ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

O Mr. Been σε νέες περιπέτειες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καιρό είχα να δω Mr Bean . Το ότι το κωλοαμερικάνικο πλοίο ήταν σε άσκηση με τους Μογγόλους πριν ούτε κουβέντα για αυτό. Αν υπήρχε κυβέρνηση με δίδυμα στα σκέλη και όχι υμνητές της ομοφυλοφιλίας, δεν θα μας αντιμετώπιζαν σαν "ζητιάνους".

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο υμνητές; Και practicing! (Το γράφουμε έτσι, να το καταλάβει κι ο αρχηγός του 6ου Στόλου!)

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τους δυο στρατιωτικους ξεγραψτε τους και το αεροπλανοφορο συντομα θα γινει υποβρυχιο.

δεν εχουμε ηγεσια .

πιλαφια με γιαουρτι εχουμε ....

Πηγε επισκεπτης στο καστρο του Δυτικου Κυρου. Δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα παλι.


Παραδειγμα ηγετη

https://en.wikipedia.org/wiki/Tomiris_(film)

ΑΡΡ. είπε...



Δεν είναι η μόνη πολιτική κιναιδικογλάστρα τόσο αυτός και ο ροζ εναλλακτικός του. Έχει ρίζα το κιναιδοβασίλειο. Είναι οι μεταπολεμικώς εν Ελλάδι επιβληθέντες υπό της ξενοκρατίας (αφού ¨καθάρισαν¨ Μεταξά, Αβέρωφ και Στεφανόπουλο - όχι τον Σημιτικό-) καταλλήλως, δημοκρατικότατα κα δοσιλογικότατα, τόσο ο κεκραγμένος (Ευταξιακώς και θεοδωρικώς) κουφός Εθνολετηράρχης μετά της Κυπροθυτικής κουστωδίας του υπεξ Αβέρωφ-Ροζαλία των ¨αποχουντοποιήσεων¨ και ¨σταγονιδίων¨ και παιδερού Μακαρίου-Μούσκου του Τουρκοκαλεστού (Γεννναδίου φάρα), τόσο αυτοί όσο και η ενσκήψασα μεταπολιτευτική πολιτική πανώλις σύμπασα σχεδόν.

Είναι γαρ ο λυσσώδης υπόγειος, ακήρυκτος, υβριδικός πόλεμος της ειρήνης αυτός των δυνάμεων του κακού δια να σπάσουν το ηθικό αντιστάσεως των Έλλήνων αλλά και όλου του πολιτισμένου κόσμου που αντετράφησαν και πιστεύουν στις ιερές ανθρωπιστικές ελληνικές αξίες και αρετές και όχι στις εβραιοκρόνειες πουστανταξίες και πουστοεξουσίες.

Είναι ξένο σώμα, κάνουν κρα..., (φυλετικώς και πνευματικώς) αυτά τα πολιτικά καθάρματα. Το ξέρουν κι αυτοί.
Και ξέρουν ότι όσο κιναιδίζουν τόσο ως παράδειγμα προς αποφυγήν μας αφυπνίζουν και εξαγνίζουν.

Θαρσείτε, Έλληνες!
Νομοτελειακώς γαρ, δεινόν γαρ προς τα ελληνικά κέντρα λακτίζειν.
Έσσεται και πάλιν της λυτρωτικής καθάρσεως και νεμέσεως Ελληνικόν ήμαρ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΡΟΚΚΟΣ : Παραδειγμα ηγετη

https://en.wikipedia.org/wiki/Tomiris_(film)

Έχεις δει την ταινία Τomiris φίλε Ρόκκο;; Έγω την είδα , αν εξαιρέσεις την βάρβαρη γλώσσα την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ναι Λυκαστρε

Αρκετά ενδιαφέρουσα αν και σε κάποια σημεία υπερβάλλει δια συγκεκριμένους λόγους (χρηματοδότες) και σε άλλα αποκλίνει ελαφρά από την ιστορία.

Βαρβαρικά.
όντως βαριά.
όμως δεν ηταν εμπόδιο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ρόκκο αν δεν έχεις δει την σειρά A Discovery of Witches σε προτρέπω να την δεις.!!! Εμένα μου άρεσε πολύ. Οι μαγισσούλες είναι πολύ ενδιαφέροντα πλάσματα.χα χα χα

http://voody.online/load/seir/4408-a_discovery_of_witches_2018.html

https://www.youtube.com/watch?v=tXTuO7KVcNQ

Ανώνυμος είπε...

απαράδεκτη σειρά. απαράδεκτο στόρυ, απαράδεκτο καστ, απαράδεκτες ερμηνείες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι διότι εσύ είσαι πολύ δύσκολη αναγνώστρια και για να κάτσεις να δεις τέτοιου είδους σειρές , θα πρέπει να εκπέμπουν ντιενεϊκό στίγμα, να ρέουν οι λέξεις μέσα από τον κυτταρικό πυρήνα του σήριαλ χαχαχαχαχα να έχουν ενσυναίσθηση. Αλλιώς βαριέσαι ...τον πήχη του γραφιά τον θέλεις κοντά στο ύψος του καρούζου και του κακναβάτου σα να λέμε, να τον διαβάζεις να τον βλέπεις και να πάλλονται τα ενεργειακά σου κέντρα.

Ανώνυμος είπε...

οι περισσότερες σειρές του είδους είναι για τα μπάζα. ένα penny dreadful άξιζε και κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει. σαν τα ονόματα που ανέφερες, αυτά μια φορά γίνονται και μετά σπάνε τα καλούπια.