ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Δάκρυσε η Μάρκαρετ ρε Παίδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για τα φαρμακεία που λέγαμε ..τώρα.

Από κάτω η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

 


Βγαίνει ο Σκέρτσος λοιπόν και αναγγέλλει 10εκ ραπιντ τεστ δωρεάν την εβδομάδα για τους πολίτες, παίρνοντας το από το φαρμακείο και κάνοντάς το μόνος σου σπίτι σου. Η χώρα έχει ~10.000 φαρμακείων. Με 10εκ ραπιντ τεστ κατά μέσο όρο 1000 άτομα την βδομάδα ανά φαρμακείο .

Με 5 εργάσιμες (έξω διανυκτερεύσεις/εφημερίες) διάθεση 200 ραπιντ τεστ ημερησίως κατά Μ.Ο ανά φαρμακείο σε όλη την χώρα .Να μπαίνει ο άλλος μέσα να του λες γειά σας, καλημέρα, καλησπέρα, να δίνει αμκα ή ταυτότητα να τσεκάρεις σε υπολογιστή, να καταχωρείς να δίνεις τεστακι, και ξανά μάνα γειά σας, καλημέρα, καλησπέρα 1000 φορές την βδομάδα. Και αν ρωτήσεις ρε παιδιά πως θα γίνει αυτό και αν θα πληρωθείς να είσαι μαλάκας.

Γιατί ;;

Έχει ευνοηθεί ο κλάδος έλεγε ο Μπάμπης το πρωί στον ΣΚΑΪ .  Παιδιά έτσι είναι. Όταν κάνει σεισμό ευνοούνται οι μηχανικοί, οικοδόμοι, τζαμάδες. Όταν κάνει πλημμύρα οι βοθρατζήδες. Όταν κάνει πανδημία ευνοούνται τα φαρμακεία. Αν δεν είχαμε λοκντάουν, δεν θα ήταν η  εύνοια  μεγαλύτερη . Μην σπινάρετε δηλαδή ότι η κυβέρνηση ωφέλησε φαρμακεία. Η πανδημία τα ωφέλησε. Τώρα λέει ο Λουραντος έκανε αγώνα υπέρ σύριζα το 2019 . Οπότε, δεν ξέρω, ίσως είναι καλό και να τους γαμήσουμε. Να εξυπηρετούν τσάμπα 1000 ματσουλαραίους την εβδομάδα, να σκουπίζουν και να σφουγγαρίζουν πατώματα από τα σούρτα φέρτα. Κάτι σαν το ζαίϊκο δεν είναι ψηφοφόροι μας αυτοί οπότε γαμήστε τους, σε γαλαζαίικο εντισιο. Και κομμουνιστές και ζαίοι δηλαδή.

Δάκρυσε η Μάργκαρετ ρε Παίδες.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: