ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Άκουσε να σου πω γατάκι.. Ξέρεις ποιός είμαι εγώ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άκουσε να σου πω γατάκι...Ξέρεις ποιός είμαι εγώ;

Αφιερωμένο στους 150 (ποντίκι) της πορείας του ΚΚΕ - εύκολο να τους μετρήσεις 3 and the Koukos la revolution- που γενναία αψήφησαν και τα έβαλαν με το σύστημα (γάτα)...λέμε τώρα.
Το ότι εκτός του ότι υποτίμησαν την ίδια την πορεία με την "συμβολική' τους μηδαμινή σχεδόν συμμετοχή, αρνούμενοι ή και αδυνατώντας να έρθουν σε συμφωνία με άλλες παρατάξεις ώστε αφού αποφάσισαν να το κάνουν ας δείξει μια μαζικότερη συμμετοχή - αλλά η δόξα βλέπεις δεν πρέπει να μοιραστεί - το ότι σαν εικόνα έδειξαν σαν παιδική εκδρομή με τις μασκούλες τους και στοιχισμένοι πόσο λίγοι είναι, το ότι έδωσαν λαβές στα παπαγαλάκια του συστήματος να ζητούν την τιμωρία τους και να ξεσηκώνουν τον κόσμο.
 Ότι με την ανευθυνότητα αυτών των 150 μεταδίδεται ο ιός και ότι θα δώσουν αφορμή να μας επιβάλουν σκληρότερα μέτρα και να μας κλείνουν μέσα από τις 17:00 δεν έχει σημασία ούτε καν τους περνά από το μυαλό, όπως δεν τους περνά από το μυαλό ότι και ο ίδιος ο αντίπαλος για δικούς του λόγους τους άφησε να το κάνουν για να έχει αύριο δικαιολογία :

Και η γάτα παίζει με τον ποντικό πριν τον σκοτώσει...
 
Η "επανάσταση" πάνω απ' όλα και το καπρίτσιο να κάνουν του κεφαλιού τους χωρίς καν να τους απασχολήσει το αύριο που μπορεί να γυρίσει εις βάρος κι των ιδίων.
Όπως είπε και ο Κονδύλης : Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας
Ενώ έχουμε τόσα προβλήματα σαν χώρα εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους 3 and the Koukos la revolution ..η χώρα αυτή δεν είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ....δεν πάει καλά, εδώ ΟΛΑ γίνονται..ναι ακόμα και ο γάιδαρος πετάει.! Είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε αυτόν τον παραλογισμό, τις πτήσεις των γαιδάρων και όχι μόνο. Τον παραλογισμό σε όλες του τις μορφές.


 
Υ.Γ  Πάω να ανοίξω το cafe piloti. Χόρτασα για σήμερα "επανάσταση"....

7 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Θα οου τινε @αμίσω τη μπουφάνε, @αρ@ιόλι έχεις μπλιέξει άσκημα....

http://www.press-gr.com/2020/11/blog-post_723.html

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Και μόνο το γεγονός ότι στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει και να γίνεται ανεκτό το σταλινικό απολίθωμα που λέγεται ΚΚΕ, δείχνει το πόσο καθυστερημένη χώρα είμαστε...

ΥΓ - Εντωμεταξύ οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα ετοιμάζονται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την πιθανή επαφή με κάποιον εξωγήινο πολιτισμό, κι εμείς εδώ ασχολούμαστε με τα Πολυτεχνεία και λοιπές ΜΑΚΑΚΙΕΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aκριβώς φίλε Μιχάλη...Θέλουμε και κυρώσεις στην Τουρκία, τρομάρα μας...
Εδώ ζοριζόμαστε με τα γκρουπούσκουλα των κουκουέδων στο κέντρο της Αθήνας. Πρέπει να απαλλαγούμε από όλη αυτήν την γάγγραινα. Όσο το δυνατόν συντομότερα....αν ήμουν ο ηγέτης της Ελλάδας σε μια νύχτα μέσα θα έβαζα τάξη. !!

Βέβαια μην περιμένατε ότι μετά θα είχατε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεστε, και της μονιμότητα στο Δημόσιο....για μερικά χρονάκια μέχρι να μπούν όλα σε τάξη. Μετά θα έδινα το δικαίωμα της ψήφου, μόνο σε αυτούς που θα ήταν ικανοί και άξιοι να ψηφίσουν σύμφωνα με το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων και όχι της τσέπης τους.

Όποιος θα πληρώνεται από το Κράτος (Δημ.Υπάλληλοι-Δάσκαλοι-Ενστολοι κ.λ.π) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ...διότι όταν ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ από το κράτος..τότε το κράτος σε εξουσιάζει.!!! Και φτάσαμε σε ένα σημείο..που το ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.!!

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Σωστά τα γράφεις αγαπητέ ΛΥΚΑΣΤΡΕ...στην Αρχαία Αθήνα - την κοιτίδα της Δημοκρατίας - το δικαίωμα ψήφου ήταν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΟΧΙ "αυτονόητο" για τον καθένα.

Η ιδέα της καθολικής ψηφοφορίας και της ίσης αξίας της ψήφου είναι καθαρά δυτικόφερτη και ΟΧΙ Ελληνική.

Κατά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ δεν είναι δυνατόν να έχει την ίδια αξία η ψήφος του Πατριώτη, του Οικογενειάρχη, του Νομοταγούς Έλληνα με την ψήφο του κάθε απάτριδος, αστράτευτου, ανθέλληνα, ανώμαλου ή πουλημένου ηλιθίου.

Και κάτι ακόμα :

Ο Ελληνισμός μεγαλούργησε όταν είχε ΗΓΕΤΕΣ με Σιδηρά Πυγμή και ουχί οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες.

Η Ενός Ανδρός Αρχή - κατά τον Θουκυδίδη - οδήγησε τους Έλληνες στην κοσμοκρατορία, και όχι ο κοινοβουλευτισμός.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



AVE DAESAR DEMOCRATUTI TE SALUTANT.

¨Τραπεζομιντιακή δημοκρατορία¨ το λες απλά και είσαι μέσα.


Η ελληνική δημοκρατία (αθηναϊκή και των υποτελών εις αυτήν ελληνικών πόλεων, χιλίων περίπου τον αριθμόν, τον -5ον αι., το τότε ΝΑΤΟ)
δεν ήτο αντιπροσωπευτική όπως η σημερινή η αντιγράψασα την ρωμαϊκή respublica την εξαγοράζουσα τας ψήφους των πληβείων δι' ¨άρτων και θεαμάτων¨
αλλά κληρωτική ( δημοκρατικόν το κληρούσθαι τας αρχάς, κατά τον Αριστοτέλην) μεταξύ των ελευθέρων και αυτοχθόνων Αθηναίων πολιτών-ανδρών και όχι και των εποίκων και δούλων (ξένων εργαζομένων και αιχμαλώτων πολέμου) των τελευταίων αποτελούντων τα 4/5 των εκ 500 χιλ. περίπου κατοίκων της πόλεως κράτους.

Κληρωτόν επομένως και το βουλευτικόν και υπουργικόν αξίωμα μεταξύ των ενηλίκων ανδρών (25-60 ετών) ήτοι 25 χιλ. πολιτών περίπου (300 ενιαύσιοι ήτοι θητείας ενός έτους και χωρίς δικαίωμα επανεκλογής.) Εξ ού και μια φορά στη ζωή του ο Αθηναίος πολίτης θα διετέλει βουλευτής.
Εψήφιζαν δε μόνο στην εκκλησία του δήμου (ανά δεκαήμερον) δια πλειονοψηφίας τα προς κύρωσιν νομοσχέδια.
Κληρωτά όλα λοιπόν τα αξιώματα εκτός αυτού του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων
διό και ο εκάστοτε ¨στρατηγός¨ ήτο ως συνέχεια του κράτους και αρχηγός αυτού. (π.χ. Περικλής όστις ήτο στρατηγός ΑΕΔ. εικονιζόμενος φέρων το στρατιωτικόν του κράνος.)

Εν τούτοις και αυτή η ελληνική ¨εθνική¨ δημοκρατία ως και η πάσα δημοκρατία έφερε εγγενή εντός της τα δημοκρατικά διαλυτικά σπέρματα της εσωστρέφειας, του λαϊκισμού, του διχασμού, της αναρχίας και εμφυλίων παθών.
Το δικαστήριο της Ηλιαίας (εκ 5000 δικαστών! κολοσσιαίος αριθμός δια το μέγεθος της τότε πόλεως-κράτους) ήσαν προάγγελος των σημερινών, κομουνιστικού τύπου λαϊκών δικαστηρίων¨ όπου οι κληρούμενοι και κρατικώς μισθοδοτούμενοι (ο υπαλληλικός στρατός-πραιτωριανοί της δημοκρατίας)
λαϊκοί δικασταί εδίκαζον εκδικούμενοι τους πλουσίους και πολλοί ΄πτωχοί πολίται έζων από αυτό τον εξευτελιστικόν δικαστικόν μισθόν όπως διακωμωδεί και ο μέγας Αριστοφάνης (¨Σφήκαι¨)
Τρανόν δε παράδειγμα της εκφυλιστικής φύσεως του δημοκρατικού πολιτεύματος αποτελεί και το πρότυπον αυτού ο Αθηναίος Περικλής όστις ει και αυτοκράτωρ (¨ενός ανδρός αρχή¨κατά Θουκυδίδην) εν τούτοις και προ του περσικού κινδύνου καραδοκούντος, διαφθείροντος πολιτικούς (π.χ. Δημοσθένης) και απειλούντος ως και σήμερον η Τουρκία του αφανίσαι τον ελληνισμόν, αυτός επεδίδετο εις ελληνοκτόνους εμφυλίους πολέμους (οι σπουδαιότεροι: Σαμιακός, Πελοποννησιακός, Σικελικός αυτόν ανέλαβαν οι διάδοχοί του)
Δια τούτο και ο μέγιστος σοφός Αριστοτέλης κατατάσσει την δημοκρατίαν εις τα εσφαλμένα πολιτεύματα:

(ΑΡΙΣΤ.Πολ.1279α22 -1281α)

....παρεκβάσεις δὲ τῶν εἰρημένων
τυραννὶς μὲν βασιλείας,
ὀλιγαρχία δὲ ἀριστοκρατίας,
δημοκρατία δὲ πολιτείας.
ἡ μὲν γὰρ τυραννίς ἐστι μοναρχία πρὸς τὸ συμφέρον τὸ τοῦ μοναρχοῦντος,
ἡ δ’ ὀλιγαρχία πρὸς τὸ τῶν εὐπόρων,
ἡ δὲ δημοκρατία πρὸς τὸ συμφέρον τὸ τῶν ἀπόρων·
πρὸς δὲ τὸ τῷ κοινῷ λυσιτελοῦν οὐδεμία αὐτῶν.


Υ.Γ.
Η δημοκρατία δηλαδή προπάντων όπως και η τυραννίς και η ολιγαρχία δεν αποσκοπεί προς το κοινόν εθνικόν αγαθόν και πατριωτικόν συμφέρον. Αντί δε της αγάπης προς την πατρίδα που ενώνει και συμφιλιώνει επί ηθικής και ρεαλιστικής βάσεως τους πολίτας προτάσσει το ιδιοτελές και παραταξικόν συμφέρον ενώ εις την πλέον ακραίαν της κομμουνιστικήν μορφήν διαχέει το διχαστικόν, εθνοδιαλυτικόν και μηδενιστικόν δηλητήριον του ταξικού μίσους και φθόνου.
Ο κομμουνισμός (οικουμενισμός) δε αυτός είτε θρησκευτικής (μονοθεϊσμός) είτε πολιτικής ( Σοβιετικός, Σινικός) μορφής και αναζητών μια σχέσι συλλογικής εμπιστοσύνης ανατρέχει και προβάλλει ως υποκατάστατο της εθνοπατριωτικής προδοσίας πρότυπα και ιδεώδη διεθνιστικής-κομμουνιστικής αλληλεγγύης αμφιβόλου αξίας και αποτελεσματικότητος και πάντα επί κομματικής παραταξιακής βάσεως. Αλλά πρόκειται για ένα εκ των προτέρων αποτυχημένο πολιτικό πείραμα. Διότι δομείται επί ενός εμφυλίου δεδομένου και αγρίου και μιας αδελφοσύνης φαντασιακής και ανεκπληρώτου.

ΥΓ 2:

Εκείνο το μέιλ κόκαλα έχει;









.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



AVE CAESAR, DEMOCRATURI (παράφρασις κατά το MORITURI) TE SALUTANT
είναι το σωστούν.

Άντε που γίναμε λαϊκή δημοκρατία εδώ μέσα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

χα χα χα αγαπητέ φίλε ποτέ δεν θα γίνουμε εδώ μέσα λαϊκή δημοκρατία. Μόνο επιλεκτική Αριστοκρατία..δηλαδή η επικράτησις των επιλεγμένων αρίστων.