ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Τρεις στους δέκα δεν θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό- Απροθυμία στους νέους

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Xμ ώστε οι τρείς στους δέκα δεν θα κάνουν το εμβόλιο...δηλαδή οι εφτά στους δέκα θα το κάνουν.!! Προτείνω στους φοβισμένους βλάκες που θα κάνουν το εμβόλιο , και μέσα από την γνωστή προπαγάνδα, να κάνουν και τις δόσεις από τα εμβόλια αυτών που δεν θα εμβολιαστούν. Ας κάνουν το ίδιο εμβόλιο για 2η η και για 3η φορά στον καθένα. Τι ωραία μετά θα απαλλαγούμε από τον δειλό και φοβισμένο παρτάκια της χώρας.! Ο Μπούκουρας θα τρίβει τα χέρια από την χαρά...θα χεστεί στο τάλιρο....
Όσοι ζήσουν από τις άνωθεν κοινωνικές ομάδες, και αρχικά θα είναι οι περισσότεροι... μετά θα απαιτήσουν να το κάνουν και οι υπόλοιποι... τα παιδιά στα σχολεία, όλοι οι συνταξιούχοι κ.λ.π. μέσα σε διάστημα 2 μηνών θα πρέπει να γίνουν 2 εμβόλια για τον ίδιο τον κοροϊδοϊό.... και επειδή θα συνεχίσουν να υπάρχουν νεκροί από τον κοροϊδοϊό... εντολές εκτελούν, έτσι θέλουν, και εκεί θα αποδίδουν τους νεκρούς από "υποκείμενα νοσήματα"... δεν πρόκειται να παρθούν πίσω τα αντικοινωνικά και αντιανθρώπινα μέτρα, θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται πάντα για το καλό μας, ώστε η απαίτηση για γενικό εμβολιασμό να γίνει φασιστικά επιτακτική για το καλό όλων μας! Μέχρι να επιφέρουν τα πολιτικά αποτελέσματα για τα οποία εξαπέλυσαν τον κοροϊδοϊό, δεν πρόκειται να σταματήσουν τα αντικοινωνικά μέτρα έστω και αν εμβολιαστούμε πολλαπλός όλοι μας! Τα πολιτικά αποτελέσματα είναι δια μέσω ενός παγκόσμιου στημένου βιολογικού προβλήματος, όπως αυτό του κοροϊδοϊού... να υπάρξει παγκόσμιος πολλαπλός εμβολιασμός, πτώση των οικονομιών των κρατών και επανεκκίνηση της οικονομίας με την επιβολή ενός παγκόσμιου νομίσματος, που θα επιφέρει παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμιο ηγέτη και παγκόσμια δικτατορία. Με λίγα λόγια να επιβάλλουν παγκόσμια το Πολίτευμα του Τυφώνα/Σέτ/Σατανά που λέγαμε ΕΔΩ.

Η πανδημία και οι συνέπειες της κυριαρχούν στη ζωή και την ψυχολογία των Ελλήνων, όπως προκύπτει από τη μηναία δημοσκόπηση της PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Οκτώ στους δέκα πολίτες (78%) εκφράζουν ανησυχία για τον κορωνοϊό, ενώ εύλογο προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα στις ερωτήσεις αναφορικά με την προθυμία των πολιτών να κάνουν το εμβόλιο, το οποίο αναμένεται το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των πολιτών (76%) τάσσεται υπέρ της παράτασης των περιοριστικών μέτρων (lockdown).

Τα εμβόλια

Αρκούντως διχασμένοι εμφανίζονται οι Έλληνες όσον αφορά στο εάν και πότε θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όταν αυτό εγκριθεί και είναι διαθέσιμο. Το 30% απαντά αρνητικά, ενώ απόλυτη βεβαιότητα διαμηνύει ότι έχει το 37% στο να κάνει το εμβόλιο.

Αξιοσημείωτη είναι η ηλικιακή διάσταση του θέματος, καθώς οι μισοί (51%) εκ των ερωτηθέντων ηλικίας από 17 έως 29 ετών δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να το κάνουν. Το ποσοστό αυτό μειώνεται όσο ανεβαίνει η ηλικιακή ομάδα. Όχι στο εμβόλιο λέει το 36% της ηλικιακής ομάδας 30-44 ετών, το 26% στους 45-59 ετών και 15% στους 60 ετών και άνω.

Μοιρασμένες είναι οι απαντήσεις αναφορικά με το χρόνο που θα κάνουν το εμβόλιο. Το 34% απαντά «το συντομότερο δυνατό», ενώ το 21% «μετά από 2-3 μήνες». «Αρκετά αργότερα» απαντά το 21%, ενώ «Ποτέ» δηλώνει ο 16%. Το 8% δεν έχει καταλήξει και επιλέγει το «Δεν γνωρίζω/δεν απαντά».

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: