ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Από τα σχολεία η άρση του lockdown – Προαιρετικός ο εμβολιασμός

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι εκπληκτικό πώς μια επιδημία και όχι πανδημία που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη βιταμίνη D παράγει κανονισμούς (κλείδωμα στο σπίτι) στους οποίους κανείς δεν μπορεί να πάρει φυσική βιταμίνη D από τον ήλιο ...όλα τα υπόλοιπα που λένε είναι μαρμελάδες για πρωινό. Προφανώς ο Πέτσας δεν γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος του κάτοικου της χώρας παίρνει Xanax & Viagra, αλλά από ότι ξέρω αυτά τα φάρμακα πήραν κάποια χρόνια για να βγουν στο εμπόριο προς χρήσει, και όχι μερικούς μήνες... και προπάντων δεν είναι ενεργά φάρμακα R.N.A  ώστε να έχουν μέσα τους ζώσα νανοτεχνολογία, όπως το εμβόλιο του κοροιδοιού.. Ποιο πολλά ψυχοφάρμακα από εμβόλια πουλάνε κάθε μέρα.


Από την εκπαίδευση θα αρχίσει η άρση του lockdown καθώς αυτό είναι το πιο ασφαλές, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ενώ στη συνέχεια εξετάζεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου και αργότερα σταδιακά οι υπόλοιπες δραστηριότητες.

Όπως είπε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας εξετάζεται να γίνει πριν τις γιορτές, ωστόσο τόνισε ότι αυτό εξαρτάται από τη στάση όλων μας. Ανέφερε ακόμη ότι οι κρίσιμες ημερομηνίες για λήψη αποφάσεων είναι η 7η, 14η και 21η Δεκεμβρίου.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτή τη στιγμή, η Θεσσαλονίκη δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση.

«Η κυβέρνηση κάνει έκκληση για να τηρούνται τα μέτρα από όλους. Μπορούν όλοι να γίνουν ήρωες, τηρώντας τα μέτρα», είπε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι να πέφτει ο αριθμός μετάδοσης.

«Όλα σταθμίζονται και ανάλογα με την εισήγηση των ειδικών η κυβέρνηση θα πάρει αποφάσεις.», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας πως «ο εφησυχασμός είναι ο εχθρός».

Στη συνέχεια είπε ότι οι περιοχές με μεγάλες τοπικές γιορτές, όπως η Πάτρα, θα πρέπει να προσέξουν μη γίνουν εστίες μόλυνσης.

Σε ό,τι αφορά τα εμβόλια, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι υπολογίζονται πάνω από 2 εκατ. εμβόλια να είναι διαθέσιμα. Σύμφωνα με το σχέδιο, θα υπάρχουν 18 σημεία εμβολιασμού. Προβλέπεται επίσης και το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα εμβόλια σε περίπτωση που χρειαστεί. Το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι.

Για τους αρνητές ο κ. Πέτσας είπε «να αφήσουν στην άκρη τις θεωρίες συνομωσίας». 

Ωστόσο, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Ο πρωθυπουργός θα καλέσει πολιτικά πρόσωπα να εμβολιαστούν πρώτοι ως παράδειγμα», είπε.

Ερωτηθείς για το πόσο θα εξακολουθήσουν να ισχύουν τα sms για τις μετακινήσεις και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, σημείωσε ότι δεν είμαστε ακόμη σε φάση άρση των περιορισμών αυτών. «Ένα είδους απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Χριστούγεννα, νομίζω ότι είναι μονόδρομος» είπε.

Για όσους έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «τα μέτρα στήριξης στην οικονομία θα συνεχιστούν».

Μάλιστα, έχει προβλεφθεί για το 2021 να δοθούν 7,5 εκατ. ευρώ για στήριξη.

ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Φίλε καλησπέρα...
Εγώ μπορεί να τον σιχαίνομαι τον Εθνοπροδότη Πρωθυπουργό μας αλλά πάνω απ' όλα τον βλέπω σαν άνθρωπο, γιαυτό επειδή δήλωσε ότι θα το κάνει πρώτος και δημόσια το εμβόλιο, να πω και εγώ δημόσια ότι θα του δωρίσω και τις δικές μου δόσεις του εμβολίου και να τις κάνει πάνω από μία φορά, μήπως έτσι μπορέσουμε και απαλλαγούμε οριστικά από αυτόν και την συμμορία του. Με συγχωρείς Λύκαστρε, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, έτσι δεν είναι ;;
Ειλικρινά τώρα, υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Κούλης θα κάνει πραγματικά το εμβόλιο ;;; Απλά θα βάλουν ένα δικό τους γιατρό μπροστά σε μια κάμερα, όπου φυσικά η κάμερα θα τραβάει μακρινά πλάνα, και θα του κάνει μια ένεση που θα περιέχει ... φυσιολογικό ορό. Και φυσικά τα πρόβατα που τον ψήφισαν, θα τρέξουν χαζοχαρούμενα, να σωθούν από τον κορονοιό... Εμάς να δούμε ποιος θα μας σώσει, όχι από τον κορονοιό, αλλά από όλα αυτά τα πουλημένα τομάρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΟ. Και εγώ θα του δωρίσω την δική μου δόση...δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο. Και ας μην μπορώ να ταξιδέψω μετά με αεροπλάνο. Άλλωστε δεν θέλω να πάω πουθενά αλλού, η Ελλάδα για μένα είναι όλος ο κόσμος. Εδώ έχουμε τα πάντα.!!!

Μόνο που ο δειλός παρτάκιας που ζει στην χώρα των Ελλήνων και θα πάει να κάνει το εμβόλιο (από φόβο για την ζωούλα του) θα προσπαθήσει να μας εκφοβίσει και θα μετατρέψει την ζωή μας (σε όσους δεν το κάνουμε) σε ένα τεράστιο Μπούχενβαλτ... ένα Άουσβιτς – Μπικερνάου. Όλοι αυτοί οι παρτάκηδες ψηφοφόροι που εδώ και δεκαετίες πήγαιναν και ψήφιζαν με μοναδικό κριτήριο το καλό της τσέπης τους.!!
Τους έχω όμως νέα.....θα αφήσω τα ισλαμοπηθίκια να τους σφάξουν.!!