ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Τουρκο-αζέρικα ανθρωποειδή! Κόβουν το αυτί Αρμένιου διότι αρνήθηκε να… (vid.)

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η αδιαφορία με την οποία η "διεθνής κοινότητα" αντιμετωπίζει την εθνοκάθαρση στο Αρτσάχ μας δείχνει ότι είμαστε σε ένα ιστορικό κατώφλι. Ένα νέο διεθνές σύστημα γεννιέται και ο σημαντικότερος παράγοντας που θα το σχηματοποιήσει θα είναι η ωμή ισχύς.

 Νέες αποδείξεις του “ενδόξου μουσουλμανικού πολιτισμού” τους δίνουν οι υπάνθρωποι τουρκο-Αζέροι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Έτσι δεν διστάζουν να κόβουν τα αυτιά σε Αρμένιο που αρνήθηκε να εγκαταλείψει την πατρογονική του εστία. Αυτά τα λαμβάνει υπόψη η Μόσχα άραγε;

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Και ίνα μη ως Έλληνες και ημείς,
της ιστορίας αεί και καταχρηστικώς επαναλαμβανομένης,
επιλαθώμεθα και αυταπατώμεθα...

Από ένα τέτοιο ¨ένδοξο θεοκρατικό πολιτισμό¨ κατεκρεουργήθη μεσαιωνικώς
και ο εξανθρωπιστής και εκπολιτιστής της ανθρωπότητος, ο κραταιός τότε αρχαίος ελληνισμός
ίνα ανανήψας ίδη το φως το αληθινόν της θρησκείας της αγάπης και του ενός και μοναδικού θεού,
και ίνα έκτοτε, αδιαλείπτως και συστηματικώς, συκοφαντούμενος, πολεμούμενος και γενοκτονούμενος ευρίσκηται σήμερον προ του αμέσου κινδύνου του ολοκληρωτικού του εθνοφυλετικού αφανισμού από προσώπου γης.


ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, έχω ξαναγράψει ότι οι Ρώσοι δεν διακρίνονται για την γενικότερη στρατηγική ευφυία τους.

Αντιδρούν πάντοτε πολύ καθυστερημένα και έχουν σωθεί επανειλημμένως από την αχανή έκτασή τους και τον Ρωσικό Χειμώνα.

Γι'αυτό δεν έχουν ουσιαστικώς κανέναν σύμμαχο.

Φαίνεται ότι η απέραντη Ρωσική πεδιάδα έχει επιδράσει στον φυλετικό τους χαρακτήρα, δημιουργώντας αυτό το "επίπεδο" συναίσθημα που τους χαρακτηρίζει.

Ο Πούτιν κάνει κάποιες "σκακιστικές" κινήσεις που του δίνουν κάποια πρόσκαιρα οφέλη, αλλά το να παίζει με τους μογγολότουρκους μακροπρόθεσμα δεν θα του βγει σε καλό.

Η ωμή βία , η Ύβρις και η βαρβαρότητα των τουρανομογγόλων, μόνο με την Ισχύ των Όπλων μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ίσως ξυπνήσουν οι Ρώσοι κάποια στιγμή, είτε με τον Πούτιν είτε με τον διάδοχό του και αντιδράσουν όπως πρέπει...

Μέχρι τότε, επαφίεται εις ημάς τους Έλληνες η αντιμετώπιση του τουρανομογγολικού κτήνους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μιχάλη όπως έχω ξαναγράψει η Ρωσία είναι μια χώρα που έχει κενό εξουσίας. Ο Πούτιν αυτός που βλέπουμε δηλαδή δεν είναι παρά ένα ανδρείκελο, ένας σωσίας...ο πραγματικός έχει πεθάνει.!! Η Ρωσία ελέγχεται όπως ελέγχεται και η Αμερική και η Κίνα. Τώρα στο θέμα του πολέμου στο ΝΚ...η Ρωσία έκανε την μεγάλη γαργάρα διότι παίχτηκε μεγάλο οικονομικό παίγνιο. Παίζεται μεγάλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ παιχνίδι πίσω από όλο αυτό.Τόσο η Ρωσία έκανε μεγάλη γαργάρα και δεν βοήθησε την Αρμενία...αλλά και το Ιράν έκανε μια μεγάλη παλινδρόμηση.!!

Γιατί αυτή η αλλαγή του Ιράν στην όλη ιστορία;; Το οποίο ενώ στην αρχή ήταν με τους Αρμένιους , ξαφνικά ένα ωραίο πρωί είπε ΣΤΟΠ ως εδώ ότι πει το Αζερμπαϊτζάν. Η αλλαγή αυτή οφείλεται σε μια τράπεζα ...την οποία δεν την ξέρουν πολλοί ειδικά στην Ελλάδα , είναι μια γιγαντιαία τράπεζα και ονομάζεται VTB Bank.

https://el.wikipedia.org/wiki/VTB_Bank

Έχω σκοπό να κάνω ανάρτηση για όλα αυτά. Για το τι παίχτηκε...και ποιος ήταν ο μόνος κερδισμένος από τον πόλεμο στο Ν.Κ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΙΧΑΛΗΣ : Η ωμή βία , η Ύβρις και η βαρβαρότητα των τουρανομογγόλων, μόνο με την Ισχύ των Όπλων μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ακριβώς φίλε Μιχάλη...Οποιαδήποτε αναφορά σε: "αυτοσυγκράτηση", "μη χρήση βίας", "μη στρατικοποίηση", "πολιτική λύση προβλημάτων", εκλαμβάνεται από παλαιόθεν, έως το τέλος του κόσμου, από τον τούρκο, ως Α Δ Υ Ν Α Μ Ι Α. Δεν χρειάζονται λόγια, μόνο από πράξεις καταλαβαίνει ο τούρκος.