ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Pfizer's CEO cashed out 60% of his stock on the same day the company unveiled the results of its COVID-19 vaccine trial (Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla πούλησε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία την ίδια ημέρα που ο φαρμακοποιός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δοκιμής εμβολίων COVID-19.)

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γατάκια και μετά κάποιοι νομίζουν ότι τρώμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν ,αλλά εμείς ψάχνουμε τα πάντα .Το κτηνιατρικού τύπου εμβόλιο - που ποτέ μέχρι σήμερα τέτοιος τύπος εμβολίου δεν έχει δοκιμαστεί σε άνθρωπο - έφερε καλά κέρδη σε κάποια τζιμάνια. Άσε που η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αρπάξει και μερικά δις πρόστιμο από τις ΗΠΑ το 2009. Όσο για το όνομα Αλβέρτος είναι Εβραϊκό, διότι είναι γόνος Εβραίων επιζόντων του Ολοκαυτώματος ...εδώ είναι η ..ωραιοποίηση και το συστημικό βιογραφικό του.

 Pfizer CEO Albert Bourla sold 62% of his stock in the company on the same day the drugmaker announced the results of its COVID-19 vaccine trial.
  • Bourla sold $5.6 million in stock on Monday as part of a predetermined trading plan adopted August 19.
  • His stock sale was carried out at $41.94 a share. The 52-week-high for Pfizer stock is $41.99, which means the CEO cashed out his shares at close to their highest price this year.
  • Pfizer and its German partner BioNTech on Monday became the first to post positive results from late-stage COVID-19 vaccine trials.
  • Visit Business Insider's homepage for more stories.

Pfizer CEO Albert Bourla sold 62% of his stock on the same day the company announced its experimental COVID-19 vaccine succeeded in clinical trials.

The vaccine announcement sent Pfizer's shares soaring almost 15% on the day.

Bourla sold 132,508 shares in the company at an average price of $41.94 a share, or $5.6 million total, according to filings registered with the Securities and Exchange Commission. The 52-week high for Pfizer's stock is $41.99, meaning Bourla sold his stock at almost its highest value in the past year. 

His stock sale was carried out through a routine Rule 10b5-1, a predetermined trading plan that allows company staff members to sell their stock in line with insider-trading laws. Bourla's sale was part of a plan adopted August 19, the filing showed. He continues to own 81,812 Pfizer shares.

Pfizer confirmed that Bourla's stock sales were part of a plan that allows major shareholders and insiders of exchange-listed corporations to trade a predetermined number of shares at an agreed time. 

"Through our stock plan administrator, Dr. Bourla authorized the sale of these shares on August 19, 2020, provided the stock was at least at a certain price," a Pfizer spokesperson told Business Insider.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla πούλησε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία την ίδια ημέρα που ο φαρμακοποιός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της δοκιμής εμβολίων COVID-19.
Η Bourla πούλησε 5,6 εκατομμύρια δολάρια σε απόθεμα τη Δευτέρα ως μέρος ενός προκαθορισμένου εμπορικού σχεδίου που εγκρίθηκε στις 19 Αυγούστου.
Η πώληση μετοχών του πραγματοποιήθηκε στα 41,94 $ ανά μετοχή. Το απόθεμα 52 εβδομάδων για την Pfizer είναι 41,99 $, πράγμα που σημαίνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος εξαργύρωσε τις μετοχές του στην πλησιέστερη τιμή του φέτος.
Η Pfizer και ο Γερμανός συνεργάτης της BioNTech τη Δευτέρα έγιναν οι πρώτοι που έδωσαν θετικά αποτελέσματα από δοκιμές εμβολίων COVID-19 στα τέλη του σταδίου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla πούλησε το 62% των μετοχών του την ίδια ημέρα που η εταιρεία ανακοίνωσε το πειραματικό εμβόλιο COVID-19 που πέτυχε σε κλινικές δοκιμές .
Η ανακοίνωση του εμβολίου έστειλε τις μετοχές της Pfizer να αυξάνονται σχεδόν κατά 15% την ημέρα.
Η Bourla πούλησε 132.508 μετοχές στην εταιρεία σε μέση τιμή 41,94 $ ανά μετοχή, ή 5,6 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, σύμφωνα με καταχωρίσεις που έχουν εγγραφεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το υψηλό των 52 εβδομάδων για το απόθεμα της Pfizer είναι 41,99 $, που σημαίνει ότι ο Bourla πούλησε το απόθεμά του σχεδόν στην υψηλότερη αξία του τον περασμένο χρόνο.
Η πώληση μετοχών του πραγματοποιήθηκε μέσω ενός Κανονικού Κανονισμού 10b5-1, ενός προκαθορισμένου σχεδίου διαπραγμάτευσης που επιτρέπει στα μέλη του προσωπικού της εταιρείας να πωλούν τα αποθέματά τους σύμφωνα με τους νόμους περί εμπιστευτικών συναλλαγών. Η πώληση της Μπούρλα ήταν μέρος ενός σχεδίου που εγκρίθηκε στις 19 Αυγούστου, σύμφωνα με την κατάθεση. Συνεχίζει να κατέχει 81.812 μετοχές της Pfizer.
Η Pfizer επιβεβαίωσε ότι οι πωλήσεις μετοχών της Bourla αποτελούσαν μέρος ενός σχεδίου που επιτρέπει σε μεγάλους μετόχους και εμπιστευόμενους εταιρείες εισηγμένων στο χρηματιστήριο να ανταλλάσσουν έναν προκαθορισμένο αριθμό μετοχών σε συμφωνημένο χρόνο.
«Μέσω του διαχειριστή του προγράμματος μετοχών, ο Δρ. Μπόρλα εξουσιοδότησε την πώληση αυτών των μετοχών στις 19 Αυγούστου 2020, υπό την προϋπόθεση ότι το απόθεμα ήταν τουλάχιστον σε μια συγκεκριμένη τιμή», δήλωσε εκπρόσωπος της Pfizer στο Business Insider.
Διαβάστε περισσότερα: Η Biotech για το κυνήγι εμβολίων και θεραπειών COVID-19 έχει κερδίσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια με την πώληση αποθεμάτων της εταιρείας φέτος. Εδώ είναι οι 27 ηγέτες που έχουν εξαργυρώσει περισσότερο.
Τη Δευτέρα, η Pfizer και ο Γερμανός συνεργάτης της BioNTech δήλωσαν ότι το εμβόλιο COVID-19 βρέθηκε να είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό στην πρόληψη της ασθένειας, με βάση 94 περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν σε μια δοκιμή με χιλιάδες συμμετέχοντες. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι οι πρώτες που ανέφεραν θετικά αποτελέσματα από δοκιμές εμβολίου COVID-19 στα τέλη.
Η Pfizer εργάζεται ήδη για ένα εναλλακτικό εμβόλιο σε μορφή σκόνης για να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο περιορισμό του τρέχοντος: πρέπει να αποθηκευτεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
Το εμβόλιο, το οποίο περιλαμβάνει δύο δόσεις που χορηγούνται σε διάστημα τριών εβδομάδων , δεν θα διανεμηθεί αμέσως, καθώς πρέπει να αξιολογηθεί και να εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.
 

3 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δουλεύει κόντρα - ξουρα γενικά ο δικός σου......

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , Φαντάζομαι τα τζιμάνια μας ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό τα αντίστοιχα ασχολήθηκαν για εσωτερική πληροφόρηση στο χρηματιστήριο . Σταθερή τακτική φουσκώνουμε την αξία μιας επιχείρησης (με αλήθεια ή ψέματα) και στο limit up πουλάμε μετοχές. Σαν τον Ελον Μασκ ένα πράγμα και τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς . Από ότι βλέπω σε κάθε πόλη της Ελλάδας υπάρχουν οι πιο 'ίσοι' από τους πολλούς που ανεβαίνουν και ελέγχουν τα πάντα σε κάθε έκφανση της ζωής μας . Το θέμα είναι ότι έχουν απλωθεί σαν παράσιτα παντού και πως θα ξηλωθούν . Από ότι διαβάζω και εδώ και στο sxolianews η Θεσσαλονίκη μας θα χτυπηθεί πολύ για να πάρουν τον έλεγχο με τις επιχειρήσεις τους , τους δημάρχους τους , τα κολλέγια τους πχ Ανατόλια και οι φυτεμένοι στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας κτλ . Όλες οι επιχειρήσεις στις ΕΟΖ θα ελέγχονται από τους απάτριδες . Το θέμα είναι να τους σταματήσουμε σε αυτό αλλά και με την στείρωση και τις χρόνιες ασθένειες που μας ετοιμάζουν με τα εμβόλια .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν ξέρω τι γράφουν στο sxolianews φίλε Νικόλα..εγώ όμως τα έλεγα πριν απο όλους. Για τις ΕΟΖ και την Β.Ελλάδα.

Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/11/blog-post_61.html

και ΕΔΩ στις 13 Νοεμβρίου 2019...ΠΡΙΝ καν εμφανιστεί ο κοροιδοιός και τα κλειδώματα. Εγώ τα έλεγα.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_20.html

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ...Ε.Ο.Ζ.!