παιχθεί το μέλλον όλων).

Γράφει ο Λύκαστρος :

Στην άνωθεν φωτογραφία βλέπουμε την " Καρδιά της Γής" που όποιος κατέχει αυτήν την Ιερή Καρδιά κατέχει και τον πλανήτη. Αν ζουμάρει κανείς θα δει ότι αυτή η Ιερή Καρδιά είναι το ΑΙγαίο.! Όμως αυτή, η αιγοτρόφος χώρα, το ΑΙγαίο... έχει εκτρέψει κατά καιρούς με χρόνους και μουσικά διαστήματα, διάφορους μυθολογικούς θεούς, ημίθεους, η έστω ήρωες. Το Ἀι = 11 αποτελεί γραμματικό σύνδεσμο του (ἀεὶ) Ει = 15, η ένωση τους, σε γράμματα δίδει το Αιεί, δηλαδή το αιώνιο, ενώ σε αριθμούς 1115 δεικνύει και αναπαρίσταται με τα γράμματα ΑΡΙΕ.... …ο αριθμός 15 κλείνει μέσα του τον τριπλό Ηλιακό Λόγο και τις τρεις κοσμικές Οκτάβες (δεν θα το αναλύσω περισσότερο).

Έχω την εντύπωση ότι ο Ειρηνικός ωκεανός μέσα σε αυτόν τον αιώνα θα αποτελέσει τον βόρειο, η νότιο πόλο του πλανήτη Γαία. Η τρίτη βασική αιτία που έγινε ο β΄ Παγκόσμιος πόλεμος και η πρώτη βασική αιτία του γ΄ παγκόσμιου πόλεμου που έχει ξεκινήσει επίσημα από το 1991, είναι η κλιματική αλλαγή το μέγεθος αυτής, και το ποιος θα επικρατήσει μετά από αυτή. Τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή και εν μέρει η βόρειο Αφρική είναι ζωτικοί χώροι – λάρνακες της Ηούς – Ζωής. Η πολιτική των Η.Π.Α. (ισχυρός βραχίονας των αγγλοσαξόνων), ως παντοίο τρόπο ενεργούμενο, αποσκοπεί στην ρύθμιση μέτρων ασφάλειας σε αυτές τις τρεις ζώνες, μιας και οι Φράγκοι, Λατίνοι, Σλάβοι και Κίτρινοι θέλουν μερίδιο σε αυτή την χερσαία λάρνακα της ζωής. Κατά πολύ παράδοξο τρόπο… αυτές οι τρεις ζώνες αποτελούν τους χώρους και τόπους της μυθολογίας των Ελλήνων.

Πολύ σύντομα στην Ελλάδα, θα παιχτεί το μέλλον των Λατίνων και των Φράγκων, και των Κίτρινων όπου θα συγκρουστούν έμμεσα με άμεσες προεκτάσεις και καταλήξεις, με τους αγγλοσάξονες. Εδώ και πολλά έτη, οι αγορές μεγάλου μέρους γαιών από τους άνωθεν λαούς ανά την ελληνική επικράτεια είναι απλά μια γεωπολιτική κίνηση που έχει και σκοπό και στόχο με γεωστρατηγικά μερίσματα στην περιοχή, όπου αφορούν το χωροχρονικό συνεχές της ιστορίας.  Γιατί σας τα λέω αυτά...διότι έχουν άμεση σχέση με τις δηλώσεις του τούρκου αξιωματούχου για αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Με το που βγει από το ΝΑΤΟ κατευθείαν σε στρατιωτική συμφωνία με Ρωσία - Κίνα και Ιράν. Για χαζό είχατε τον Τραμπ να χρεωθεί την απώλεια της Τουρκίας από την Δύση ...Μόνο που όταν γίνει αυτό παίζει να χάσουμε και το μισό Αιγαίο αφού θα είναι το φυσικό σύνορο Ανατολής - Δύσης και φυσικά οι Ανατολικοί με τίποτα δεν θα ανεχθούν να είναι κλειδωμένοι από τα νησιά μας χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν..Και κατά τ' άλλα οι 'μεγάλοι έγκριτοι" αναλυτές.. τρία πουλάκια κάθονται.. αοζ για ψάρεμα μαρίδας και 12 ν.μ...και για να ξεκαθαρίσω κάτι, η Τουρκία δεν είναι ένας στρατηγικός συνεργάτης για Κίνα και Ρωσία....αλλά το γιουσουφάκι τους.
Η Κίνα ήδη είναι στα παράλια μετά τις επενδυτικές συμφωνίες με την Τουρκία χωρίς να πέσει πιστολιά και το ΝΑΤΟ πλέον αδυνατεί με μια Ευρώπη εξαρτημένη από το φ. αέριο της Ρωσίας ιδιαίτερα τώρα που θα ελέγξει και το Αζέρικο να αντισταθεί στην στρατιωτική πλέον ισχύ της Ευρασιατικής τρόικας που θα ενισχυθεί και με την ισχύ της Τουρκίας . Θα τους γλεντήσουν τους Δυτικούς κανονικά Πούτιν και Ερντογάν.
 
 Οι δημοκρατικοί όπως πριν Ομπάμα και Χίλαρι για τον Πούτιν και τον Ερντογάν είναι βούτυρο στο ψωμί τους ,τους έχουν για πρωινό. Οι Δημοκρατικοί μέχρι κι το Ισραήλ είναι ικανοί να χάσουν αν οι Ισραηλινοί θεωρήσουν ότι τους συμφέρει μια συμμαχία με την Ευρασία και α περάσουν τον αγωγό τους μέσα από Συρία και Τουρκία προς την Ευρώπη. Πολλοί νομίζουν ότι η Τουρκία αγόρασε τους
S-400. Λάθος η Ρωσία έχει εγκαταστήσει τους S-400 στο έδαφος της Τουρκίας χωρίς η τελευταία να έχει τον έλεγχο τους. Η Τουρκία μετά το 2016 παραδόθηκε αμαχητί στην Ρωσία ύστερα από το φιάσκο της κατάρριψης του Ρωσικού Μιγκ και το εμπάργκο που της επέβαλε ο Πούτιν. Απλά η εγκατάσταση των S-400 σηματοδοτεί επίσημα την αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και την μετατόπιση του μετώπου Ανατολής - Δύσης στο Β. Αιγαίο. Ο Ερντογάν μεταξύ σφύρας και άκμωνος. Όσο κακή ιδέα είναι να πουλήσεις τους Αμερικανούς άλλο τόσο να πουλήσεις τους Ρώσους. 

Η Ελλάς παραδοσιακά ανήκει στην δυτική συμμαχία.Είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ .Η Ρωσία ανέκαθεν ήταν "αντίπαλη χώρα" της Ελλάδας και πέραν του ομόθρησκου που συνδέει τους δύο λαούς ουδέποτε κατά την νεώτερη Ιστορία δεν έχει επιδείξει καμία ιδιαίτερη φιλοελληνική συμπεριφορά. Όποια προσέγγιση έχει σχέση με την σύσφιξη των Ελληνορωσικών σχέσεων υποκρύπτει συμφέροντα της Ρωσίας. Αντίθετα με επιμονή δεκαετιών μέχρι και τον έλεγχο του Φαναρίου προσπαθεί να αναλάβει εις βάρος της δικής μας η Ρωσική Εκκλησία. Αυτά τα περί ομόθρησκων συμμάχων και ξανθού γένους λέγονται από κομμουνιστές οι οποίοι είναι μάλιστα και άθεοι. Μόνο που στην Ρωσία ο κομμουνισμός έχει πεθάνει προ πολλού.
Η Ρωσία παραδοσιακά δεν επεμβαίνει σε χώρες που βρίσκονται υπό την επιρροή τρίτων. Άρα λοιπόν οι Ρώσοι μπορεί να σε βλέπουν να καίγεσαι και δεν θα επέμβουν αν εσύ εξαρτάσαι από άλλη επιρροή. Θα επέμβουν μόνο αν θίγονται δικά τους συμφέροντα. Ο Ερντογάν μετά το πραξικόπημα στράφηκε προς την Ρωσία. Η Ρωσία όπως ήταν ευθύς εξ αρχής αναμενόμενο θα απαιτούσε πλήρη απεμπλοκή της Τουρκίας από την Δύση. Για αυτό και ουσιαστικά κατέρρευσαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της με την ΕΕ και τώρα επίκειται αποχώρηση της από το ΝΑΤΟ. Μόλις γίνει και αυτό η Τουρκία θα αποτελέσει επίσημο σύμμαχο της Ρωσίας,και της Κίνας η οποία θα εγκαταστήσει αμυντικά συστήματα στην τουρκική περιφέρεια προκειμένου να ελέγξει το Αιγαίο κι την ΝΑ Μεσόγειο. Φυσικά το μέτωπο ΗΠΑ και Ρωσίας θα μεταφερθεί στην ακτογραμμή της Μ.Ασίας, που εκ των πραγμάτων θα γίνει εστία εντάσεων.
 
Στρατηγικά σήμερα το συμφέρον της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου είναι να παραμείνει με το μέρος της Δύσης και του ΝΑΤΟ και στρατιωτικά να συμπορευθεί, εκτός από τις ΗΠΑ, με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, και την Γαλλία , προκειμένου να διαφυλάξει την θαλάσσια επικράτεια της.
Τυχόν έξοδος της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ μπορεί να δημιουργεί στρατηγικής φύσεως προβλήματα στις ΗΠΑ ξεκαθαρίζει όμως, όλα τα δικά μας προβλήματα με τους συμμάχους μας, αφού η όποια πλέον διένεξη με την Τουρκία θα θεωρηθεί διένεξη με αντίπαλο Κράτος και όχι με συμμαχικό. Βέβαια κανείς δεν  λέει ότι οι ΗΠΑ θα αφήσουν έτσι εύκολα να τους φύγει η Τουρκία. Αλλά δεν είναι και στο χέρι τους, Ο Ερντογάν θα επιλέξει το προσωπικό το συμφέρον (δηλαδή να παραμείνει άρχοντας και προπάντων ζωντανός αφού ξέρει ότι κινδυνεύει να έχει την κατάληξη του Καντάφι και του Σαντάμ) αλλά και το εθνικό συμφέρον που έχει σχέση με το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας του. Τώρα που εξασφάλισε την επανεκλογή του μέχρι το 2024 η στρατηγική του και οι επιλογές του θα ξεκαθαρίσουν, αρχής γενομένης από την βάση του Ιντσιρλίκ.

(Στην φώτο βλέπουμε με το κόκκινο χρώμα την περιοχή που ελέγχει κάποιος από την Κρήτη, σχεδόν όλη την Μεσόγειο, καταλαβαίνει λοιπόν κανείς την αξία της βάσης της Σούδας για ΝΑΤΟ και Αμερική)
 
Αν φύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ ο μεγάλος χαμός θα γίνει με την οριοθέτηση από πλευράς της Ελλάδος της ΑΟΖ και των 12 ν.μ. Στην περιοχή του Αιγαίου όμως που βάσει του Δικαίου της Θάλασσας θα επικρατήσει η μέση λύση στην ακτογραμμή της Μ Ασίας μόνο, ουσιαστικά θα μετριαστούν ή και θα εξαφανιστούν μεγάλες περιοχές διεθνών υδάτων, ανάμεσα σε ελληνικά νησιά η βραχονησίδες που απέχουν μεταξύ τους μέχρι 24 μίλια. Βέβαια μπορεί τα εδώ δικά μας λαμόγια να θέλουν να δώσουν ακόμα και το Καστελόριζο...αλλά δεν θα τους αφήνουν οι ΗΠΑ και οι Ισραηλινοί να κάνουν κάτι τέτοιο. Είπαμε να ελέγχουν την Τουρκία αλλά όχι να βάλουν φωτιά στο Αιγαίο και την Μεσόγειο. Περιμένετε  να δείτε  τι θα γίνει τώρα με το Κυπριακό μόλις η Τουρκία διεκδικήσει επίσημα την προσάρτηση της Β Κύπρου. Η Τουρκία θέλει προσάρτηση της Β. Κύπρου για να πάρει,  ΑΟΖ στην ΝΑ Μεσόγειο...γιατί νομίζετε διεκδικεί και παραθαλάσσια εδάφη της Συρίας;;;
 
Όσο για την κωλοσυμφωνία των Πρεσπών  ουσιαστικά τελείωσε .Τα Σκόπια έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με οποιαδήποτε προσωρινή ή μόνιμη ονομασία αφού η Ελλάδα με την άνω συμφωνία απώλεσε το βέτο της (όχι ότι θα βάζανε ποτέ βέτο τα λαμόγια των Αθηνών). Τώρα ανοίγει μια άλλη σελίδα που ονομάζεται έλεγχος της περιοχής του Βαρδάρη. Όποιος ελέγχει αυτή την περιοχή στρατηγικά ελέγχει όλα τα Βαλκάνια και αυτό ενδιαφέρει τις ΗΠΑ. Τον δε έλεγχο τον θέλουν κατ' αποκλειστικότητα και όχι από κοινού με την Γερμανία που επίσης τον επιζητεί. Η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ - Γερμανίας έχει ξεκινήσει από το 2008. Ιστορικά μέχρι σήμερα ουδέποτε οι Αγγλοσάξωνες άφησαν κράτος της κεντρικής Ευρώπης και ιδιαίτερα την Γερμανία να κυριαρχεί για πολύ στην Ευρώπη, πολύ περισσότερο η επικυριαρχία αυτής να επεκταθεί μέσω του Νότου στην θάλασσα της Μεσογείου ή του Αιγαίου Πελάγους. Ας ετοιμαστούμε για τις εξελίξεις που και διαφαίνονται και έρχονται πλέον. Στο εσωτερικό της χώρας η κόντρα του φιλοαμερικανικού και φιλογερμανικού μαζί πλέον με το φιλορωσσικό μπλογκ θα γίνει εμφανής λίαν συντόμως. Η επιβίωση της Δύσης εξαρτάται από το αν θα μπορέσουν να κρατήσουν τον Ζωτικό Χώρο του ΑΙγαίου στην σφαίρα επιρροής τους.
 
Υ.Γ Όπως και να έχει.... ΕΔΩ θα παιχτεί το μέλλον όλων....και να είναι σίγουροι όλοι τους ότι δίχως Ελλάδα , πλανήτης δεν θα υπάρχει.!! Το ΑΙ-γαίο ανήκει στους ΕΛληνες.

Ένας αιώνιος δεσμός έχει δημιουργηθεί για εμάς.
Η Αθήνη έχει καθιερώσει αυτόν δεσμό για εμάς,
και για όλα τα θεϊκά όντα, και για όλους τους γιούς των Ελ
Μέσα από τον δεσμό του ουρανού και της γης για πάντα.

2 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Στον Ιερό Χώρο της Αιγηίδος έλαβε χώρα η πρώτη ανθρωπογένεση με την παρέμβαση του Ηλιακού DNA στο DNA των ανθρωπίδων της περιοχής.

Η αυτοχθονία των Πρωτοελλήνων έχει αποδειχθεί από τον Άρη Πουλιανό.

Οι Πρωτοέλληνες εκμεταλλεύτηκαν την γεωενεργειακή θέση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ και δημιούργησαν την ασπίδα προστασίας πάνω από τον χώρο που περιλαμβάνει την σημερινή Ελλάδα.

Αυτή η ασπίδα - παρά την μεσολάβηση των χιλιετιών και των γεωλογικών αλλαγών - εξακολουθεί να λειτουργεί ( μερικώς) και να προστατεύει την Ελλάδα ως ένα βαθμό.

Φαίνεται ότι το DNA των Ελλήνων μπορεί να συντονίζεται με το ενεργειακό πεδίο της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΗΣ και να "αφυπνίζει" τις άμυνές μας όταν ο κίνδυνος αφανισμού της Φυλής μας είναι μεγάλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Με τον όρο ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εννοούμε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της σημερινής Ελλάδος, καθώς υπάρχουν πολλοί απλώς ελληνόφωνοι.

ΕΛΛΗΝΕΣ είναι όσοι διατηρούν την μνήμη της καταγωγής τους και της συνδέσεώς τους με την Ιερή Γη της Ελλάδος.

Όταν αφυπνίζεται και συντονίζεται ικανός αριθμός ΕΛΛΗΝΩΝ, το Κβαντικό Σύμπαν ανταποκρίνεται, η ασπίδα της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ενεργοποιείται και οι Έλληνες δημιουργούν Θαύματα που δεν εξηγούνται "λογικώς".

Δεν ξέρω εάν είμαι ο μόνος που θεωρώ ότι πλησιάζουμε σε μια τέτοια κατάσταση...

ΑΡΡ. είπε...



¨Ότι ο νους και η καρδία δια τον άνθρωπον
η Ελλάς δια την ανθρωπότητα.¨ (Γκαίτε.)

Να ήξερε άρα ο βόρειος φιλέλλην σοφός (ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί)
ότι αυτή η ρήσις του δεν είναι ποιητικός ενθουσιασμός (ποιητική αδεία)
αλλά συμβαίνει στην κυριολεξία!
(Ψυχικός αιθέριος πράκτωρ, προπομπός ενός νέου ελληνικού χρυσού αιώνος;)