ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Εκμετάλλευση πόρνης: Καταργήθηκε και με τη βούλα το αδίκημα - Ο Άρειος Πάγος αναγκάστηκε να αθωώσει κατηγορούμενο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : H είδηση δεν είναι σημερινή αλλά έχει απόλυτη σχέση και αποτυπώνει ακριβώς την κατάσταση που ζούμε ,με το μπουρδέλο που έχουμε για κράτος. Αλλά ακόμα και στα μπουρδέλα υπάρχει μια τάξις μια σειρά, εδώ δεν υπάρχει τίποτε. Γιατί κάτι παραπάνω ξέρει η "ελληνική πολιτεία",η εμπειρία της στην διεθνή σκηνή ως πόρνη των ΗΠΑ πρέπει να διαχυθεί και στην κοινωνία.
Έτσι καταντήσατε την Ελλάδα!Bitchies των Αμερικανών!Δειλοί και προδότες είστε που θα πάρετε ένα όπλο που και οι ίδιοι οι Αμερικανοί έχουν απαξιώσει!Ετοιμάζεται τις Πρεσπες του Αιγαίου!Δεν θέλετε δυνατό ΠΝ!

"Στα μαλακά" έπεσε ένας 50χρονος αλλοδαπός ο οποίος αν και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή, για "εκμετάλλευση πόρνης", τελικά την γλύτωσε αφού μετά την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα (από 1-7-2019) το συγκεκριμένο αδίκημα έχει καταργθεί και έτσι, ο Άρειος Πάγος τον αθώωσε.

Το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναφέρει ότι κατά το άρθρο 350 ("εκμετάλλευση πόρνης") του παλαιού Ποινικού Κώδικα, "άνδρας που συντηρείται ολικά ή εν μέρει από γυναίκα που ασκεί κατ' επάγγελμα την πορνεία και από την εκμετάλλευση των σχετικών ανήθικων κερδών της τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών μέχρι τριών ετών, αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί για άλλη βαρύτερη αξιόποινη πράξη".

Παρ΄ όλα αυτά, κατά τον νέο Ποινικό Κώδικα, η "εκμετάλλευση πόρνης", δεν θεωρείται πλέον αξιόποινη πράξη.

ΠΗΓΗ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: