ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ρώσοι κάνουν λόγο για εξέλιξη που ισοδυναμεί με "τρομοκρατική ενέργεια" με οικονομικές προεκτάσεις ίσες με την 11η Σεπτεμβρίου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καθόλου τυχαίο ότι έκλεισε η διώρυγα του Σουέζ. Με σημαία του Παναμά το πλοίο "Ever Given" το οποίο την έφραξε,αλλά ανήκει στην Ταϊβάν. Ρώσοι κάνουν λόγο για εξέλιξη που ισοδυναμεί με "τρομοκρατική ενέργεια" με οικονομικές προεκτάσεις ίσες με την 11η Σεπτεμβρίου.

Η Κίνα  είναι ο μεγάλος χαμένος καθώς διακινεί μέσω του Σουέζ αγαθά παντός είδους αξίας δις δολ. Δεδομένων των άριστων σχέσεων ΗΠΑ-Ταϊβάν και των πολύ τεταμένων σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας
ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια καθαρά "πολεμική ενέργεια" εκ μέρους των ψυχασθενών του Λευκού Οίκου.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Βιάζονται πολύ οι δημοκρατικοί Σοροσατανάκηδες.
Με τον φιλειρηνικό Τράμπα έχασαν πολύτιμο χρόνο φαίνεται.
Πήγε πίσω το σχέδιο (Κορωνοϊός, Ουκρανία κ.λ.π.) για την φτωχοποίησι και παγκοσμιο-κομμουνο-ποίησι της ανθρωπότητος. Ακόμα και το αναλώσιμο Κούλι, δίκην Τσίπρα, βιάζεται, μετράει κι αυτό τα μετρημένα ψωμιά του...

Ξένο σχόλιο.

Πάνε να δημιουργήσουν τεχνητή έλλειψη προϊόντων για να εφαρμοστεί η επανεκκίνηση όπως έγινε στην γενοκτονια του Γολοντόμορ, από πέρυσι τον Μάρτιο έκλειναν τις μονάδες παραγωγής κρέατος στην Αμερική και καλά επειδή λόγω πανδημίας θα χάλαγαν τα προϊόντα, κοιμούνται όλοι τον βαθύ ύπνο, ήδη δεν υπάρχουν μεταφορικές για τα προϊόντα, οι βιομηχανίες έχουν ελλείψεις πρώτων υλών και πάμε για παγκόσμια πείνα, εδώ νομίζουν ότι θα σωθούν αν αγοράσουν κανα μαγνητάκι οι λίγοι τουρίστες που θα έρθουν στα all inclusive….μια φορά ραγιάς πάντα ραγιάς….