ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ο υπουργός με τα χέρια στις τσέπες κάνει ΕΔΕ κατά υπολοχαγού για «σύνθημα κατά της Τουρκίας»!

ΣΧΟΛΙΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σε κανονικές χώρες η μόνη ΕΔΕ θα ήταν για να διερευνηθεί γιατί το σύνθημα λέει για Βόλο και γιατί οι Πεζοναύτες είναι ακόμα εκεί. Γιατί είναι εύκολο να ελέγξεις ή να καμπανιάσεις Υπολοχαγό . Να πάρεις την 32 από τον Βόλο είναι δύσκολο. Εκεί έχει Μπέο, Αγοραστό, 6 βουλευτές Μαγνησίας (οι 4 κυβερνητικοί), ψηφαλάκια, σουβλατζίδικα και βολεμένους. Το πρώτο γίνεται εύκολα και αυτόματα. Το δεύτερο θέλει αρχίδια. Είναι μεγάλο «φάουλ» του Παναγιωτόπουλου και της Κυβέρνησης ότι γίνεται ΕΔΕ για τον Υπολοχαγό, έστω και προσχηματική. Ακόμα μεγαλύτερο «φάουλ» είναι η επιρροή των τοπικών κοινωνιών στη διάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Να τραγουδούν τα στρουμφάκια στα στρατόπεδα!

Η καταγγελία πως  υπολοχαγός σε στρατόπεδο στη Λέσβο ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα ανάμεσα στα οποία ήταν: «Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία», προκάλεσε ερώτηση βουλευτού του ΚΚΕ! Το αδιανόητο είναι όμως η απάντηση του υπουργού εθνικής άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε πως διεξάγεται έρευνα κατά του συγκεκριμένου αξιωματικού! Δηλαδή, ο υπουργός που σήμερα εμφανίστηκε με τα χέρια στις τσέπες στην παρέλαση, διέταξε ΕΔΕ κατά αξιωματικού επειδή φώναξε σύνθημα κατά της Τουρκίας.

Ας δώσει και μία διαταγή σε όλα τα στρατόπεδα της Ελλάδας να τραγουδούν μόνο τραγούδια από τα στρουμφάκια, ενώ το πρωί να γίνεται έπαρση όχι της σημαίας, αλλά της φωτογραφίας της κυρίας Σακελλαρόπουλου με τον σύντροφό της. Για να ηρεμούν τα πνεύματα.

Αναλυτικά η απίστευτη απάντηση του Υπουργού που σήμερα εμφανίστηκε στην παρέλαση με τα χέρια στις τσέπες:

Η απάντηση του Υπουργού στην ερώτηση της Μαρίας Κομνηνάκα για τα συνθήματα σε στρατόπεδο της Λέσβου:

«Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 4704/02-03-2021) με θέμα: «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου»

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Απαράδεκτη εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα της Λέσβου», σας γνωρίζω ότι για το εν λόγω συμβάν στο Στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΡΙΝΕΛΛΗ ΙΩΑΝΝΗ», διενεργήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα.

Επί τη βάσει του πορίσματος της ανωτέρω ΕΔΕ, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων για την απορρέουσα πειθαρχική ευθύνη του στελέχους που εκτελούσε καθήκοντα οργάνου υπηρεσίας στη Μονάδα, όπου εκδηλώθηκε το συμβάν.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω γεγονός αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει σημειωθεί παρόμοιο συμβάν σε άλλο στρατόπεδο της Λέσβου και εν γένει της επικράτειας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ»

 ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ε οχι ρε Λυκαστρε και στρουμφακια δηλαδη ο Σεργουλοπουλος και ο Γαβαλας που ντυθηκαν τσιολαδες αδικα εκαναν τετοιο κοπο?
Να τα παρει τα παλληκαρια να κλασουν μεντες τα τουρκακια.
Επειδη εισαι λεπτολογος και παντα ενημερος θα μου πεις να παρει την Τσιμτσιλη η και την Γιαννα αμ δε σφαξανε να κλαιει ο Λιγναδης και η Κουλα...εε ο Κουλης?
Οσο για τον Παναγιωτοπουλο τον συντοπιτη μου μοιαζει με τον Καραμανλη καλο παιδι αλλα τι να κανει δεν μπορει αλλιως κλπ κλπ και γαμαει τις δικες μας τις ζωες αντι την καθε κουφαλα.
Περιμενω την ωρα που θα τους πετανε απο τις ταρατσες τα τζιχαντια που φερανε αλλα τοτε θα ειναι και για μας δυσκολα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ : Οσο για τον Παναγιωτοπουλο τον συντοπιτη μου

Δικό μας παιδί είσαι και δεν το έλεγες τόσον καιρό;; Αυτοί θέλουν να τραγουδάμε τα στρουμφάκια όχι εγώ φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ.

Μπάμπης είπε...

Εμ βέβαια.Το σύνθημα"να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς"δεν τους πειράζει.Τους πειράζουν όποια ανεβάζουν το πατριωτικό φρόνημα του λαού.Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξανασκεφτούν εκεί στο στρατό να διατάξουν αυτοί
ΕΔΕ για τους πωλητικούς, πριν να είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε φίλε, τί έχει δλδ ο Γαβαλάς; συγκεκριμένα αυτός μια χαρά αξιοπρεπέστατος κύριος είναι! επειδή είναι λίγο λούλης; ε και; επικρατεί μια μάλλον λανθασμένη εντύπωση ότι σε περίπτωση σύρραξης εκείνοι που οπωσδήποτε θα ανταποκριθούν είναι οι και καλά πολλά βαρείς γνήσιοι στρέητ σουρνικοί και οι ανδρογυναίκες που ντύνονται σουλιώτισσες εν έτει 2021 και δεν ασχολιενται με τις μπούκλες και τα νύχια τους...μην ορκιζεστε... ενδέχεται να εκπλαγείτε σαν έρθει η ώρα... κείνοι που περιμένετε ενδέχεται να κιοτέψουν και κείνοι που απορρίπτετε να ορμήσουν...

Μμ. είπε...



Κι ύστερα μας φταίνε οι επακτοί (εισαγωγής) πρίγκιπες και βασιλείς,
λες και δεν υπάρχουν οι εθελόδουλοι γηγενείς τυχοδιώκται, οι πολιτικάντηδες καρεκλοκένταυροι που πουλάνε και την μάνα τους για ένα δημόσιο υψηλό αξίωμα.
Εκείνοι τουλάχιστον κρατούν τους εθνικούς τύπους, προστατεύουν την εθνική ταυτότητα και ακεραιότητα του προτεκτοράτου των για να μην εξεγερθή ο λαός
(δεν τολμούν να κάνουν κάτι εξόφθαλμα προδοτικό, ξέρουν ότι είναι ξένοι και ο θρόνος των κινδυνεύει με κάθε στραβοτιμονιά.) Γι αυτό με την βασιλεία ως κράτος είχαμε μεν τα ίδια πολιτικά χάλια όμως το εδαφικά αν δεν κερδίζαμε τουλάχιστον δεν χάναμε ούτε μας κουνιόταν ο Τούρκος.
Ενώ με τους εγχωρίους νενέκους πολιτικούς αυτοί σε ξεπουλάνε στον Τούρκο κανονικότατα, όπως από το 1955 και μετά, χωρίς ίχνος πατριωτισμού και χωρίς πόλεμο σπέρνοντας την ηττοπάθεια, τον εθνοενδοτισμό και τον εθνομηδενισμό.
Από Έλληνες προσκυνημένους (αναρχοαριστερούς και δεξιούς συνοδοιπόρους) κινδυνεύομε πιο πολύ, μια χαρά υποφέρουμε και βουλιάζουμε κάθε μέρα, μεταπολιτευτικά, δημοκρατικότατα και αβασίλευτα.
Κάποτε δηλαδή έφταιγαν οι ξένοι βασιλείς και οι εντόπιοι δικτάτορες,
τώρα τί έχουν, που να πάροι ο διάολος, τα έρμα και ψοφούσι;




αυτό. ους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Eίναι πολύ απλά τα πράγματα φίλε Μμ...ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Για μένα όλοι αυτοί βασιλικοί, δεξιοί, αριστεροί, πράσινοι, μπλέ κόκκινοι και ρόζ κόκκοι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Να το ξαναπώ :

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε παλι την τελευταια λεξη εχεις ναι συμφωνω απολυτα ο ΕΛΛΗΝ ειναι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,και για να απαντησω στον φιλο ανωνυμο αυτα τα δυο προσωπα που σχολιασα αν και κραυγαλεα μερικες φορες ειναι αξια και ικανα σε αυτο που κανουν και θεωρω οτι οποιες πιθανοτητες εχουμε εμεις οι φυσιολογικοι να αντισταθουμε εχουν και αυτοι.
Προσωπικα γνωριζα κατι παλληκαρια δυο μετρα που βαζαν στραβα τον πρασινο μπερε
αλλα οταν περπατησαν στην πορεια-βολη κλαιγαν και θελαν να πεταξουν το οπλο και το σακιδιο,και οπως ελεγε και Λοχαγος μας τοτε οταν πεσει η πρωτη σφαιρα θα μετρηθουμε ολοι.
Εννοειται οτι φοβαμαι αλλα αυτα που αγαπαω ειναι πανω απο τους φοβους μου.
Υ.Γ.Δεν ξερω αν ειμαι δικο σας παιδι αλλα ο Παναγιωτοπουλος ειναι Πελοποννησιος δεν ειναι γηγενης η προσφυγας οσο για μενα ειμαι μισος Πελοποννησιος και μισος Ποντιος, τα καντηλια που λες τα κληρονομησα απο την Ποντιακη πλευρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ οι Έλληνες πάντα είμαστε λίγοι. Γιατί ενσαρκωνόμαστε σε αυτόν τον πλανήτη λίγοι.

ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ(Δηλ. μακριά από κομματικές ταυτότητες)
ΔΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ (ενάντια σε κάθε σύστημα και τυραννία)
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οντως ετσι ειναι ΕΜΕΙΣ και αυτο το ΦΩΣ σ αυτον εδω τον ΤΟΠΟ ειμαστε ενα εκρηκτικο μιγμα ολες αυτες οι καταστασεις ειναι για το καλο μας γιατι δεν υπαρχει ευκολος δρομος να ξαναβρουμε τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
Νομιζω οτι πλησιαζει η ωρα να βγουμε απο τα σκοταδια.!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Επειδη πολλη μαγκια πουλησα σημερα ενα ονομα θα γραψω μονο Παναγιωτης Κυριαλανης,εαν πεσει ο μπερες που φοραει θα γινει ΣΕΙΣΜΟΣ εμεις ειμαστε απλες οδοντοκρεμες ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!