ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ο Ακάρ μας σκέφτεται : ¨(Οι εξοπλισμοί) είναι οικονομικό βάρος στην κατάσταση του ελληνικού λαού

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ναι διότι ο μόγγολος μας σκέφτεται να μην ξοδευόμαστε.!! Αυτό που σκέφτεται αλλά ντρέπεται να το πει είναι τους επιτρέψουμε να μας προστατεύουν αυτοί με τον δικό τους στρατό, όπως επί οθωμανοκρατίας, να μην μπαίνουμε και σε έξοδα, κοστίζει η ανεξαρτησία, καλύτερα να τα σκορπάμε σε διακοπές, μπουζούκια και weekend shopping in London. Του κάθεται στο λαιμό η αεροπορία μας . Δεν την παλεύει.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Αμύνης Ακαρ στη γερμανική εφημερίδα Ηandelsblatt,

Ο Ακάρ εξέφρασε την εκτίμησή του για την εποικοδομητική και θετική στάση που ακολούθησε καταρχήν η καγκελάριος Μέρκελ και η κυβέρνηση του Βερολίνου στο θέμα της ανατολικής Μεσογείου.
Ο υπουργός Ακάρ υπογράμμισε το όφελος που θα υπάρξει για όλους αν η Ανατολική Μεσόγειος από πεδίο ανταγωνισμού καταστεί μία λεκάνη συνεργασίας.
Ο Ακάρ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση της Αθήνας που υποστηρίζει πως έχει 10 μίλια εναέριο χώρο δήλωσε : “Είναι φανερό ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει με λίγα αεροσκάφη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι φανερό πως θα αποτελέσει και ένα επιπρόσθετο οικονομικό βάρος στην κατάσταση του ελληνικού λαού”.


Ο Ακάρ είπε επίσης ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν θα πρέπει να μετατρέπει το Κυπριακό που είναι θέμα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας σε πρόβλημα της ΕΕ και πρόσθεσε πως “Η ΕΕ στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας πρέπει να είναι αμερόληπτη και χωρίς προκαταλήψεις”.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: