ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Καρδίτσα: Αστυνομικός έριξε κάτω νεαρή κοπέλα και της έβαλε χειροπέδες γιατί καθόταν στην πλατεία .

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αν δεν αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της πολιτείας προς τους πολίτες..... σύντομα θα έχουμε τραγικές εξελίξεις. Και όσο κλείνουν τους Έλληνες με το ζόρι στα σπίτια για να μην αντιλαμβάνονται τι γίνεται το βράδυ στην περιοχή τους...φέρνουν συνέχεια και κρυφά αργά το βράδυ καινούργιους "μουσαφιραίους" και χτίζουν συνέχεια νέα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Οι οποίοι φυσικά λαθρομουσουλμάνοι κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς χαρτιά η sms και χωρίς μάσκα ΠΑΝΤΟΥ.!! Όπως τα ζώα οι Αφγανοί που έκαναν βόλτα στην Καβάλα με κλεμμένο τρακτέρ .Χτίζεται καινούργια Δομή/Πόλη μουσουλμανική για 1000 αφρικανούς σε περιοχή που τα εκεί χωριά όλα μαζί δεν μαζεύουν ούτε 400-500 άτομα και αυτά όλα ηλικιωμένα. Και επειδή είμαι μεγάλο κάθαρμα και ΔΕΝ ξεχνώ ποτέ τίποτα....θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ για αυτό που γίνεται.

Σε σύλληψη μιας νεαρής κοπέλα στην πλατεία Λάππα στην Καρδίτσα προχώρησε τις απογευματινές ώρες σήμερα Σάββατο (14/11) η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αστυνομικός πλησίασε την νεαρή κοπέλα για να ελέγξει σχετικά με το μήνυμα που έπρεπε να έχει στείλει για να δικαιολογήσει την έξοδό της λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού που είναι σε ισχύ.

Από το σημείο εκείνο φαίνεται σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές να υπήρξε απείθεια από πλευράς της νεαρής κοπέλας με τον αστυνομικό να προχωρά στη σύλληψή της βάζοντας της χειροπέδες με βίαιο τρόπο αφού πρώτα την ακινητοποίησε στο έδαφος.

Από πλευράς των κατοίκων της περιοχής που αντέδρασαν έντονα κατά τη διαδικασία σύλληψης, μεταφέρεται πως υπήρξε υπέρμετρος ζήλος από πλευράς της αστυνομίας που οδήγησε σε σύλληψη για ένα συμβάν που θα έπρεπε να μην οδηγηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ακούγονται ξεκάθαρα οι φωνές της κοπέλας να φωνάζει: «Άσε με, άσε με» και οι διαμαρτυρίες συμπολιτών για τη βίαιη σύλληψη ενώ όπως φαίνεται ζητήθηκαν ενισχύσεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει τόσο η κοπέλα όσο και το νεαρό άτομο που είχε δίπλα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Αναμένεται και η επίσημη θέση της Αστυνομίας για το περιστατικό και τα όσα διακρίνονται.


 ΠΗΓΗ

 

5 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλημέρα να έχουμε για να βγαίνουμε στον Ήλιο να βλέπουμε τα θαύματα που γίνονται με τα μάτια μας...https://youtu.be/yjoPWxmOCtc ... Απλά θα του γ***** τη μάνα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Χρήστο εξαιρετική μουσική αλλά και βίντεο. Κατά τον χρόνο του ΑΚΟΥΣΙΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΌΥ μας διατηρούμε την επικοινωνία μας με τους φίλους και τους συγγενείς μας.
Μαζεύουμε ήλιο και εισπνεουμε καθαρό αέρα, παρατηρώντας τις ομορφιές της φύσης και της πόλης μας.....

ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΉ.....
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΜΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΈΨΕΙ ΤΟΝ ΈΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΎ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΔΙΆΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΈΨΕΙ ΤΟΝ ΈΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΎ.....

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ Λ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝ Τ Ο ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΣΩ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ .

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ? ΠΟΛΥ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ .

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ .


ΥΓ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ .


χρηστος

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Όπου σε παίρνει κάνεις μαγκιές δηλαδή.... Εφαρμόζεις την αυστηρότητα σου αν είσαι polis-τσαϊ στον πιο αδύναμο, μάλιστα. Βέβαια υπάρχουν και διαφορετικές περιπτώσεις....

https://m.youtube.com/watch?v=ykMs2FPyPAI

ΑΡΡ. είπε...


ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ


Επίθεσις εις την αιωνιότητα
εισβολή εις τον θρίαμβον,
παννυχίς (διανυκτέρευσις) εις την αθανασίαν.

Εφ' όπλου λόγχη!

¨ανέρες έστε φίλοι, μνήσασθε δε θούριδος αλκής¨. (Ομ. Ζ 112)