ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Άραγε αυτά τα φθηνά σόου δήθεν φιλίας ποιον εξυπηρετούν;; Μόνο την Τουρκία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η sözcü (από όπου πήρα την φώτο) είναι μια ρατσιστική, εθνικιστική κεμαλικη φυλλάδα που στάζει χολή κατά της Ελλάδας με κάθε ευκαιρία...εδώ παρουσιάζει την κλασική κεμαλική προπαγάνδα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, πασπαλισμένη με σως ψευδοφιλίας, μαζί με τον εξ Αθηνών μαϊντανό της Ντόρας.
Άραγε αυτά τα φθηνά σόου δήθεν φιλίας ποιον εξυπηρετούν;; Μόνο την Τουρκία. Ο Ιμαμογλου επανέλαβε λίγο πολύ την προπαγάνδα και την γραμμή του κράτους του...ο μαϊντανός δίπλα του χαμογελούσε...φαντάζομαι όλο αυτό είχε την έγκριση και του ΥπΕξ; Η επιστροφή στη δεκαετία του '90 ως φαρσοκωμωδία.

Είναι δεμένο σόι οι Μητσοτακαίοι... Το ένα βρωμόχερο νίβει το άλλο. Πολύ φοβάμαι..ότι τα έχουν ξεπουλήσει όλα.!! Η πραγματικότητα είναι πως υπήρξαμε μια θεσμικά "ξεβράκωτη" χώρα για δεκαετίες...οι παλιές γενιές πολιτικών πίστεψαν πως με την ένταξη στην ΕΕ θα μπούμε σε ένα είδος αυτόματου πιλότου που θα μας παρείχε και προστασία έναντι του επεκτατικού τουρκικού κράτους...ξύπνησαν με εφιάλτες. Ο Παναγιώτης Κονδύλης είχε επί ματαίω προειδοποιήσει πριν δεκαετίες.

Υ.Γ  Υπάρχει άραγε κανείς στην Αθήνα που στα αλήθεια πιστεύει ότι ο Ερντογάν θα "κάνει πίσω" στα ελληνοτουρκικά για να λάβει ευρωπαϊκή στήριξη;; Τον εμπιστεύονται;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: