ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Όταν κεντρικός τραπεζίτης δεν είναι άνθρωπος που διορίζει το Διεθνές τραπεζικό σύστημα αλλά υπάλληλος του Ερντογάν αυτά θα παθαίνουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκρηκτική αύξηση της απόδοσης του Τουρκικού δεκαετούς ομολόγου την παρασκευή στο 18,92% προμηνύει εξελίξεις στην περιοχή που ελάχιστοι μπορούν να ερμηνεύσουν και σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι ούτε γεωστρατηγικό ούτε ενεργειακό αλλά γιατί ο τούρκος πρόεδρος σήκωσε ανάστημα στους τραπεζίτες με την επιλογή του να διορίσει κεντρικό τραπεζίτη μη αρεστό..Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...

H όποια παρέμβαση της Τουρκικής κεντρικής τράπεζας προκειμένου να σώσει την ισοτιμία της έναντι των διεθνών νομισμάτων το μόνο που θα πετύχει είναι να κάψει τα τελευταία συναλλαγματικά διαθέσιμα της..Όταν κεντρικός τραπεζίτης δεν είναι άνθρωπος που διορίζει το Διεθνές τραπεζικό σύστημα αλλά υπάλληλος του Ερντογάν αυτά θα παθαίνουν...Όποιος δεν προσκυνήσει τους τραπεζίτες και δεν ξέρει να παίζει το παιχνίδι είναι τελειωμένος..


 Αν δει κανείς την μετοχική σύνθεση της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας..θα καταλάβει.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Ένας ήτο, σ' αυτό τον ελληνόθεο ιερό περιαιγαιακό χώρο, ο πατάξας το βαβυλώνιο φίδι κατακέφαλα. Γι αυτό άλλωστε δεν έζησε και πολύ. Άφησε όμως ιστορικό όνομα και δόξα που άγγιξε τα άστρα ως Μέγας των Μεγάλων.
Τώρα ένας βάρβαρος γενοκτόνος γενιτσαρομογγόλος, κακέκτυπό του, τί περισσότερο να κάνοι από ένα κοινό εγκληματία; Εκείνος κατακτούσε κι έκανε φίλους και πολιτισμό, αυτός απειλεί, εκβιάζει, κάνει τον μεγαλολαθρέμπορο και δημιουργεί εντός και εκτός πείνα, ερείπια και από χέρι εχθρικάς συμμαχίας.