ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

“Θέμα χρόνου η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από το ΝΑΤΟ που καταρρέει”… Τούρκος προειδοποιεί

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η Τουρκία είναι πλέον "καμένο χαρτί" για την Δύση. Έπίσης έχουμε γράψει ΕΔΩ : .." Η ίδια η Τουρκία πλέον γνωρίζει ότι μέσα στο ΝΑΤΟ δεν είναι πλέον ασφαλείς και δεν νοιώθει άνετα, και σχεδιάζει την επόμενη μέρα ...την εκτός αμερικανικού ΝΑΤΟ.". Και ότι η Τουρκία δημιουργεί ένα Ασιατικό ΝΑΤΟ....κάτω από την έξυπνη και αόρατη καθοδήγηση της Κίνας.  Και έρχεται ο μόγγολος ο Cengiz να μας επιβεβαιώσει. Αυτά είναι "προειδοποιητικές" και απειλητικές  βολές από την Τουρκία. Νομίζω ότι εδώ έγκειται ακριβώς η αξία της Τουρκίας για τις ΗΠΑ σήμερα. Ότι δηλαδή δεν είναι πλέον μέρος του Δυτικού Κόσμου και μαζί με άλλες χώρες διαμορφώνει έναν δυνάμει ενδιάμεσο πόλο μεταξύ Δύσης και του σινορωσικού συστήματος. Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να καταρρεύσει με μια αποχώρηση της Τουρκίας άσχετα από το τι λένε οι εύχονται οι Ρώσσοι...και οι Μόγγολοι. Το αντίθετο θα γίνει μάλλον....θα βρούμε την ηρεμία μας μέσα στο ΝΑΤΟ και η Ελλάδα θα γίνει η στρατηγική βάση του ΝΑΤΟ για να λειτουργήσει και να διατηρήσει την επιρροή στη Μέση Ανατολή, σε αντικατάσταση της Τουρκίας. Η Κρήτη και άλλα ελληνικά νησιά βρίσκονται σε καλύτερη τοποθεσία, και τα σύγχρονα μέσα σε αέρα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό καθιστά την ιδέα εύλογη. Επίσης, θα έδινε στο ΝΑΤΟ μια λύση να παραμείνει στην περιοχή, ενώ θα ήταν εύκολο να διώξει την Τουρκία ...οπότε ο Hasan αν νομίζει ότι θα τρομάξει το ΝΑΤΟ λέγοντας ότι η Τουρκία θα βγεί από το ΝΑΤΟ..στην ουσία ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα που λέμε εμείς εδώ. Στο καλό...και φεύγοντας κλείστε και την πόρτα.!!

Ο επικεφαλής της τουρκικής Ένωσης Ευρασιατικών κυβερνήσεων Hasan Cengiz μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Lenta.ru, υποστήριξε ότι η Τουρκία θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ σύντομα και ότι πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο οργανισμός έχει καταρρεύσει.

«Τα χρονικά περιθώρια του ΝΑΤΟ έχουν λήξει. Ο Μακρόν και η Μέρκελ το είπαν πριν από ένα χρόνο. Το ΝΑΤΟ σύντομα θα καταρρεύσει και επίσης καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των συμμάχων τους», δήλωσε ο Hasan Cengiz.

 Ο Cengiz προέβλεψε την κατάρρευση του ΝΑΤΟ μέσα σε διάστημα δύο έως τριών ετών και δήλωσε ότι η Ρωσία θα δημιουργήσει ένα νέο στρατηγικό σύμφωνο που θα περιλαμβάνει και την Τουρκία.

«Η πρόωρη αποχώρηση της Άγκυρας από τη συμμαχία θα σημαίνει την κατάρρευση της» συμπλήρωσε. Επίσης εκτίμησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την Ευρώπη.

 

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως ομως βγαινοντας απο το νατο θα μπορει ανετα να επιτεθει στην ελλαδα ?
μια απλη σκεψη .
ακουω λ γιατι αυτη την σκεψη την εχω καιρο.

χρηστος

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι "έγκυροι" αναλυτές πιστεύουν ακόμα ότι η Τουρκία και ο Παντουρανισμός είναι όργανο του ΝΑΤΟ κατά της Κίνας !!

Κανείς δεν έχει καταλάβει ότι συμβαίνει το αντίθετο !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο την Τουρκία δεν την σταματάει το ΝΑΤΟ απο το να μας επιτεθεί η όχι...αλλά η αποτρεπτική ΑΜΥΝΑ μας.!!
Ερώτηση : Γιατί δεν καταλαμβάνουν οι Τούρκοι το Καστελόριζο, ώστε να τελειώσουν οριστικά το θέμα της ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Διότι έχουμε αυτήν την ΑΜΥΝΑ (και όχι "άμυνα"), αλλιώς τα Τουρκάκια θα είχαν φτάσει στους Παξούς. Την δύναμη αυτής της ΑΜΥΝΑΣ την ένιωσαν πολύ καλά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Το ΝΑΤΟ δεν κούνησε ούτε το δαχτυλάκι του την βραδιά των Ιμίων.Την βραδιά των Ιμίων όταν τα μογγόλια κατέλαβαν ελληνικό έδαφος στο ΝΑΤΟ δεν είμασταν και οι δύο χώρες;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MIXAΛΗΣ : Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι "έγκυροι" αναλυτές πιστεύουν ακόμα ότι η Τουρκία και ο Παντουρανισμός είναι όργανο του ΝΑΤΟ κατά της Κίνας !!
Κανείς δεν έχει καταλάβει ότι συμβαίνει το αντίθετο !!

Ακριβώς φίλε Μιχάλη κανείς από τους "έγκυρους" αναλυτές έχει ακόμα καταλάβει ότι όπως το Δυτικό ΝΑΤΟ ήταν ένα "εργαλείο" για τους σκοπούς κάποιον...έτσι και το Ασιατικό ΝΑΤΟ που δημιουργείται φανερά από την Τουρκία, αλλά για λογαριασμό της αφανούς Κίνας...είναι και αυτό ένα "εργαλείο" που θα χρησιμοποιήσει η Κίνα την κατάλληλη στιγμή. Να θυμάσαι μόνο όταν θα έρθει η ώρα που οι "έγκυροι" αναλυτές θα αρχίσουν να μιλάμε για αυτά που λέμε τώρα εδώ...που το διάβασες πρώτα. Όταν εδώ και καιρό μιλούσα για ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟ και ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΑΝ όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν ύπνον βαθύ.

Που στην ουσία το Μεγάλο Τουράν είναι ένας άλλος τρόπος για να φτάσει η Κίνα στην Μεσόγειο δίχως πόλεμο. Ο άλλος τρόπος είναι ο Δρόμος του Μεταξιού η αλλιώς one belt road. Όπως γνωρίζουμε από τα μαθηματικά...για την λύση ενός προβλήματος υπάρχουν παραπάνω απο μια μόνο λύση.