ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Το μόνο που κάνει έμπρακτα η γερμανική αριστερά στην Ελλάδα, είναι μέσω των Μ.Κ.Ο. να μας φέρνει εκατομμύρια σουνίτες μουσουλμάνους από όλο τον πλανήτη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με αφορμή αυτό είπε ο ο Γκρέγκορ Γκίζι, πρόεδρος της ελληνογερμανικής ομάδας φιλίας στη γερμανική Βουλή και την ομιλία του για την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης στη Γερμανική Βουλή...ας πούμε κάποια πραγματάκια στον κύριο Γκιζί για να σταματήσει ο πνευματικός αυνανισμός τόσο του ίδιου όσο και τον υπολοίπων.

Με την βιομηχανική επανάσταση και την αύξηση του πληθυσμού των γκοίμ... έπρεπε να βρεθεί, να εφευρεθεί μία πολιτική ιδεολογία, με σωστές ηθικές αρχές, και βάση του δικαίου, ώστε μέσω της προπαγάνδας, να τις τραβήξει όπως ο μαγνήτης τραβάει κοντά του το σίδερο, αλλά ταυτόχρονα να μην κάνει ποτέ αυτές τις σωστές ηθικές αρχές πράξη. Έτσι εφευρέθηκε ο κομουνισμός, ένα πολιτικό σύστημα, όπου όλα ακούγονται λογικά και δίκαια, αλλά που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη, λόγο της φύσεως των ανθρώπων και των πραγμάτων. 

Έτσι ο κομουνισμός στο πέρασμα του, παρέμεινε απλά ένα πολιτικό σύστημα που ουδέποτε έγινε πράξη, και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που άνηκαν στα κράτη του άλλοτε υπαρκτού σοσιαλισμού. Ακριβώς σε αυτό το παράδοξο της ουτοπίας, δηλαδή στην θεωρεία να αναπτύσσονται λογικές, ηθικές και δίκαιες αρχές, με παραδείγματα.... αλλά στην πράξη αυτά να μην μπορούν υλοποιηθούν λόγο της φύσεως των πραγμάτων στηρίζεται και ο λόγος του Gregor Gysi. Το μόνο που κάνει έμπρακτα η γερμανική αριστερά στην Ελλάδα, είναι μέσω των Μ.Κ.Ο. να μας φέρνει εκατομμύρια σουνίτες  μουσουλμάνους από όλο τον πλανήτη, στο όνομα της αλληλεγγύης των λαών... ενώ ταυτόχρονα και σε συνεννόηση η γερμανική δεξιά να τους κλειδώνει μέσω προγραμμάτων στην Ελλάδα, δίδοντας εκατομμύρια €, στους τοπικούς πολιτικούς πράκτορες της.

Έτσι σταθερά και με γρήγορους ρυθμούς η Ελλάδα ισλαμοποιείται, υπό την οικονομική ηγεμονία του Δ΄Ράιχ προς το Β΄Οθωμανικό κράτος.

4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλημερα δεν ξερεις ποσα καντηλια θελω να ριξω αλλα αντι γι αυτο παραμπεμπω στην ταινια του ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ Ενα ασυλληπτο κοροιδο - Χαααανςςς-γελαστε και παρτε το αποφαση πρεπει να κλωτσησουμε πολλους Χαρουπογλου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ εγώ να δεις τι μπινελίκια τους ρίχνω κάθε μέρα. Το κλώτσημα δεν είναι τίποτε θέλω να τους εξολοθρεύσω μέχρι 3ου βαθμού συγγένειας το λιγότερο.

kakos04 είπε...

Η τελευταία παράγραφος σου εξηγεί όλο το παιχνίδι , δεν τους φέρνουν από λύπηση , κάπου αποσκοπούν . Το σχέδιο της Γερμανίας είναι πολύ ύπουλο . Το σχέδιο των Αμερικάνων που έχεις πει είναι να κάνουν ένα τόξο βαλτικές χώρες μέχρι Θράκη που να μπλοκάρει το one belt one road και τα εμπορεύματα του + την Ρωσία . Με Θράκη μουσουλμανική ενιαία πρώην Ελλάδος-Τουρκίας-Βουλγαρίας , για αυτό και φέρνουν τις ορδές εκεί . Και οι δυο θέλουν να μας κλέψουν την Θράκη , με διαφορετικό τρόπο το Α βήμα τους είναι κοινό , θα τα σπάσουν στο Β . Εμείς πως θα την προστατέψουμε και να τους τιμωρήσουμε να το θυμούνται .

ΑΡΡ. είπε...



Πολύ σωστός ο ΚΑΚΟΣ.

Ένα μουσουλμανικό μεν αλλά πολυφυλετικό και γι αυτό εύκολα ελεγχόμενο
ΘΡΑΚΙΚΟ (δεύτερο;) ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ είναι ο προτεσταντικός στόχος, κράτος λειτουργούν και ως αποικιακή κρατική ΕΟΖ.
Εν όψει σχέδιον εκριζωμού του ελληνικού κυρίως στοιχείου κατά το πρότυπον της εκκενώσεως της μικρασιατικής Ιωνίας και Πόντου, με ειρηνικά οικονομικά μέσα αυτή την φορά και εν συνδυασμώ με την διχοτόμησι του Αιγαίου. (25η παράλληλος.)
Σενάριο, αν και όχι απίθανο, δύσκολο πάντως καθ' ότι άπτεται του ηπειρωτικού εθνικού ελληνικού κορμό και θα τους πάρη και σηκώσει ο διάολος όπως και στο Βιετνάμ τρισχειρότερα. Αν και θα είναι μάλλον πόλεμος δι' αντιπροσώπων (proxy war), εδώ ξύπνησε και ο τουρκόγυφτος, τα δικά μας δημοκρατικά σκεπάρνια κα όρνια μόνο κοιμούνται ακόμα.
Οι καιροί πονηροί τα μάλα.
Το παρήγορον πάντως ότι οι Εβρίται είναι έξυπνοι. φαίνεται να οσμίστηκαν τον κίνδυνο και την πολιτική προδοσία. Να ίδωμεν και εκλογικώς πώς θα αντιδράσουν. Πρότασίς μου, ίδρυσι ενωτικού τοπικού κόμματος εθνικής σωτηρίας (ΘΡΑ.Κ.Ε.Σ.) με σιωπηρά απόρριψι όλων των ξενοδούλων αθηναϊκών κοινοβουλευτικών κομμάτων όταν γίνουν βουλευτικές. Έχουν όλο τον ελληνικό στρατό εκεί. Να μην φοβούνται. Θα τους κατηγορήσουν δήθεν για εθνική διάσπασι και αυτονόμησι. Άλλοι όμως πάνε γι αυτό με τις λαθροδομές των και όχι οι προασπιζόμενοι τα εθνικά σύνορα ακρίτες...

Εκ παραλλήλου: Ζητείται πάραυτα Παύλος Μελάς Β.¨
Όχι άλλοι Αποστολάκηδες και Φλωράδες.
Για την Θράκη αυτήν την φορά, ρε γαμώτο!