ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Την αμοιβή του θα την εισπράξει προκαταβολικώς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα στο Cafe-Piloti είχαμε πολύ σημαντική συζύτηση...λέγαμε για το αν είναι η όχι αντισυνταγματική η απαγόρευση των συναθροίσεων. Διότι το Cafe-Piloti σπάει και νομικά την απαγόρευση για συναθροίσεις άνω των 3. Διότι δεν πρόκειται για συνάθροιση...αλλά για συνεύρεση.

Φυσικά και πρέπει να ανακληθεί....Να μαζευτεί λίγος κόσμος (αφού οι πολλοί θα φοβηθούν) , οι αστυνομικοί να κόψουν πρόστιμα για σπάσιμο του λοκνταουν και για μάσκες, να αντισταθούν οι διαδηλωτές να γίνει μπάχαλο να πέσει βρωμόξυλο, καταστροφές και δακρυγόνα, να χαρεί το κράτος που θα επιβληθεί "νόμιμα" ξανά, να υποτιμηθεί η ίδια η πορεία, να δοθεί το αναγκαίο παράδειγμα και η υπενθύμιση της επιβολής στους υπολοίπους, να εκτεθεί το αριστερό - προοδευτικό όπως θέλετε πείτε το κίνημα αφού αυτό φαίνεται ότι εμμένει στο να την διοργανώσει (βλ. Σλοβακία ) και να διχαστεί για μια ακόμα φορά το πόπολο που δεν τηρούν κάποιοι τα μέτρα κατηγορώντας τους για ανεύθυνους και εγκληματίες που μεταδίδουν τον ιό.

Τυπικά συμφωνώ είναι αντισυνταγματική η απαγόρευση αλλά ίσως εν προκειμένω να προστατεύει από άλλες πιο σοβαρές μελλοντικές αντισυνταγματικότητες.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία θα μου πεις Φώντα, αλλά κάποιες φορές θέλει μυαλό και πονηριά θα σου απαντήσω εγώ με την σειρά μου.
 
Φώντας Ερώτηση αφελούς... Πάω εγώ και 5-6 άλλοι, προχωράμε σημαιοστολισμένοι κι ανεβαίνουμε την Αμαλίας. Μας σταματάνε και πάρε από 300 ο καθένας. Μετά πάμε στον δικηγόρο και του λέμε να μας υπερασπιστεί στα αρμόδια δικαστήρια γιατί ήταν αντισυνταγματικό να μου το απαγορέψουνε και επικαλούμαι την ανακοίνωση. Όταν πάμε στο δικαστήριο, ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας τι θα πουν;; Φιλιά στο "cafe-piloti".
Λύκαστροςθα σου απαντήσω τι θα πει το δικαστήριο αλλά θα σου πω τι θα πει ο δικηγόρος  καθότι δεν θα έχει κανένα προσωπικό συμφέρον εφόσον την αμοιβή του θα την εισπράξει προκαταβολικώς.!


 

5 σχόλια:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Μην ανησυχείτε, η πορεία του Πολυτεχνείου θα γίνει κανονικά διότι την αριστερά δεν την αγγίζει κανένας αμαλάχει ναούμ'...

Μόνο οι Εθνικές Εορτές και οι συναθροίσεις Ελλήνων απαγορεύονται...μην τα ξαναλέμε αυτά !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχω την εντύπωση φίλε Μιχάλη (και συνήθως δεν πέφτω έξω) ότι η ΧΑ είναι το δόλωμα για το μεγάλο ψάρι...μια ΧΑ που αν δεν την προστάτευαν από την φθορά μέσω του αποκλεισμού της από το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι θα είχε μόνη της εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό με όσα έλεγε και έκανε. Αλλά την ήθελαν για να ποινικοποιήσουν κόμματα και απλές μόνο ιδεολογίες, όσο ακραίες και αν φάνταζαν αυτές και φυσικά ανεφάρμοστες .

Για να υπάρξει "κανονικότητα" θα πρέπει να καταπολεμηθεί η όποια "αντικανονικότητα' και ο νοών νοείτο

kakos04 είπε...

Καλησπέρα φίλε Λύκαστρε , και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω , ότι αν τους άφηναν ακηδεμόνευτους θα έβγαζαν μια χαρά μόνοι τους τα μάτια τους , δεν χρειάζονταν καμιά βοήθεια , το επιπέδο ήταν κυρίως me tarzan you tsita έλα να την βρούμε . Την Τζέϊν ουτέ μπροστά τους δεν την έβλεπαν . Στα υπόλοιπα γελάω με την καθημερινότητα , δεν ξέρω τι γίνεται Αθήνα - Θεσσαλονίκη , αλλά εδώ σήμερα ξεκίνησαμε ελιές και ακούω τις εξυπνάδες με τον κορονοϊό και το λιομάζομα (λες και τον μεταδίδει ο δάκος) και γελάω . Γεράκος μάζευε χόρτα στους χωματόδρομους στα χωριά μου φορώντας το φίμωτρο μόνος του στην πλάση , τι να πω? Πάντως έχουν τρομάξει τον κόσμο στα χωριά και δεν κουνάνε με τα τσοντοκάναλα , σήμερα είμασταν μόνο εγώ και ο πατέρας μου στο ένα χωριό μου και μαζεύαμε τις δικές μας με όλες τις ελιές της περιοχής αμάζευτες . αυτοί το πάνε για λιμό .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα. Πολύ σωστά έχεις αυτήν την εντύπωση..έτσι έχουν τα πράγματα. Όντως έχουν τρομάξει τον κοσμάκη, ειδικά τους γέρους. Εδώ πάνω μαζεύουμε τις ελιές μας κανονικά....πάντως έχεις δίκιο, δεν θα πάμε από τον ιό, αλλά από τον λιμό.!Αυτοί που θα πεθάνουν από την πείνα θα είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που πέθαναν από την γρίπη.!!!

ΑΡΡ. είπε...


… αν τους άφηναν ακηδεμόνευτους θα έβγαζαν μια χαρά μόνοι τους τα μάτια τους , δεν χρειάζονταν καμιά βοήθεια , το επιπέδο ήταν κυρίως me tarzan you tsita έλα να την βρούμε….
----------------------------------------------------------------------------

Επί του προκειμένου νομίζω εφηρμόσθη η τρομοκρατική στρατηγική του
¨χτυπώ τον τοίχο του ακούσαι τα ποντικά.¨ Προς τούτοις και δια το δαιμονοποιήσαι και ποινικοποιήσαι, τραπεζομιντιακός νεοκομμουνισμός γαρ,
όχι μόνο την ιδεολογίαν αλλά και παν το πατριωτικόν και εθνικόν αίσθημα, λόγον και λογικήν, κατά τα πρότυπα του κομμουνιστικού αυταρχισμού.

Όσο για το ¨Ταρζάν και Τσίτα¨ αυτό είναι, ως επί το πλείστον, το επίπεδον των πολιτικών και βουλευτών διότι απλά εκπαιδεύονται και προκρίνονται (και εκβιάζονται) ως αδίστακτοι τυχοδιώκται και χειραγωγούμενα ψυχικά αυτόματα-εργαλεία δια το εξυπηρετείν αντιλαϊκά και αντεθνικά ληστρικά συμφέροντα.

Υ.Γ.
Κρίσιμον ερώτημα: Κατά πόσον αμφιβάλλετε ότι το δρά-Κουλον, ως άλλος ΓΑΠ
και Σαμαρ-ίτης, ουδέν το μείζον πολιτικώς είναι και δρα ει μη
πρωτογόνως και ως ένας ανακαινισμένος και εξωραϊσμένος Ταρζάν του Χάρβαντ;