ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Απίστευτη τοποθέτηση Μ.Μπράιζα (HΠΑ): «Η Τουρκία να εγκαταλείψει Κρήτη και Ρόδο & η Ελλάδα το Καστελόριζο»! (βίντεο)

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα  πρότεινα σε αυτό το λαμόγιο, να δώσουν πρώτα οι Αμερικάνοι την Χονολουλού στην Ιαπωνία και μετά ας έρθει να μας πει να δώσουμε το Καστελόριζο στην Τουρκία.! Give first Honolulu to Japan, and then ask Greece to give Kastelorizo to Turkey. Πολλοί στην Αμερική βρίσκονται στο payroll της Τουρκίας.! Καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οι εργολάβοι του Ερντογάν να αρχίσουν να μαζεύονται...διότι θα πάρουνε πάλι.."δωράκι".!!

«Είναι εντελώς παράλογο η Ελλάδα να έχει μια τόσο μεγάλη ΑΟΖ κοντά στις ακτές της Τουρκίας εξ αιτίας του μικροσκοπικού Καστελόριζου, Νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία στην οποία η Τουρκία θα εγκαταλείψει την Κρήτη και την Ρόδο (σ.σ.: !!!) και η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το Καστελόριζο και τότε θα δούμε τις προκλητικές ενέργειες να εξαφανίζονται», δηλώνει σε συνέντευξή του το «αστέρι» της αμερικανικής διπλωματία Μάθιου Μπράιζα, ο οποίος επανέρχεται δυναμικά στο αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Μ.Μπράιζα, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ αρμόδιος για θέματα τα ενεργειακά ζητήματα της Ευρώπης στην κυβέρνηση Ομπάμα στην είναι στενός συνεργάτης και φίλος του φερόμενου ως νέου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, που επέλεξε ο Τ.Μπάιντεν, του Α.Μπλίνκεν και προορίζεται για θέση κλειδί στο αμερικανικό ΥΠΕΞ

Προκαλεί πραγματικά ερωτηματικό τι εννοεί λέγοντας «μια συμφωνία στην οποία η Τουρκία θα εγκαταλείψει την Κρήτη και την Ρόδο και η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το Καστελόριζο».

Δηλαδή να σταματήσει να έχει διεκδικήσεις επί της Κρήτης και της Ρόδου και η Ελλάδα να «δώσει το Καστελόριζο»;


 

 ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Καλά, ας πάρει προς το παρόν τα τ@ία μας ως προκαταβολή ο βλακοαμερικανάκος, και βλέπουμε...

Για πρώτη φορά μετά το 1945, οι ΗΠΑ δεν έχουν τον μοναδικό λόγο στην περιοχή.

Μμ. είπε...


Τέτοια αρωματισμένα οθωμανοπουστάκια ως φαίνεται εξάγει πλέον μόνο
η ξεπεσμένη Αμερική γι αυτό πάει κατά διαόλου! (Μήτε και του ημετέρου νεογενίτσαρου Σταυρίδη εξαιρουμένου φυσικά ίνα μην ώμεν και φυλετισταί.)

Μπάμπης είπε...

Και να σκεφτείς ότι ο κολοπορδηπουργός βιαζόταν να συνχαρεί αυτόν πού θα μας βγάλει τά μάτια με σιγουριά, καθ' υπόδειξη της φραου Μέρκελ βέβαια.Δεν νομίζω όμως ότι θα κάτσει σε αυτή την καρέκλα. Μάλλον τον Πούλον θα πάρει.
Δεν είναι όλοι οι άλλοι μαλάκες
και αυτοί οι ξύπνιοι.Η απληστία
τους ξυπνάει όλο και περισσότερο
κόσμο που σίγουρα θα τους κυνηγήσει παντού.Πού θα τρέξουν;
Προβλέπω να σπάνε το ρεκόρ του μαραθωνίου και να μη θέλουν να πάρουν ούτε το έπαθλο.

Ανώνυμος είπε...

Λυκ περιμένω τοποθέτηση για το σημερινό συμβάν στο Ιράν με τη δολοφονία.

Χρήστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Χρήστο, θυμάσαι που σας έλεγα εδώ ...ότι η στρατηγική Τραμπ ήταν να δημιουργήσει σκιές στους αντιπάλους του και προβλήματα μέσω της πόλωσης;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/11/o-kamala.html

Ο Τράμπ μαζί με το φιλαράκι του τον Νετανιάχου ενορχήστρωσαν αυτήν την επίθεση στο Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα για να εμποδίσει τον Μπάιντεν να επανέλθει στην πυρηνική συμφωνία. Αρκετά ηλίθιο δεδομένου ότι θα μπορούσε να πυροδοτήσει έναν περιφερειακό πόλεμο εάν το Ιράν ανταποδώσει.
Οι ισραηλινοί έχουν μεγάλο ιστορικό σχετικά με δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων. Δεκάδες έχουν δολοφονηθεί για να μη προχωρήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Ακόμα και ιό έφτιαξαν (ισραηλινοί μαζί με Αμερικανούς προγραμματιστές), τον STUXNET για να μολύνουν τους υπολογιστές του ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
Ποτέ δε βάζουν ισραηλινούς να κάνουν την βρώμικη δουλειά, αλλά αντιφρονούντες ιρανούς πολίτες (οποιασδήποτε καταγωγής). Οι ισραηλινοί σίγουρα έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο αυτό. Όχι ότι τους νοιάζει κιόλας. Εννοείται πως το Ιράν είναι σίγουρο ότι κρύβονται Εβραίοι από πίσω.Υπάρχει η CIA πίσω από αυτήν τη δολοφονία, ακριβώς όπως δολοφόνησαν τον Ινδό πυρηνικό επιστήμονα Χόμι Μπαμπά για να ακυρώσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Ινδίας.

ΗΠΑ και Ισραήλ από κοινού το έπραξαν, καθώς ο Τράμπας είχε καυχηθεί την ίδια μέρα πριν την δολοφονία για μια έκπληξη.!! Το Ιράν είναι αδύναμο και διευθύνεται από το θεοκρατικό διεφθαρμένο και ανίκανο καθεστώς που έχει φέρει τόση δυστυχία στον λαό του για ένα ανύπαρκτο πυρηνικό πρόγραμμα. Το Ισραήλ σκοπεύει να επιτεθεί στο Ιράν και θα βάλλει τις ΗΠΑ να το κάνουν για να το πετύχει....αλλά...θα συμβεί κάτι άλλο μεγαλύτερο που θα τους τρομάξει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτόν που έπιασαν είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Και δεν πρόκειται να ζήσει για πολύ...όπως ο Όσβαλντ που δολοφόνησε τον Κέννεντυ, τον έφαγαν μετά μέσα στο αστυνομικό τμήμα.!!