ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ...2020 ΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ...ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟΣ..

              ( Last Christmas, I gave you my gun...This year i'll take  my riffle )

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ...2020  ΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ...ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟΣ..
(Μπαίνουμε βγαίνουμε ..αλλά υπό συνθήκες)
Δύο εκλείψεις αυτόν τον μήνα...ένας ορθός Ποσειδώνας πάει να μας απελευθερώσει από τα άγχη μας...αλλά το τετράγωνο του με τον Βόρειο Δεσμό..φέρνει καρμικά φορτία..μέσα από ψεύτικες προσωρινές και επιπόλαιες ελπίδες..αλλά και επιπόλαιες λύσεις που θα τις πληρώσουμε μετά...στην συνέχεια ..
Η Έκλειψη 30 /11..στους Διδύμους το ζώδιο της επικοινωνίας που κυβερνά ο Ερμής κληρονομεί ..ο μήνας..Για λίγο υποσχέσεις και ελπίδες αφού και ο Ερμής λίγο πριν φύγει από τον Σκορπιό κάνει εξάγωνο με Δία Κρόνο...Ανοίγουν οι μετακινήσεις..χαλαρώνουν τα πήγαινέλα...Ανοίγει η αγορά ..ίσα ίσα να προμηθευτούμε κάποια απαραίτητα..Αλλάζει ο τρόπος διδασκαλίας..Θέματα με δασκάλους Καθηγητές ..τρόπος επαφής..
Αποκαλύψεις για τα media..face news όλα ρευστά σε ειδήσεις επιφανειακά ..ακόμη και από δημοσιογράφους κανάλια που θεωρούμε έγκυρα για τις ειδήσεις τους..
Τηλε_εργασία..
Τηλε_εκπαίδευση..
Τηλε_επικοινωνια..
Τηλε_διάσκεψη..
Όλα μέσα στο πλαίσιο αλλαγών της ζωής μας..βαδίζουμε άλλωστε προς την εποχή του Υδροχόου..
Τα πραγματικά γεγονότα θα τα δούμε το Μάιο..
Εμβόλια κατά του κορωνοιού..διάφορα με ανάλογες εγγυήσεις..
Διλήμματα θα κληθείς να αφήσεις πίσω ανθρώπους καταστάσεις..Φανατισμός σε θέματα θρησκευτικά ιδεαλιστικά..
Η Έκλειψη πλήττει τον χάρτη του Ερντογάν θέματα πολλά και κρίσιμα θα πρέπει να διαχειριστεί..μέσα και έξω από τα σύνορα της Τουρκίας...έτσι όπως τα κατάφερε..Αυτό που θα μάθει ο Έρντο είναι το ίδιο που έμαθε ο Ναπολέοντας. Στη συνέχεια, η τουρκική οικονομία θα είναι η πρώτη που θα πεθάνει . Η εκκίνηση πολέμων όταν η οικονομία σου είναι σε άσχημη κατάσταση δεν είναι έξυπνη κίνηση. Ειδικά όταν δεν μπορείς να τυπώσεις δολάρια.
Ο Ερμής αφήνει στις 2/12 τον Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη..
Τότε και πιο μετά να πάρετε αποφάσεις..
3/12...όλοι αρκετά υπερβολικοί..Διώξτε ότι τοξικό..
5/12..Νέες γνωριμίες φωτιά..αλλά και εμπόδια προσοχή σε ποιόν δείχνετε εμπιστοσύνη..
6/12..Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα..έρωτας που βγήκε από ταινία παραμύθι μόνο για ρομαντικούς..το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη..
9/12 Διαψεύσεις σε ότι προσδοκούσες..Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα..βροχές πλημμύρες ακραία καιρικά φαινόμενα..παρασκήνιο και κλοπές απώλειες..
10/12 Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα..
Αχ!!!αυτοί οι έρωτες που σας τσακίζουν αλλά έχουν τον τρόπο τους να σβήνουν και να ανάβουν την φωτιά του έρωτα σε μια στιγμή..Η όψη βοηθά σε επενδύσεις και κέρδη..
11/12..Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη κινούνται τα επαγγελματικά ευκαιρία για αθλητικά σωματεία..επίσης να κόψετε εξαρτήσεις κακές συνήθειες.
13/12 Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα..μερικοί κάνετε πώς κλείνετε τα μάτια..ή όντως δεν βλέπετε τα λάθη που γίνονται..παρασύρεστε και παρασύρεται και άλλους οδηγώντας τους στην ολική καταστροφή.
Πάλι πλημμύρες και θέματα αυτό το 2ο Σαββατοκύριακο με το υγρό στοιχείο.
14/12 η 2η Έκλειψη..στόν Τοξότη..που θα καθορίσει και τον Πλανητάρχη στις εκλογές της Αμερικής..να είστε υποψιασμένοι για ανατροπές ..η Έκλειψη είναι απέναντι από τον Ήλιο του Donald Trump..και θα υπάρξουν αποκαλύψεις και κάτι που δεν περιμένουμε..Η Γερουσία αποφασίζει όχι τα media..
Η Έκλειψη απέναντι και από την Σελήνη ....τον λαό της Ελλάδος..δείχνει πρόσκαιρη καλοπέραση..πριν την υπόλοιπη κρίση που είναι καθοδόν..
Εξαπατήσεις οφθαλμαπάτες..θέματα με ταξίδια το εξωτερικό..θέματα με αεροπορικές εταιρείες που θα πάνε για κλείσιμο..Πίεση άγχος φανατισμός βίαια επεισόδια..
Όλα στα άκρα έτσι κλείνει το 2020..που από την αρχή λέγαμε ότι θα μείνει στην ιστορία για όσα θα φέρει.
Αφροδίτη εξάγωνο με Δία Κρόνο λίγο πρίν να φύγουν από τον Αιγόκερω και κάποια νομικά πρακτικά γραφειοκρατικά μπορείτε να τα κλείσετε.
16/12 η Αφροδίτη στον Τοξότη..πιο ανάλαφρη στα ερωτικά ψάχνει έρωτες έτσι να μη μείνει και μόνη μέσα στις γιορτές..Λέοντες Τοξότες Κριοί...ευνοείστε..
16/12 Κρόνος Δίας μαζί σε αναιρετική μοίρα 29°Αιγόκερου κάτι θα δώσουν συνταρακτικό ..
18/12 ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο παραδοσιακός ημερήσιος κυβερνήτης του..τώρα είναι ο Ουρανός..αέρας ανανέωσης για κάποιους πιεστικός όμως για άλλους..
Δάσκαλος της πειθαρχίας απαιτεί να δουλέψετε τα του οίκου του Υδροχόου..
Δύο ημέρες μετά και ο άλλος δάσκαλος των γνώσεων εισέρχεται και αυτός..καλύτερη θέση από ότι στον Αιγόκερω.
Νέος 2οετής κύκλος των δύο πλανητών..επικοινωνία τεχνολογία ιατρική επιστήμες αστρολογία ρομποτική ταξίδια στο διάστημα..ομάδες ακτιβιστές και ότι έχει σχέση με τον άνθρωπο ώς 《άνθρωπο》πλέον θα συζητηθεί και θα απασχολήσει..προετοιμάζοντας την είσοδο του Πλούτωνα..ο οποίος μένει στον Αιγόκερω να καθαρίσει την σαπίλα των κυβερνώντων ανά τον κόσμο..και μετά να βοηθήσει τον ΑΝΘΡΩΠΟ..
19/12...Ήλιος συναντά τον Ερμή..μετακινήσεις συζητήσεις προωθούνται..εκείνο το 3ο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη..άν και τα παρατράγουδα θα υπάρχουν..αλλά θα τα δούμε αργότερα.
21 προς 22/12 Ήλιος και Ερμής στον Αιγόκερω..αρχίζουν οι σοβαρές συζητήσεις και η προσέγγιση στην πραγματικότητα. Κάποιοι ίσως μετανιώσουν για κινήσεις του Χθές..
23/12 Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα θυμίζει τις ημέρες Μαρτίου..έναρξη lockdown..καθόλου απίθανο απο τις 21/12 που Κρόνος Δίας στον Υδροχόο να φέρνουν νέα περιοριστικά μέτρα για τον κόσμο..το άνοιξε κλείσε δρόμους κουράζει..σαν σκωτσέζικο ντούζ ενεργεί..
Κρυφές δράσεις που έγιναν τον Αύγουστο και από μεριάς Τουρκίας όπως και τον Οκτώβρη με τις Navtex..ξανά μπροστά μας..άλλωστε παρατηρήστε ο Ερντογάν ψάχνει μεγάλες Χριστιανικές γιορτές να χτυπήσει..Το Πάσχα..με τον Έβρο..Πριν τον 15Αύγουστο με την Αγια Σοφιά σε τζαμί..
Και τώρα λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ακονίζει τα νύχια του..
25/12..Ερμής τρίγωνο με Ουρανό..κάτι απρόβλεπτα ευχάριστο .ξαφνικές ιδέες άλλου είδους αντίληψη..ένα γεγονός χαρούμενο..η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε.
Τύχη άν και θα υπάρχει ανάλογη προπαγάνδα και από τα media.
27/12 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό μετά τον Ερμή..εμφανίζονται ευχάριστες επιλογές και ανατροπές του σκηνικού.
30/12..τελευταία όψη της χρονιά..
Αφροδίτη τετράγωνο με Ποσειδώνα ...
απογοητεύσεις ψέμματα δολοπλοκίες αφέλεια και ψεύτικες κολακείες..μη τσογάρετε ..θα χάσετε..σε χρήμα και σε έρωτα..οι πρίγκιπες χάθηκαν..οι βάτραχοι το παίζουν πρίγκιπες ..το ίδιο και οι ψευτοπριγκίπισσες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: