ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ποιός ευθύνεται για αυτό που ζούμε σήμερα;;

Γράφει ο Λύκαστρος :

Διάβαζα σήμερα ότι ούτε μετά την 1η Δεκεμβρίου θα έχουμε άρση του lockdown...φυσικά τα λαμόγια θέλουν ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας , διότι αυτές τις εντολές έχουν πάρει από την Μέρκελ. Αλλά ας αναρωτηθούμε λιγάκι ΠΟΙΟΣ ευθύνεται για αυτό που ζούμε σήμερα;; Πόσοι υπουργοί υγείας των τελευταίων κυβερνήσεων και επί Σύριζα και επί Ν.Δ αλλά και επί ΠΑΣΟΚ έκλεισαν σημαντικά νοσοκομεία στην Ελλάδα δήθεν ως ζημιογόνα...διότι και τότε πάλι εντολές ακολουθούσαν;;

Τώρα θα μου πει κανείς σε γερμανοκρατούμενη περιοχή δεν τα ρωτούν αυτά...αλλά ας δούμε.
Έκλεισαν τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία του Ι.Κ.Α στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη ... με κλινικές ,εργαστήρια και μονάδες τα οποία θα μπορούσαν τώρα κάποια από αυτά να γίνουν αποκλειστικά για covid ..ώστε να μην γίνεται διασπορά στον πληθυσμό !!!Φυσικά τότε κανένα Μ.Μ.Ε δεν το είπε και κανένας συνδικαλιστής δεν ασχολήθηκε !!!! Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν  που έκλεισε το Λοιμωδών στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα το Αγλαΐα Φλέμινγκ.;; Και φυσικά πολλά άλλα


Και από ότι άκουσα να λέει καθηγητής φαρμακολογίας. Υπάρχουν ακόμη τα ειδικά νοσοκομεία λοιμωδών παθήσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και της Φυματίωσης στο Νταού Πεντέλης, τα οποία τα κλείσανε ενώ είναι ακόμη λειτουργικά, και εκεί θα μπορούσαν ακόμη και τώρα να νοσηλεύονται ασθενείς του θανατηφόρου ass-ιού.
Και μας επιβάλουν μάσκες παντού για να μην καταρρεύσει το σύστημα Υγείας, ενώ στατιστικά πεθαίνει 1.5 άνθρωπος στους 1000! Σίγουρα δεν είμαι γιατρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και μαλάκας.
 
Υπάρχει Άρειος Πάγος;;; Το ΠΑΝΑΓΊΑ και το ΛΟΙΜΟΔΩΝ εδώ στην Θεσσαλονίκη ποιος τα έκλεισε;;;;;;Μα, φυσικά,ο γελοίος,που φωτογράφιζε τους πολυελαίους στο Ντουμπάι!!!!!! Αυτός ο ψυχάκιας (έχουν ιστορικό ψιτ-κοκό στην οικογένεια του) που ξεπούλησε την Μαρίνα της Μυτιλήνης στους μογγόλους και καμάρωνε για αυτό.!!
Σε ένα κανονικό κράτος με κανονική δικαιοσύνη,Θα έπρεπε ήδη να είχε διαταχθεί σύλληψη εναντίον όλων όσοι ψήφισαν μνημόνια που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν νοσοκομεία να απολυθούν νοσηλευτές, και να φέρουν την χώρα σε αυτά τα τραγικά χάλια.

5 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΑΡΓΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ...

Σε καθεστώς θεσμοποιημένης ξενοδουλίας,
επακτού, ταριχευμένου και εθνικοποιημένου
ΓερμανοΚόνεχερ-κομμουνισμού ΄
και διακομματικής ληστοκρατίας και ασυδοσίας,
κομίζεις γλαύκα κορωνοϊόπληκτον εις Αθήνας, καημένε μου!

Αλλά έστω κι έτσι, προκειμένου του υπό μηδενιστικήν,
εσωστρεφή απάθειαν μένειν κάτι είναι κι αυτό.
Κι έπειτα, της πάσης ιάσεως προηγείται
η της προκειμένης νόσου ορθή διάγνωσις.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚ ΠΟΙΑ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ .
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΣΑΣ .
ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ .
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΓΙΟΣ ΣΤΑ S.M .

ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ......


χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για στείλε λινκ φίλε Χρήστο να δω τι είπε αυτό το ερπετό ο Πέτσας...που αν πέσει στα χέρια μου θα τον ξεπετσιάσω.!!

Ανώνυμος είπε...

ΈΛΑ ΛΥΚ ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΊΔΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ.
ΔΕΣ https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/936361_spetsas-tin-epomeni-evdomada-o-shediasmos-gia-tin-arsi-ton-metron

χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπορεί να πάρει τους περιοριστικούς του όρους και να τους βάλει εκεί που δεν μπαίνει ήλιος.!! Εγώ θα κατουρώ και θα βγαίνω έξω όποτε θέλω...όταν θέλω...και ότι ώρα γουστάρω...και ΟΛΑ αυτά δίχως sms.