ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Προσφυγή Βαρουφάκη στο ΣτΕ για το Πολυτεχνείο.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται.!! Τι ζούμε ρε φίλε σε αυτή την χώρα, ο αριστερός Βιομήχανος κύριος Βαρουφάκης και μέτοχος της Χαλυβουργικής που έπαιρνε δουλειές από την Χούντα πρωτοστατεί στην εκδήλωση-πορεία του Πολυτεχνείου..!!!! Ρε λεχρίτες σε ποιόν τα πουλάτε αυτά;;;; Ζούμε όλοι μας με την αγωνία...αν μαζί με τον Chipra ο φαλακρός Gianis θα
ολοκληρώσουν την πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία ή θα στρίψουν στην Μεγάλη Βρετανία να δοκιμάσουν τον μπουφέ που τους έχει ετοιμάσει ο Αμερικανός Πρέσβης..

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε το κόμμα Mέρα25, πολίτες και σωματεία για τα δικαιώματα των πολιτών, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για απαγόρευση συγκεντρώσεων ενόψει της αυριανής επετείου του Πολυτεχνείου.

Όσοι προσέφυγαν, ζήτησαν αναστολή της απαγόρευσης και την έκδοση προσωρινής διαταγής άμεσα, για να μην ισχύσει η απαγόρευση που έχει αποφασιστεί από τις 15 έως τις 18 του μήνα σε όλη τη χώρα.

 Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η απαγόρευση συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου παραβιάζει το άρθρο 11 του Συντάγματος, που αφορά το δικαίωμα των πολιτών για δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, όπως και ότι παραβιάζεται και η συνταγματική αρχή της αναλογικότητας.

Ακόμη, υποστηρίζουν ότι η προσβαλλόμενη απόφαση δεν έχει νόμιμη αιτιολογία όπως απαιτεί το Σύνταγμα, ενώ επικαλούνται και ευρωπαϊκή νομολογία.

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: