ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Δίνουμε εκτάκτως ρεύμα στα κατεχόμενα λόγω βλάβης

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.!!! Πάντα δίναμε ρεύμα στα κατεχόμενα και όχι μόνο δίνουμε το πληρώνουμε και από πάνω.

https://www.philenews.com/temp/images/728x3000/cache_728x3000_Analog_medium_1066072_124095_20112020.JPG 

Μέσω των συνδέσεων των κοινών ηλεκτρικών δικτύων μεταξύ ελεύθερης και κατεχόμενης Κύπρου το απόγευμα χρειάστηκε να παραχωρηθεί ηλεκτρική ενέργεια ποσότητας 60 μεγκαβάτ, μετά από αίτημα του ψευδοκράτους. 

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα, η Κυπριακή Δημοκρατία παραχωρεί ηλεκτρικό ρεύμα για να να καλυφθεί η ανάγκη που είχε προκύψει μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης σε μία από τις μονάδες παραγωγής ενέργειας στα κατεχόμενα, η οποία οφείλεται στην κακοκαιρία και προκάλεσε διακοπές ρεύματος. 

Ο διευθυντής της αρχής ηλεκτρισμού στα κατεχόμενα, Γκιουρτζάν Ερντογάν είπε ότι σταμάτησαν την παραγωγή ενέργειας στον σταθμό Τεκνετζίκ λόγω κακοκαιρίας η οποία προκάλεσε ζημιές σε υψηλής τάσης γραμμές. Οι διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Κερύνεια, το Δίκωμο και τον Γερόλακκο. 

Πηγή: philenews

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , το ίδιο μόρφωμα που κυβερνά την Κύπρο μας κυβερνά και εδώ , τα πάντα για τους εχθρούς ακόμα και όταν χάνουν το παιχνίδι προσπαθεί να τους σώσει και κυνηγά τους ντόπιους ανελέητα , σε μεγαλύτερο βαθμό τους ευφυείς και πατριώτες . Δεν έχουν γίνει και λίγα εις βάρος μας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσοι γενίτσαροι είναι μέσα στον Ελληνόφωνο πληθυσμό , δεν τους υπολογίζω για Έλληνες και ακροβολισμένοι σε ιδρύματα που μας υποσκάπτουν συνέχεια . Σήμερα διάβαζα όσο δεν έχω κόσμο αυτό ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» που δεν το είχα ξανακούσει . Τί εἶναι αὐτό; ( https://sxolianews.blogspot.com/2020/11/blog-post_21.html) . Θα κανονίζει τι θα διδάσκεται σε όλα τα Ελληνόπουλα και διαχειριστής και διοικητής δικτύου του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που συνδέονται και τα πιτσιρίκια μας . Είναι να μην θυμώνεις? Και με την ηλεκτρονική μάθηση θα αφαιρείται στο μέλλον ότι δεν τους κάνει με ένα κουμπί και θα εξαιρούνται οι μη υπάκουοι καθηγητές , για αυτό η πρεμούρα με το διαδικτυακό μάθημα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Νικόλα...συμφωνώ με ότι έγραψες. Και δεν θα ήθελα να έχω μικρό παιδί/ια που πηγαίνουν σχολείο τώρα. όμως αν ήμουν γονιός θα φρόντιζα ώστε το σωστό και σημαντικό μάθημα να το κάνω εγώ στο παιδί μου....και όχι τα πληρωμένα παρτάλια που παριστάνουν δήθεν τους δάσκαλους. Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο πάμε και χειρότερα...και όχι μόνο σε όλα τα υπόλοιπα αλλά και στην Παιδεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

Για αυτό όμως ευθύνεται ο κάτοικος της χώρας. Γιατί απορούνε λοιπόν και κάνουν αναρτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα;; όταν πήγαιναν και ψήφιζαν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους μη Έλληνες ήταν καλά;;; Τι ψήφιζε για παράδειγμα η κυρία που έχει το μπλόγκ απο το οποίο μου έστειλες το λινκ τόσα χρόνια;;; Τώρα γιατί διαμαρτύρεται;; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ;; .Όλα αυτά είναι γραμμάτια , και κάποια στιγμή τα γραμμάτια έρχεται η ώρα που ζητάνε την πληρωμή τους.!!

ΑΡΡ. είπε...


Τα ελληνικά είναι δύσκολα και ακριβά, συμβατά μόνον με το ανεξάρτητον και ελευθερόφρον και όχι με το ξενόδουλον και δουλόφρον. Και γαρ ουχ όμοιος μόνον αλλά και ¨όμοιον τωι ομοίωι πελάζει.¨

Μμ. είπε...



Και ρεύμα δίδομεν, και Κούλη-κώλον δίδομεν
και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
τί διάολο γερμανοτουρκοτσολιάδες τότε είμαστε...


ΑΝΕΡΥΘΡΟΙ ΕΡΥΘΡΟΙ

Η προδοσία σύνορα εθνικά δεν έχει
ούτε κόκκινες γραμμές,
μόνο κόκκινες σημαίες έχει,
και ανήθικες κατακόκκινες ντροπές.

Μα ο παράδεισος ψηλά εκεί μια πατρίδα είναι
που όποιος όμως δεν τιμά
και προδίδει ανόσια χάμω εδώ,
καταραμένος και ανέστιος θα γυρίζει πάντα
σε άδεια γη και ουρανό.