ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Έχει να πέσει πολύ ανέκδοτο.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχθηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ οι Πούτιν, Ταγίπ, Ιρανοί θεοκράτες, Κινέζοι αλλά και ο Κιμ οι οποίοι αναμένουν τον παππού αλλά και ιδιαίτερα την διάδοχο του αντιπρόεδρο Χάρις για να τους πουν ανέκδοτα της πατρίδας τους, όπως έκαναν και με την Μέρκελ που σήμερα γιορτάζει γιατί ο άλλος ο αγροίκος ο Τραμπ τα ήξερε ήδη και τους τα λέγε πρώτος.!

Θα σας γλεντήσω όλους κουφαλίτσες....Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.... Δεν είναι η Kamala..... ο Kamil ειναι....όπως η Μισέλ ήταν Μάικλ.! χα χα χα

6 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε αυτό το ότι η μισέλ τελικά είναι τζαμάλ το είχα διαβάσει και εγώ.Γενικά αυτό φαίνεται να πουλάει σε εκείνους τους κύκλους.Μητριαρχία είναι αυτή.Σιχαίνεται τις μαλαπέρδες.

Έχω το εξής ερώτημα.Ο μπάιντεν μέσω του χάντερ φαίνεται να τα τσεπώνει από κίνα.Άρα προφανώς είναι υπέρ της κίνας.Και το ιράν είναι υπέρ της κίνας πλέον.Επομένως για ποιο λόγο μιλάμε για πιθανή επίθεση της αμερικής στο ιράν;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Επομένως για ποιο λόγο μιλάμε για πιθανή επίθεση της αμερικής στο ιράν;

Kαλησπέρα Δημήτρη...εγώ δεν μίλησα για επίθεση της Αμερικής στο Ιράν. Άσε τι λένε οι άλλοι. Οι Δημοκρατικοί τα έχουν καλά με την Κίνα αφού αυτοί την δυνάμωσαν.
Εγώ αυτό που έγραψα ήταν ότι θα τους γλεντήσουν καλά τους αμερικάνους, και οι Κινέζοι και οι Ιρανοί .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γιατί ο ταχυδρόμος των "Δέκα" ο Κίσιντζερ που είναι παντρεμένος με τη Νάνσι Μαγκίνες...με τι νομίζεις είναι παντρεμένος.;;; Η Νάνσυ είναι...Ο Νάνσυ. Δες εδώ τον ψηλό με το όνομα Νάνσυ.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcR0zfk5qhEV5oRT0vGzp0aNHhfLW0Te_mBDZg&usqp=CAU

Δημήτρης είπε...

Ωχ γαμώτο τι άλλο θα δούμε.Γενικά αν βρεθείς με καμιά "ωραία" από δ'αύτες μην απλώνεις καθόλου χέρι.Μπορεί να το μετανιώσεις πικρά!

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ο Μπάιντεν - ως γνήσιος Δημοκρατικός - θα ακολουθήσει δύο κανόνες :

Α) Επιθετική στάση έναντι της Ρωσίας

Β) Οπωσδήποτε θα κάνει τουλάχιστον έναν πόλεμο.

Αυτή είναι η "παραδοσιακή" γραμμή των Δημοκρατικών.

Το (Α) θα είναι υπέρ ημών, διότι ο μπαρμπαΤζο θα θελήσει να συσπειρώσει το ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας και συνεπώς θα αναγκάσει την Τουρκία να πάρει θέση και να σταματήσει τις ερωτοτροπίες με την Άρκτο.

Αυτό σημαίνει ότι θα πιέσει την Ελλάδα να τα βρει με την Τουρκία θυσιάζοντας κυριαρχικά της δικαιώματα χάριν της συμμαχίας και της επαναφοράς των Τούρκων στο ΝΑΤΟικό μαντρί - εδώ ταιριάζει το ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ του Λύκαστρου...

Όμως η κωλοτούμπα αυτή των Τούρκων - σε συνδυασμό με πιθανή αλλαγή ηγεσίας στο Κρεμλίνο και επιδείνωση της θέσης των Αρμενίων στον Καύκασο - θα αναγκάσει την κοιμισμένη και αιωνίως καθυστερημένη Ρωσία να αντιδράσει.

Οι Ρώσοι καθυστερούν αιωνίως να αναλάβουν δράση, αλλά όταν το αποφασίσουν η δράση τους είναι σαρωτική.

Το δίδυμο ΤΖΟ - ΚΑΜΑΛΑ θα τα κάνει όλα πο@τάνα...Θυμηθείτε το !!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MIXAΛΗΣ :Αυτό σημαίνει ότι θα πιέσει την Ελλάδα να τα βρει με την Τουρκία θυσιάζοντας κυριαρχικά της δικαιώματα χάριν της συμμαχίας και της επαναφοράς των Τούρκων στο ΝΑΤΟικό μαντρί - εδώ ταιριάζει το ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ του Λύκαστρου...

Καλημέρα Μιχάλη..ναι διότι ώς συνήθως ο χαμένος της υπόθεσης είμαστε πάντα εμείς. Εμείς δηλαδή πάντα πληρώνουμε την νύφη..εξ ου και το ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.!!
Όταν λένε να κρατήσουνε την Τουρκία στην Δύση, εννοούνε το Αιγαιακό κομμάτι, όχι ακέραια την Τουρκία όπως είναι τώρα. Το σχέδιο στο οποίο είχανε συμφωνήσει οι Κεμαλικοί, ήτανε η δημιουργία κουρδικού Κράτους και σε αντάλλαγμα ο διαμοιρασμός του Αιγαίου και των ορυκτών πόρων.
Φυσικά, είχε συμφωνήσει σε αυτό και το σύνολο του δικού μας κατεστημένου, πολιτικού και επιχειρηματικού.(ΕΔΩ πήγαινε το καλά γαμήσια).

Λόγω όμως των αλλαγών στην τουρκική κοινωνία, που έχει προκαλέσει η περίοδος Έρντολφ, οι σχεδιασμοί έχουν αλλάξει. Και έχουμε πιθανότητες, να την βγάλουμε καθαρή.
Θα είχαμε πολύ περισσότερες, με άλλη ηγεσία.