ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Die Welt: Όπως στη Γαλλία… να τεθούν εκτός νόμου οι “Γκρίζοι Λύκοι”.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τους Γκρίζους Λύκους τους οργανώνει, τους πατρονάρει, τους χρηματοδοτεί και τους καθοδηγεί σε επιχειρήσεις εισοδισμού η συντηρητική πτέρυγα της CIA και όχι ο Ερντογάν. Ούτε το τουρκικό κράτος, ούτε η ΜΙΤ, έχουν την ικανότητα να διεξαγάγουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο την βγάζουνε καθαρή μέχρι τώρα, απλώς τους καλύπτει η CΙΑ. Δεν είναι τόσο μπαγλαμάδες, ούτε οι Γερμανοί ούτε οι Γάλλοι μπάτσοι, ώστε να τους πιάνουνε τόσα χρόνια κορόιδα οι Μογγόλοι. Οι Γκρίζοι Λύκοι, είναι η διάδοχη κατάσταση της Γκλάντιο, της Στέϊ Μπιχάϊντ και της Κόκκινης Προβιάς.

Εκτός από την αντιπολίτευση τώρα και στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία ζητούν να τεθεί εκτός νόμου η εξτρεμιστική τουρκική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι», πράγμα το οποίο η κυβέρνηση Μέρκελ δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει. αναφέρει σε δημοσίευμά της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Die Welt. Επικαλούμενη πηγές από τον κυβερνώντα συνασπισμό CDU/CSU, η εφημερίδα αναφέρει ότι το θέμα πρόκειται να τεθεί αμέσως μετά την επόμενη Σύνοδο Κορυφής στην γερμανική Βουλή, από τους σοσιαλδημοκράτες του SPD.

ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Επιχειρηματολογώντας, ο συγγραφέας του άρθρου αναφέρει ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» κατηγορούνται για «βιολογικό ρατσισμό», «αντισημιτισμό» και ολοκληρωτική νοοτροπία, χαρακτηριστικά που δεν συμβαδίζουν με την Δημοκρατία, ενώ κάνει αναφορά και στα σύμβολα της οργάνωσης που παραπέμπουν σε ωμή δύναμη και βία. «Οι Γκρίζοι Λύκοι αποτελούν απειλή για την δημοκρατική τάξη στην Ευρώπη λόγω της επιρροής τους και πρέπει να τεθούν εκτός νόμου» τονίζει, συστήνοντας ότι η απαγόρευση της οργάνωσης από την Γαλλία πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο και για την Γερμανία.

«Η κυβέρνηση Μακρόν αιτιολόγησε την απαγόρευση της οργάνωσης βασιζόμενη στις διακρίσεις και το μίσος που την διακατέχουν, καθώς συμμετείχε σε πράξεις βίας εναντίον Κούρδων και Αρμενίων ακτιβιστών», διευκρινίζει.

To άρθρο επικαλείται ειδική έκθεση της Bundesamt für Verfassungsschutz δηλαδή των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών ότι οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι φορείς και διαδίδουν εξτρεμιστικές εθνικιστικές και ακροδεξιές ιδέες. Αν και η έκθεση υπολογίζει σε περίπου 11.000 τα ενεργά μέλη των Γκρίζων Λύκων στην Γερμανία, κατά πολλές εκτιμήσεις, ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος. Κλείνοντας το άρθρο, κάνει εκτενή αναφορά στα πολιτικά στελέχη και προσωπικότητες από όλο το πολιτικό φάσμα που έχουν ζητήσει την απαγόρευση των Γκρίζων Λύκων.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: