ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ιράν για θάνατο του πυρηνικού επιστήμονα: “Τρομερή εκδίκηση περιμένει τους υπεύθυνους”

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Mην περιμένετε από τους μουλάδες να κάνουν τίποτε.! Όσο εκδικήθηκαν την δολοφονία του Σουλειμανί , άλλο τόσο θα κάνουν κάνουν κάτι και για αυτήν την δολοφονία. Εάν μια χώρα αντιμετωπίζει επικείμενη απειλή, λαμβάνει βασικές προφυλάξεις ασφαλείας. Το Ιράν έχει χάσει δεκάδες στρατιωτικό και πυρηνικό προσωπικό σε αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις. Είτε είναι πιο ανόητοι και από τον πιο ανόητο ή δεν νοιάζονται για την απώλεια βασικού προσωπικού. Καμία χώρα δεν  θα μπορούσε να είναι τόσο ηλίθια. Τι περιμένετε από μια «Ισλαμική Δημοκρατία» με ένα κτίριο του κοινοβουλίου σε σχήμα πυραμίδας και 33 παράθυρα σε κάθε πλευρά, όπου η μασονική / εσχατολογική Εταιρεία Hojjatieh εφοδιάζει με ηγέτες και προσωπικό το μεγαλύτερο μέρος της Ιρανικής κυβέρνησης...είναι μέρος της παράστασης όσα λένε οι μουλάδες. Αυτοί οι θεοκρατικοί ηλίθιοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Δύση (όπως γνώριζαν για την δολοφονία του Σουλειμανί και είχαν συμφωνήσει) καθώς διατηρούν το Ιράν αδύναμο , και κάνοντας το παγκόσμιο παρία.
Ολόκληρο το λεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα είναι ένας δαπανηρός αντικατοπτρισμός και έχει φέρει τεράστια ταλαιπωρία στον μέσο Ιρανό χωρίς λόγο. Οι μουλάδες κοροιδεύουν έναν πολύ χαζό πληθυσμό καθώς αυτοί γίνονται πλούσιοι. Οι μουλάδες ήταν από την αρχή μια εγκατάσταση/σχέδιο της CIA, καθώς ο Σάχης είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια αυτονόμησης. Το Ιράν δεν έχει κίνητρα και δική του πολιτική, υπακούει. Οι μουλάδες τοποθετήθηκαν εκεί από την MI6 / CIA του Deep State για να εξυπηρετήσουν το Ισραήλ του Deep State.Οι Ιρανινοί μουλάδες = Μουσουλμανική αδελφότητα (βρετανική δημιουργία πληροφοριών). Το μόνο που έκανε το Ιράν μετά την απομάκρυνση του Σάχη είναι να ενισχύσει το Ισραήλ. Ας θυμηθούμε πώς ο Ρουχάνι τρελάθηκε όταν ο Τραμπ είπε ότι θα χαρακτηρίσει την Mουσουλμανική Αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση.


Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, στρατηγός Μοχαμάντ Μπαγερί, προειδοποίησε σήμερα ότι μια «τρομερή εκδίκηση» περιμένει εκείνους που ευθύνονται για τη δολοφονία ενός υψηλόβαθμου Ιρανού επιστήμονα.

«Οι τρομοκρατικές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι και οι δράστες αυτής της θρασύδειλης επίθεσης πρέπει να γνωρίζουν ότι μια τρομερή εκδίκηση τους περιμένει», έγραψε στο Twitter ο Μπαγερί.

Ο στρατηγός χαρακτήρισε «βαρύ και πικρό πλήγμα» τον θάνατο του πυρηνικού επιστήμονα Μοχσέν Φαχριζαντέχ, διαβεβαιώνοντας ότι οι Ιρανοί «δεν θα ησυχάσουν μέχρι να καταδιώξουμε και να τιμωρήσουμε» τους υπεύθυνους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ο πληθυσμός του Ιράν αποτελείται από 25% Αζεροτούρκους, 25% Άραβες και Πακιστανούς και μόνο 50% γνήσιους Πέρσες.

Το καθεστώς των μουλάδων βασίζεται στην θρησκεία και όχι στην εθνικότητα.

Οι γνήσιοι Πέρσες τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στον Ζωροαστρισμό και κατάφεραν - πρωτοφανές για θεοκρατικό καθεστώς - να αναγνωριστεί ο Ζωροαστρισμός ως δεύτερη επίσημη θρησκεία στο Ιράν.

Όλες οι δολοφονίες και οι αντικαθεστωτικές ενέργειες στο Ιράν γίνονται από τους γνήσιους Πέρσες - αυτούς χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί.

Όσο για την "τρομερή εκδίκηση" που απειλούν οι μουλάδες, το μόνο που θα κάνουν είναι ...ΤΙΠΟΤΑ !!