ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Υποχρεωτικό self test σε ανήλικους μαθητές, λιανεμπόριο, τουρισμό, εστίαση! Θα το δείχνεις για να δουλεύεις!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : E ρε κάτι μηνύσεις που έχουν να πέσουν.!!! Μια μήνυση και μια αγωγουλα τόσο στον διευθυντή, όσο και στον υπάλληλο του ιδιωτικού ΕΟΔΥ, που θα τολμήσουν να προτείνουν τεστ ταχείας διάγνωσης σε ανήλικους...από τους γονείς των παιδιών μας...

ΑΝΤΙΔΡΆΣΤΕ. ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΆΖΟΥΝ....ΞΕΡΟΥΝ ΌΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΎΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΆΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΆΓΝΟΙΑ ΜΑΣ. Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ....ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ELLADA2021 .....ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ....ΕΠΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΠΟΔΑ.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες...

Στο «βαθύ κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη παραμένουν η Αττική αλλά και μια σειρά από άλλες περιοχές, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ τα self test γίνονται «εργαλείο» για το άνοιγμα της αγοράς και υποχρεωτικά στα σχολεία, όπως ενημέρωσε νωρίτερα το el.gr!

Ειδικότερα, στο «βαθύ» κόκκινο παραμένουν: Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια εκτός του δήμου Σκύρου, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Λέσβος, Ζάκυνθος, Μύκονος, καθώς και οι δήμοι Καλυμνίων, Χίου, Ανωγείων, Χανίων, Ιωαννιτών και Μετσόβου, Κατερίνης, Αμφίπολης, Σκιάθου, Καρδίτσας και Καστοριάς και Ορεστίδος.

Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν επίσης

  • Η Κοζάνη
  • Και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
  • Ο δήμος Γρεβενών
  • Ο δήμος Κιλκίς
  • Ο δήμος Βέροιας


Ο ίδιος τόνισε πως τα τεστ ατομικής ανίχνευσης του κορωνοϊού, δίνουν ένα εργαλείο για άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα, το Κράτος προσανατολίζεται στην χρήση των rapid self τεστ ως ενός εργαλείου που θα βοηθήσει το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς. Θα υπάρξουν στοιχεία υποχρεωτικότητας για ορισμένες κατηγορίες πολιτών, όπως επιβεβαίωσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Που το πάνε που το φέρνουν, εισάγουν στην ελληνική κοινωνία πως ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ για να δουλεύεις και να πουλάς ή και να αγοράζεις. Είτε rapid test, είτε ψηφιακό πιστοποιητικό είτε κάτι… άλλο!

Ο κ. Κοντοζαμάνης είπε η χρήση του self test θα είναι προαιρετική για την πλειονότητα των πολιτών, αλλά υποχρεωτική για ομάδες πληθυσμού, και συγκεκριμένα σε όσους εργάζονται στους κλάδους του τουρισμού, του λιανεμπορίου και της εστίασης και της ναυτιλίας. Παράλληλα ανέφερε πως θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ για εκπαιδευτικούς και μαθητές (μία φορά την εβδομάδα).

«Η διαδικασία θα λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με όλες τις άλλες δράσεις όπως ο καθημερινός τυχαιοποιημένος και στοχευμένος έλεγχος. Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα θα οδηγηθούμε με ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε ότι τα τεστ αυτά θα είναι ρινικά ή τεστ λήψης σιέλου με απλές οδηγίες χρήσης.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου από τα φαρμακεία της χώρας. Για να αποφευχθεί, ο συγχρωτισμός, όπως είπε, τις πρώτες ημέρες θα δοθεί προτεραιότητα στα άτομα έως 67 ετών γιατί είναι εργασιακά ενεργοί.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι πολίτες σε δημόσια δομή θα κάνουν rapid τεστ για να βεβαιωθεί το αποτέλεσμα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Υποχρεωτικό και μη το self test

Η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομική δραστηριότητας και το άνοιγμα της κοινωνίας συνοδεύεται από την υποχρέωση των πολιτών που δραστηριοποιούνται στην ακτοπλοΐα και την ναυτιλία, στο λιανεμπόριο, τις επιχειρήσεις στην εστίαση, στο τομέα τουρισμού, στην μεταποίηση και στα δικαστήρια να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο τεστ ταχείας ανίχνευσης του νέου κορονοϊού.

Επιπλέον προκειμένου τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την υποχρεωτική χρήση self test μία φορά την εβδομάδα για εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Για όλες τις λοιπές δραστηριότητες δεν θα είναι υποχρεωτική η χρήση τεστ παρά μόνο η οικειοθελής χρήση και δήλωσή του από τον αυτοεξεταζόμενο πολίτη. Για τη δήλωση θετικού αποτελέσματος θα λειτουργήσει πλατφόρμα self testing.gov.gr, μέσω της οποία θα παρέχονται και όλες οι πληροφορίες.

Όλα τα δικαιώματα, όπως άδεια από την εργασία ή απουσία από το σχολείο κατοχυρώνονται με το επιβεβαιωμένο τεστ, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας.

Τρόπος χρήσης των self test

Τα αυτοδιαγνωστικά τεστ κυκλοφορούν ήδη στην ΕΕ και πληρούν τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές με τα rapid test. Είναι κυρίως ρινικά test ή test λήψης σιέλου, πολύ πιο απλά στη χρήση τους, με απλές οδηγίες και ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά μόνος του.
Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι πολίτες με δεύτερο rapid test, που μπορεί να διεξαχθεί δωρεάν σε δημόσια δομή, θα μπορούν να επιβεβαιώνουν το θετικό αποτέλεσμα.

Self test για περιορισμό της διασποράς και επανεκκίνηση δραστηριοτήτων

Όπως είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, η κυβέρνηση υλοποιεί μια νέα δράση στον τομέα των διαγνωστικών ελέγχων που θα επιτρέψει σε συνδυασμό με την πρόοδο του εμβολιασμού του πληθυσμού να επανεκκινήσουν οι δραστηριότητες. Η δράση αυτή είναι συμπληρωματική στις δράσεις στοχευμένου και τυχαιοποιημένου ελέγχου και αφορά στη χρήση των αυτοδιαγνωστικών τεστ, κυρίως για την έγκαιρη ανεύρεση ασυμπτωματικών φορέων οι οποίοι δεν είχαν λόγο να εξεταστούν. Είναι γνωστό ότι ένα στα τρία άτομα που είναι φορείς του ιού δεν έχουν συμπτώματα και μεταδίδουν τον ιό χωρίς να το γνωρίζουν, και οι τακτικοί έλεγχοι με τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού συνδράμουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Γειλ η εβδομαδιαία διάθεση τεστ στο σύνολο του πληθυσμού θα απέτρεπε 2,8 εκατ. μολύνσεις και πάνω από 15.000 θανάτους.

Η εκστρατεία του διαγνωστικού ελέγχου υλοποιείται μετά από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. «Κάνοντας τεστ μια φορά την εβδομάδα έχουμε τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε τον ιό, να σταματήσουμε τη διασπορά του και να οδηγηθούμε με σχέδιο και ασφάλεια σε επανεκκίνηση δραστηριοτήτων», κατέληξε ο κ. Κοντοζαμάνης.

 ΠΗΓΗ

21 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Τον σατανά τον ξέρω και τον αναγνωρίζω. Προσπαθεί δια της ανωμαλίας του το χειρότερο δυνατό-αδύνατο το παλικάρι και το σέβομαι γι αυτόν τον άτιμο αγώνα του. Μας δημιουργεί άθελα του τα καλύτερα ηθικά αντισώματα, αυτά της αρετής των Ελλήνων, των ηρώων και των θεών.
Εκείνους που διαολοστέλνω είνε τους σατανοηλίθιους.
Βρε λοβοτομημένοι ραγιαδόσκυλα, αφού, κατά πρώτον, εμβολιασμένοι και μη έχουν τον ίδιο βαθμό-πιθανότητα ιο-προσβολής χωρίς τα κλασικά προληπτικά μέτρα (φίμωτρο, αποστάσεις, καθαριότης)...
(οι πρώτοι ιδιαίτερα είναι επικινδυνότεροι και στο μεταδούναι τον ιό στους άλλους και στο παρενεργηθήναι απ' αυτόν),
γιατί βρε ηλίθιοι επιβάλλετε και το ταχυδοκιμαστικό (ράπιντ τεστ) επί πλέον!
Τί προσθέτει αυτό στην ιο-προστασία ει μη ταλαιπωρία, γραφειοκρατία και οικονομική απορρύθμισι;
Μα τόσο πανηλίθιοι και τόσο σατανικά πρωκτοπρογραμματισμένοι είστε πιά;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αλλη μια αποτυχια οπως το εμβολιο που ειναι μια γονιδιακη θεραπεια χωρις να προσφερει ανοσια παρα μονο για ηπια συμπτωματα της νοσου.
Οι ανθρωποι παιρνουν το ενα μετταλιο προδοσιας μετα το αλλο μη μου πειτε τωρα οτι ακουν τους ειδικους,οταν τους τα ελεγε ο Ιωαννιδης αυτοι τον γραφαν στα αρχιδια τους.
Καζανι που βραζει η Ελλαδα εγω παντως αν αναγκαστω θα την κανω την μυνηση και ακομη παραπερα δεν θα χαρισω καστανα σε κανενα πουστη

Ανώνυμος είπε...

καθόλου άθελα του δεν το κάνει, απολύτως θελημένα το κάνει, είναι ο μεγαλύτερος υπηρέτης της εξέλιξης! και γι αυτήν ακριβώς την υπηρεσία του έχει συμφωνήσει να μη λάβει ποτέ εύσημα και γι αυτό του αξίζει τριπλός σεβασμός.

ΑΡΡ. είπε...


Συμπαθώς έχε με, κ. Άγνωστε. Αλλά τον κύριο Εξαποδώ που έχει μάλιστα και σαφή εθνοφυλετική και θεολογική ταυτότητα δεν πρόκειται ποτέ μου ούτε εκτιμήσαι ούτε συγχωρήσαι. Όχι ρε και τον γενοκτόνο μου να κάνω αδελφό μου! Για την Ελλάδα, βρε γαμώτο! Δεν είμαι και τόσο χριστανομαζοχιστής αγαποχαζούλης των αμφικολαφιζομένων παρειών και λαγνοαυτοεξευτελιζόμενος του σλαβικού-Ντοστογιεφσκικού τύπου. Και γαρ από κει σπάνε αι κόκκινναι γραμμαί του ανδρισμού και φθάνουσι μέχρι και στον σημερινόν ¨ αμφίψηστον ιχθύν¨ του Γκλέτσιου και Λοατκί εκφυλισμού.
Δεν είμαι άλλωστε ο αναρχομηδενιστής εξισωτής του καλού και του κακού, του υγιούς και νοσηρού, του καθαρού αι ακαθάρτου, του κάλλους και της ασχημίας. Ούτε –ούτε λόγος- ο πάνσοφος Δημιουργός συγκεραστής των αντιθέτων. Υπάρχει μια ιερά απαράβατος αριστεία και ιεραρχία στο σύμπαν. Γι αυτό λέγεται κόσμος και όχι παγκοσμιοποιημένος χυλός, ¨κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι .¨ ¨Έκαστος¨ δε ε ημών και κατά το μέτρον αυτού ¨εφ’ ώ ετάχθη.¨
Μ’ αυτήν την ευθανασιακή χριστιανική λογική και θρησκευτικό συναίσθημα καταλήξαμε, από το 80% του παγκοσμίου πληθυσμού αποτελούντες πριν μόλις 5 χιλιετίες εκ της πολυχιλετούς πρωτοπόρου πλανητικής και αυτοκρατορικής παρουσίας μας , (τα αμείωτα αρχαιολογικά ελληνικά ευρήματα και συνεχείς ανακαλύψεις το επιβεβαιώνουν ) αριθμείν τώρα οι Έλληνες μόλις το 1%.
Γιατί, και καθάπερ δηλοί και ο ελληνοπάτωρ Όμηρος: ¨Ουκ έστι λέουσι και ανδράσι όρκια πιστά, / ουδέ λύκοι τε και άρνες ομόφρονα θυμόν έχουσι /αλλά κακά φρονέουσι διαμπερές αλλήλοισιν.¨ (Προσοχή στο ¨διαμπερές¨ χιλιάδων ετών ηλικίαν έχει. Σημαίνει ¨πέρα για πέρα¨ και ¨ολοκληρωτικά και ασυνθηκολόγητα.)
Τοιούτων ευγενών και ευκλεών προγόνων καυχάται και η ταπεινότης μου είναι.

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε κάτι μου λέει ότι γράφεις και σαν ΑΡΡ. και ότι σου ξύνισε λιγάκι και πάλι η απάντηση που σου έδωσα γι αυτό και δεν την ενέκρινες. είναι εύκολο να θιχτείς βλέπω..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπράβο Πέννυ τα κατάλαβες όλα.!! Τελικά κρύβεις μια τσακμακόπετρα μέσα σου. Ναι βρε εγώ γράφω και σαν ΑΡΡ και σαν Μμ και σαν Νικόλας και σαν Μπάμπης. Λογαριασμό θες να σου δώσω;; ΤΙ ΘΕΣ;;

Σχόλια που λένε σε κάποιον "είσαι έτσι, ή είσαι αλλιώς" δεν ανεβαίνουν. Σου το ξανάπα Πέννυ αλλά δεν το κατάλαβες. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥ. Ούτε εγώ είμαι καλός τύπος.!! Άντε πάγαινε μανδάμ να πλύνεις κάνα πιάτο και να φτιάξεις κανένα φαγητό της προκοπής μην σε στείλω πρωινιάτικα στον γέρο διάολο που λέει και ο ΑΡΡ , δηλαδή εγώ χα χα χα και δείς πως είναι.

Ανώνυμος είπε...

τώρα όμως πρέπει να στο πω. δεν είσαι έτοιμος γι αυτό που νομίζεις ότι είσαι ταγμένος. είσαι πολύ αφοσιωμένος και πειθαρχημένος στον σκοπό, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ για ποιον λόγο είσαι στάσιμος ψυχονοητικά εδώ και πολλά χρόνια;επαναλαμβάνεις κάποια παγειωμένα μοτίβα και αρνείσαι να τα αλλάξεις, είναι και δύσκολο πλέον εχεις μεγαλώσει και έχουν αποκρυσταλλωθει μεσα σου. παρατηρώ επίσης ότι και συ και οι ομοϊδεάτες σου είστε μάλλον σε απόγνωση και έχετε συμβιβαστεί με την μετριοκρατία γενικότερα, δεν ξερω βεβαια αν ηταν παντα ετσι ή αν τώρα επεσε τοσο ο πήχυς. τοποθετείτε πολύ ψηλά μέτριους, που μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι και να εχουνε καλες προθεσεις, αλλα δεν παυουν να ειναι μετριοι και αρα ανεπαρκεις ως οδοδεικτες για εναν ιδιαιτερα ευγενη σκοπο. εν ολίγοις, με το συμπάθιο αλλα σας βλέπω να πηγαίνετε κουβά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

who cares Πέννυ;; Who cares αν είμαι έτοιμος η όχι. Απόγνωση;; Μπα απλά το διασκεδάζω εδώ που βρίσκομαι.Η δομή του σπηλαίου που έχουμε ενσαρκωθεί, δεν αφήνει περιθώρια για τίποτε απο όλα αυτά που γράφεις. Μέσα στον κουβά είσαι εσύ απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Μέσα στο Σπήλαιο που ζούμε υπάρχουν 2 Ουτοπίες...και κανείς δεν μπορεί να τις αλλάξει διότι αυτές αλλάζονται μόνο ΑΠΟ ΕΞΩ και όχι απο μέσα. Ουδέποτε έχει συμβεί ψυχονοητικά κάποιος να εξελιχθεί ΕΔΩ. Κάτι τέτοιο είναι Ουτοπία...είτε έρχεσαι φτασμένος ψυχονοητικά...είτε φτιάχνεσαι ΕΚΤΟΣ του Σπηλαίου. Εδώ μέσα δεν μπορείς και δεν μπορείς διότι έτσι είναι δομημένο το Σπήλαιο.

Ελάχιστες ψυχές μπόρεσαν και δραπέτευσαν εκτός, και αυτό γιατί οι περισσότερες ψυχές γεννήθηκαν (εκδηλώθηκαν)εντός του Σπηλαίο/Μάτριξ....ζείτε σε ένα «φραγμένου γαλαξιακού πεδίο» η όποια εξέλιξη ή αναβάθμιση αφορά τις ψυχές που δημιουργήθηκαν ΠΡΙΝ την εμφάνιση του δικού σας Σπηλαίου/Μάτριξ...οπότε όλα αυτά που μου λες τα ακούω βερεσέ Πέννυ.

Ο γράφων γνωρίζει ποιά είσαι...εσύ δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτε για μένα. Και όμως αντί να σε κρίνω εγώ και να σου βάζω "ταμπελίτσες" μου βάζεις εσύ.!! χαχαχαχα Δεν είναι αστείο;;;Δεν πιάνουν Πέννυ μου εδώ τα "παιχνιδάκια" σου....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αα και πούσαι Πέννυ..εγώ εξωγήινος είμαι. Και εδώ στις Πιθηκούσες Νήσους δεν ήρθα για να δείξω κανέναν δρόμο, ούτε για τοποθετήσω κάνεναν πήχυ ή δείξω κανέναν άλλο...εγώ ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΩ.!! ΧΑΧΑΧΑΑ

Ανώνυμος είπε...

κι αφού το διασκεδάζεις όπως λες, για ποιο λόγο εκπέμπεις τόσο βαθιά θλίψη; ίσως πάντως να έπρεπε να το περιμένεις ότι κάποια στιγμή ίσως να εμφανιστεί κάποιος που θα κάνει σε σενα αυτό που εσύ κάνεις στους αλλους και το θεωρείς μάλιστα και προνόμιο σου, το ταμπέλιασμα εννοώ.

Μμ. είπε...


ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Φαινόμενο δεν είναι
οι Λοατκί και τα κομμούνια
ούτε και τα ηφαίστεια
πάνω στα κορφοβούνια.

Φαινόμενο δεν είναι
οι παράνομοι λαθραίοι
και οι αντνατιβισταί
ΝουΔαίοι και Συριζαίοι.

Φαινόμενο είμ' εγώ
που ακόμα σε αντέχω,
κι αντί να σε κλωτσώ
σε έχω όπως έχω.

Φαινόμενο κι ο Λυκ.
που μ' αρετή και αγώνα
κτίζει ενός μέλλοντος
(χρυσού ελληνικού)
τον νέο Παρθενώνα.

Β.ΚΑΡΡΑΣ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
https://www.youtube.com/watch?v=VEiLSFJwS4I

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τρομερο ποιημα παει για μελοποιηση?

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, ρε παιδια, μετά φταίω εγώ που λέω ότι χρειάζεστε απντέητ. δε λέω, συγκινητική αυτή η ...καρραβανίσια ελληνέζικια ποιητοαντρουΐλα, έχει μια νοσταλγία από ορθόδοξο πασοκ, κοσκωτά, χρηματιστήριο και τα ρέστα. αφού έτσι μου ρθε να πάω στην κουζίνα και να σπάσω ό,τι πιάτο έχω. πλέον βέβαια ειναι κάπως πασέ, δεν ξέρω αν τα μάθατε, άσε που προδίδει και φοβικότητα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπα τι μας λέγεις Πέννυ.!! Σπάς και πιάτα;; Εκτός δηλαδή να κάνεις "εργασίες" ώστε να μας έχουνε μέσα μπουζιουριασμένους και τον Ιούλιο και να είμαστε μέσα στα κλουβιά μας μέχρι να αφήσουμε τα κόκκαλα μας (πάντα σύμφωνα με τα δικά σου λόγια σε άλλο ιστολόγιο)...πιστεύεις ότι έχουμε και ΦΟΒΙΚΟΤΗΤΑ.!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

https://prnt.sc/10xza40

Μήπως ακούς γέλια ;; Είναι το Σύμπαν που γελάει μαζί σου Πέννυ....αα και να σου πω ...πίστεψε με δεν θες να ξες εγώ τι κάνω σε κάτι κακιασμένες ψευτομαγισσούλες της συμφοράς. ΑΧ ΑΧ ΠΕΝΝΥ ΠΕΝΝΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα! πού το βρήκες καλέ αυτό; συ ξέρεις καλύτερα κι από μενα τι γράφω! κάνω δεν κάνω το σίγουρο είναι ότι πάλι στη μάπα θα φάμε το ελληνέζικο καλοκαιρινό τσουνάμι,σκεφτομαι να αλλάξω χώρα με την πρώτη ευκαιρία,κάτι σε βόρειο, κρύο, αντιτούριστ, απομονωμένο και τέτοια.εχεις κάτι να προτείνεις εσύ που τα ξέρεις όλα; με έχεις παρεξηγήσει πολύ όμως βρε Λύκαστρε... γω ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έχω ας πούμε "δυνάμεις" ίσα ίσα δηλώνω ευθέως ότι το παίζω, ότι υποκρίνομαι, δεν κρύφτηκα ποτέ...καλα και συ ολάκερος Λύκαστρος και ασχολείσαι με κακιασμένες ψευτομάγισσες; κρίμα τα νιάτα σου βρε πουλάκι μου..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γω όλα τα βλέπω.!!! Έμα τι Λύλαστρος είμαι που λέει και ο Μμ. Είπαμε είμαι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.!! Μεγάλο καρούμπαλο που λένε. Οι περισσότεροι δεν έχουν δυνάμεις...υπάρχουν όμως και κάποια κακιασμένα άτομα που είναι στα αλήθεια κακά...ελάχιστα αλλά υπάρχουν. Εδώ και ολόκληρη αρχαιοελληνική γραμματεία μιλάει για τις φημισμένες μάγισσες της Θεσσαλίας. Βέβαια τώρα η γνώση ξεχάστηκε...αλλά υπάρχουν κάποιες που ξέρουν. Είναι όμως και κληρονομικό χάρισμα....η γνώση υπάρχει μέσα μας.

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι διότι για μένα πουθενά δεν είναι καλύτερα από εδώ.

Μμ. είπε...



Πώ, πώ, σας διέλυσα μιλάμε!
Εδώ έχει πολύ πλάκα. Μην πάτε πουθενά.
Αθάνατο διονυσιακό Θασόκ με Άκαρο σημαιοφόρο
που πέρναμε υποβρύχια της Πίζας με τρούλο,
Ρωσιδούλες. λουλουδούδες και Γιαννοπούλειο ξενύχτη πολιτισμό,
και χρηματιστήρια με μπόνους τον πούλο,
γιατί γουστάραμε, μαθαίναμε τέχνη κι ας ξοδευόμασταν.
ρε άκαρδοι κι αγράμματοι...
έβγαινε η Άντζελα στο ημίφως και τρίζαν τα σάλια του Πούτιν.
Κι όχι όπως τώρα, παρακμή εσώκλειστη συριζονούδικη,
που τον πίνουμε αβέρτα όλοι,
με Λιγνάδη, κοροϊδοϊό,
Πατούλαινα και Πατούλη!

Ε ρε γλέντα!
Κάτσε να βάλω και τον νατιβιστικό δίσκο. ¨Εδώ θα μείνω¨
Τα δικά μου αποφάγια, τα δικά σου μάγια, ρε.
Και τα δικά σου αδιέξοδα, τα δικά μου υποπόδια.

δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω
εμβόλιο μου'κανες κι ορό
και δεν σ'αφήνω.

Και σού 'χω αγάπη, μωρό μου τόση
(γαμώ της Μπίλτεμπεργκ το λόμπι)
που για τα μάτια σου μόνο
θα κάνω και την έκτη δόση
κι ας γίνω δράκουλας και ζόμπι.

Δώσε, άρχοντα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μμ : δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω
εμβόλιο μου'κανες κι ορό
και δεν σ'αφήνω.

Και σού 'χω αγάπη, μωρό μου τόση
(γαμώ της Μπίλτεμπεργκ το λόμπι)
που για τα μάτια σου μόνο
θα κάνω και την έκτη δόση
κι ας γίνω δράκουλας και ζόμπι.

Δώσε, άρχοντα!


Δεν παίζεσαι χα χα μου βγήκε η μπύρα από την μύτη.!! Βραχυκύκλωσα το λαπτοπ μου απ'τα δάκρυα...κλαίω.!!!

Στην αγάπη μας βάζει ad hoc εμπόδια
Και για γκρίζες ζώνες μας μιλά
Δεν αντέχω ξανά θερμά επεισόδια
Όλα πια τελειώσανε πχιά

Δε θα κάνει κουμάντο
Στις καρδιές των κομάντο
Που σκληρά πολεμήσανε για έρωτες

Δε θα κάνει κουμάντο
Πες της να δει το 3 το Ράμπο
Και στο τέλος κερδίζουν οι ήρωες

50.000 δίσκοι. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

μουμούδη, άμα κάμεις διασκευή τα καγκέλια, θα σπάσω ΚΑΙ τα πορσελάνινα σερβίτσια τσαγιού της γιαγιάς μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πανεύκολο...δεν τα βλέπω καλά τα σερβίτσια τσαγιού της γιαγιάς.

Πω πω πω πω πω πω
Φιλελεύθερο μωρό
Μπες στον σοσιαλισμό μου
Κι άσε όλο τον παρά
Στην ελεύθερη αγορά.

Πω πω πω πω πω πω
τα λεφτά δεν μας ορίζουν
συνεχώς μας εκτοπίζουν
πάμε όλοι απαρτία
μες την γραφειοκρατία.

Πω πω πω πω πω πω
Με περνάς για κουτορνίθ
Μα ότι λέει ο Άνταμ Σμιθ
Δεν αρμόζουν στον χασάπη
Μόν' στον Κόκαλη Σωκράτη

Μμ. είπε...



Ευκολάκι.


Έφθασεεεεε…….

Έμπανε Γωγάρα μου
να τα κάνεις μαντάρα μου,
να μου κλείσεις το σπίτι .
να με κάνεις Ελύτη,
Έμπαινε, νταρντάνα μου……………..

Α ρε σαν χορεύουν όλο γέλια
Του Λιγνάδη τα τραβέλια
Πώπωπω πώπωπω πώπωπω πώ
θ’ αυτομηνυθώ
γι αυτοβιασμόοοοο!

Ε ρε σαν καπνίζουν τον ταμπάκο
Κούλη με Χριστοφοράκο
Πώπωπω, πώπωπω πώπωπω πώ
θ’ ανατιναχθώωωωωω!
δίχως δισταγμόοοοοοο!.

Ωρε σαν βαράνε τα ΜΑΤάκια
τ’ αναρχοχουλιγκανάκια
Πώπωπω, πώπωπω, πώπωπω πώ
θα μαστιγωθώωωωωω
για να λυτρωθώ……

Ε ρε και σαν βγαίνει στη βιτρίνα
η τσοπάνα μου η Κατίνα
Πώπωπω, πώπωπω, πώπωπω πώ
Τον Πάκη νοσταλγώωωωωω.
Πάρ’ την από δώωωωωω!


Άιντε ρε, να ζήσουν οι άσχημες
και να κερνάνε οι όμορφες,

Υ.Γ.
Δεν πάω σπίτι μου απόψε λέμε.
(Εγώ και η Μαρέβα ινγκόγντο).