ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Οι Έλληνες δεν κατάγονται απο κανένα μισό όρθιο μυξοπίθηκο.!

(Στην φώτο βλέπουμε τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων -άνθρωπο δεν το λες αυτό- )

Με ρωτάει η σχολιάστρια "Ν" :

- O Μιχάλης Γρηγορίου λέει ότι όλοι αυτοί οι πληθυσμοί επανεισήχθησαν στον ελλαδικό χώρο, αλλά κατ' ουσίαν είχαν ελληνικό dna αφού ως αρχάνθρωποι (Πουλιανός) ξεχύθηκαν από Αιγηίδα στις πέντε ηπείρους...Ισχύει;

Aγαπητή σχολιάστρια βλέποντας την άνωθεν εικόνα του αρχάνθρωπου των Πετραλώνων σας μοιάζει για ανθρώπινο πλάσμα ή μήπως για μια μορφή δίποδου ζώου που ακόμα δεν έγινε άνθρωπος;;; Πολύ ωραία και χρήσιμα όσα μας λένε και ο κύριος Γρηγορίου αλλά και ο κύριος Τριανταφυλλίδης που ασχολήθηκε με την γενετική καταγωγή των Ελλήνων. Μόνο που έχω μια απορία, μας λένε ότι ο πρώτος όρθιος άνθρωπος εμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν 2.000.000 χρόνια...πολύ ωραία μέχρι εδώ. Αλλά αυτός ο μισό όρθιος μυξοπίθηκος τι σχέση μπορεί αν έχει με τους Έλληνες;; Κάτωθεν εικόνα του Χόμο Ερέκτους.

Γιατί αν αυτός είναι ο πρόγονος των Ελλήνων, τότε ποιος έφτιαξε αυτές εδώ τις σήραγγες που είναι ηλικίας 30.000.000 ετών;; Με τι μυαλό, και με τι εργαλεία αν δεχτούμε ότι τότε ζούσε και ο Χόμο Ερέκτους τις κατασκεύασε;;!!!  Κάτι δεν κολλάει. 

Επίσης κάτι άλλο, όταν η ελληνική γλώσσα έχει εκατομμύρια λέξεις, ενώ η αγγλική μόλις 490.000 λέξεις, για να δημιουργηθεί αυτή η γλώσσα η ελληνική , πάει να πει ότι εάν και εφόσον δημιουργήθηκε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη (ο γράφων λέει ότι ήρθε έτοιμη εδώ) τότε χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για την ύπαρξη και την τελειοποίηση της.!! Κάτι που αποκλείεται να το έκανε αυτό ούτε ο Χόμο Ερέκτους, ούτε ο Χόμο Νεάνταρταλ , ούτε όλοι οι τύποι ανθρώπου πάνω στον πλανήτη.!!

Δεν υπάρχει ένα μόνο είδος πάνω στον πλανήτη και όπως υπάρχουν άνθρωποι και Ανθρωποι , έτσι υπάρχουν και διάφορα είδη ψυχών και ανθρώπων. Αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία ΔΕΝ είναι δικός μου πρόγονος, ούτε και καταγόμαστε όλοι οι άνθρωποι από την πιθηκίνα την Λούση. Η θεωρία της εξέλιξης των έμβιων όντων είναι άτοπη, ρατσιστική και μη πολιτικά ορθή, και αφού μας λένε ότι οι Έλληνες καταγόμαστε από έναν όρθιο μυξοπίθηκο τότε γιατί π.χ :

- Ο κροκόδειλος είναι ένα προϊστορικό ερπετό. Γιατί δεν εξελίχτηκε ή εξαφανίστηκε όπως τα υπόλοιπα είδη;;

- Οι σημερινοί χιμπατζήδες γιατί δεν εξελίχτηκαν σε ανθρώπους τόσα χρόνια;;

- Οι μαύροι τότε γιατί δεν εξελιχθήκαν σε λευκούς ανθρώπους;;

Ο πλανήτης Γη έχει κοντά 7 δις έτη ζωής. Διάφορα είδη ζωών και πολιτισμών έχουν ανακυκλωθεί όλη αυτή την περίοδο για διάφορους λόγους. Οι ισχύουσες θεωρίες πρέπει να αναθεωρηθούν, αλλιώς γελειοποιείται η αξιοπιστία του ακαδημαικού και εκπαιδευτικού συστήματος. Ξέρετε τι πιστεύω;; Ότι η ιστορία της εξέλιξης ΟΛΩΝ αυτών των όρθιων δίποδων πιθήκων και όρθιων όντων είναι ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.! Όπως θα παρατηρήσει κανείς ο εγκέφαλος συνέχεια ΜΕΓΑΛΩΝΕ, κάτι το οποίο ΔΕΝ βλέπουμε να γίνεται με τους χιμπατζήδες σήμερα.!! Δεν εξελίχθηκαν οι χιμπατζήδες σε ανθρώπους όσες χιλιάδες χρόνια και να πέρασαν τώρα τελευταία. Γιατι;;

Διότι κάποιος έπαιξε τον "ΘΕΟ"  προσπαθώντας να επαναφέρει μια γρήγορη εξέλιξη σε ελάχιστο χρόνο.!!! Οι Έλληνες δεν δημιουργήθηκαν εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά ήρθαν εδώ φυγάδες και δημιούργησαν την λευκή φυλή.. Οι Γεννήτορες της Λευκής Φυλής είναι οι Έλληνες. Αυτός που έπαιξε τον ρόλο του "θεού" αυτός  έφτιαξε και όλα τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη, οι θρησκείες τον ονομάζουν θεό. Η βιογενετική άλλωστε αυτό κάνει σήμερα. Προσπαθεί να δημιουργήσει νέα είδη ζώων.Η μελέτη των αρχαίων ελληνικών κειμένων είναι η καλύτερη πηγή ενημέρωσης. Αυτό το ξέρουν μερικοί, γιαυτό γνωρίζουν αρχαία ελληνικά, γιατί μελετούν αρχαία ελληνικά κείμενα.

Η πληθώρα (αλληλοσυγκρουόμενων) λανθασμένων θεωριών (πχ θεωρία της εξέλιξης, διαφορετικές θρησκείες κοκ) σε συνδυασμό με την απόσυρση των αρχαίων ελληνικών από τα σχολεία, εξασφαλίζει την αμάθεια και τον αποπροσανατολισμό των μαζών. Η γνώση είναι δύναμη. Απλά, οι Σύντροφοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες στερούνται επιχειρημάτων πλέον και το έργο τους έχει γίνει πιο δύσκολο!
Η εισαγωγή στη Δύση αλλότριων τριτοκοσμικών μαζών χαμηλού επιπέδου από μη εμπόλεμες ζώνες και η επερχόμενη συμμετοχή τους στα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα, θα βοηθήσει σε αυτό, γιατί θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το εκπαιδευτικό σύστημα και θα οδηγήσουν στην αναπόφευκτη κατάρρευση της Δύσης.

Σύμφωνα με τον Φερεκύδη τον οποίο έχει αντιγράψει και ο Απολλόδωρος ο Δευκαλίων μετά από 9 μέρες και 9 νύχτες μέσα στην Λάρνακα/Κιβωτό/Διαστημόπλοιο προσέγγισε στον Παρνησσόν και εκεί όταν βγήκε έξω από το σκάφος θυσίασε στον Δία των προστάτη των φυγάδων.!!Το αρχαίο κείμενο μας λέει...." Εκβάς θύει Δίι φυξίω"!  Και εδώ αυτονόητα κάνει κανείς το ερώτημα από ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ έφυγε ,ώστε να νοιώσει την ανάγκη να θυσιάσει στον προστάτη των φυγάδων;;


3 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Η θεωρία του Δαρβίνου πάσχει από την έλλειψη των περιβοήτων "ενδιαμέσων κρίκων" μεταξύ ανθρωπιδών και Ανθρώπων.

Το εξελικτικό άλμα από τον Homo Erectus στον Homo Sapiens ( σημερινό άνθρωπο ) είναι τόσο αστραπιαίο για τα βιολογικά δεδομένα, ώστε παραμένει εν πολλοίς ανεξήγητο.

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ, γιατί εξελίχθηκε ΕΝΑ μόνο είδος ανθρωπιδών, σε ΜΙΑ μόνο περιοχή και ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ;;;

Χώρια δε που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου διάφορα "ανώμαλα" τεχνουργήματα ηλικίας εκατομμυρίων ετών που αποκρύπτονται από το ακαδημα'ι'κό κατεστημένο...

Η δουλειά του Άρη Πουλιανού και του Κων/νου Τριανταφυλλίδη είναι όντως πολύ σημαντική και χρήσιμη, διότι αποδεικνύει την αυτοχθονία και την συνέχεια των Ελλήνων.

Όντως , στον Ιερό Χώρο της Αιγηίδος συνέβη η πρώτη Ανθρωπογένεση.

Αλλά το ΠΟΤΕ ακριβώς και ΠΩΣ συνέβη η Ανθρωπογένεση, είναι άλλη ιστορία...

Ας πούμε ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ έβαλαν το "χεράκι" τους (και το DNA τους) για την δημιουργία του Έλληνος Ανθρώπου...

Αναρωτηθείτε απλώς το εξής: νιώθετε "παγιδευμένοι" στην Γη ;;

Σηκώνετε τις νύχτες τα μάτια σας στον Ουρανό κοιτάζοντας με νοσταλγία τα Άστρα ;;

Αισθάνεστε ότι η γήινη βαρύτητα σας κρατά αιχμαλώτους ;;

Εάν ναι, τότε είστε Έλληνες και είστε παιδιά των Άστρων - είναι το Ηλιακό DNA σας που μιλάει.

Ο Έλλην είναι μερικώς παιδί της Γης και περισσότερο παιδί των Άστρων.

Αυτή είναι η βαθύτερη ουσία της διαφοράς Έλλήνων και βαρβάρων.

Ανώνυμος είπε...

Aπ' όσα έχω καταλάβει ο αρχάνθρωπος του Πουλιανού είχε ικανότητα λόγου καθότι δεξιόχειρ. Όμως, συμφωνώ με όλη τη συλλογιστική σου (το αφύσικο του βιοεξελικτικού άλματος, την τελειότητα της γλώσσας μας κλπ.) και αν έχω καταλάβει καλά κι ο Γρηγορίου επισημαίνει την ουράνια καταγωγή των Ελλήνων χωρίς βέβαια να διευκρινίζει το πόθεν της προέλευσης των ρυπαρών γενών... Χαίρομαι που εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα και σε ευχαριστώ για το χρόνο και την γνώση...
Ν.

Μμ. είπε...


Τς, τς, τς!
Ν' απαγγέλλει αυτή η ανθρωπομούτζα ομηρικά ελληνικά και τί άλλο στον κόσμο τούτο λέμε!