ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

03-11-2020: Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών αλλοδαπού που διέπραττε κλοπές σε βάρος οδηγών ταξί

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ποιο ξεφτιλισμένο κράτος πεθαίνεις..Ποιο διαλυμένη κοινωνία αυτοκτονείς..Ένα κράτος υπό πλήρη διάλυση που μπαίνει όποιος γουστάρει όποτε γουστάρει από όπου θέλει κυκλοφορεί ελεύθερος κλέβει ρημάζει βιάζει και δεν ξέρει κανείς από που ήρθε...Δείτε δελτίο τύπου της αστυνομίας για έναν "επενδυτή" όπου έκλεβε οδηγούς ταξί..Ο εν λόγω τύπος έχει 10 ονόματα 5 εθνικότητες και 4 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης...Εδώ πλέον δεν πρόκειται για φασισμό ή αλληλεγγύη αλλά εάν θέλουμε να λεγόμαστε κράτος ή ξέφραγο αμπέλι που κάνει ο καθένας ότι γουστάρει....

===============================================================


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 20-10-2020 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, κατηγορούμενος για ληστεία και κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Ως προς τη μεθοδολογία του, ο συλληφθείς επιβιβαζόταν ως πελάτης σε ταξί και αφού κάθονταν πάντα στη θέση του συνοδηγού, ζητούσε τη μετάβαση του σε κοντινή απόσταση με χαμηλό κόμιστρο και έχοντας τοποθετήσει στα πόδια του, ως μέσο κάλυψης, ένα σακίδιο πλάτης, αφαιρούσε με αστραπιαίες κινήσεις από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου το περιεχόμενο τους (πορτοφόλια, χρήματα, τσαντάκια, πιστωτικές κάρτες, τηλεφωνικές συσκευές κλπ). Σε μία δε των περιπτώσεων, που έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, τον απώθησε βίαια και διέφυγε με τα αφαιρεθέντα.

Από την έρευνα έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής -1- περίπτωση ληστείας και -12- περιπτώσεις κλοπών.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης και ένα (1) ένταλμα βίαιης προσαγωγής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, κλοπές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Πρόκειται για τον (επ) MOHARARBI (ον) Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα το 1987 στην Παλαιστίνη ή (επ) MOHARABBI (ον) Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα την 1-1-1987 στην Παλαιστίνη ή (επ) FAILE (ον) Marwane του Liosa και της Matk , γεννηθέντα την 28-11-1980 στη Γαλλία ή (επ) MICHEL (ον) Adam του Aosi και της Aua ,γεννηθέντα την 18-11-1983 στο Βέλγιο ή (επ) SAROLI (ον) Lopez του Mida και της Morin , γεννηθέντα την 10-1-1985 στην Αλγερία ή (επ) SARUL (ον) Lopez του Mida και της Moran , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία ή (επ) LOPEZ (ον) Saroli του Sadr και της Jtas , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων άδικων πράξεων σε βάρος οδηγών ταξί, που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της σύλληψης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6391200 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 23-4-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: