ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Λύσσα κακιά ρε αδέρφια να πάρουμε τον Mίμη (ΜΜSC).


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λύσσα κακιά ρε αδέρφια να πάρουμε τον Mίμη (ΜΜSC).

Δεν βασίζεται σε καμία λογική η ανάγκη να συμβιβαστεί τόσο το ΠΝ για να πάρει ως ενδιάμεση ένα πρώην καλό πλοίο για 10 χρόνια.Ο παπάρας Μητσοτάκης έκλεισε πλέον το μάτι σε Ιταλούς και Ισπανούς για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στο ελληνικό ναυτικό. Τι κερδίζει η πολιτική ηγεσία που ήθελε χωρίς διαγωνισμό να δώσει το πρόγραμμα στην Αμερική;;

Κερδίζει χρόνο μέχρι να φτιαχτεί η αμερικανική πρόταση,που έχει πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πρόβλημα αυτό ήταν ο λόγος που καθυστέρησε την προδοτική ηγεσία να υπογράψει για τις αμερικάνικες προτάσεις. Εξάλλου η ΝΔ μαγείρεψε τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και τις έκανε πιο χλιαρές σε σχέση με αυτές που χρειάζεται το ναυτικό, ώστε να μπορούν νόμιμα να ρουφήξουν τη αμερικάνικη σούπα στο ναυτικό. Ντροπή στον Μητσοτάκη που παίζει με την τύχη και τις ικανότητες του ναυτικού, που παίζει με τα λεφτά μας. Ντροπή και στον Παναγιωτόπουλο που συμμετέχει σε αυτήν την κακόγουστη παράσταση. 

Ντροπή και στον Φλώρο που έχει ξεχάσει πως ο διαγωνισμός αφορά φρεγάτες και όχι περιπολικά ή ΤΟΜΑ. Εάν θέλαμε ΤΟΜΑ θα κάναμε διαγωνισμό για ΤΟΜΑ. Πως γίνεται να χάνουν θέσεις στη λίστα αξιόλογες προτάσεις, επειδή η Αμερική μπορεί να δώσει ΤΟΜΑ;; Τελικά τι αγοράζουμε;; Σταματήστε εκεί στη ΝΔ με τους πληρωμένους δημοσιογράφους σας να μας πιπιλίζετε τα αυτιά για αντιτορπιλικά λες και θα γεμίσετε όλα τα κελιά των ΤΙΚΟ. Το πολύ 32 από τα 120 κελιά θα γεμίσετε και θα πρέπει να συντηρούμε ένα πλοίο που θέλει 350 άτομα, για να κάνετε φιγούρα. ΟΧΙ στις MMSC για το ΠΝ.


Αυτά τα ΤΟΜΑ και τα αντιτορπιλικά η Αμερική και ο Pyatt δεν μπορεί να τα δώσει μέσω της MDCA;; Πρέπει να μας πιάσουν των κώλο με τα 5 δις των MMSC;; Τελικά κ. πρέσβη δεν είμαστε και τόσο σύμμαχοί σας, όσο μας παρουσιάζετε. Πιο πολύ νιώθετε σαν PIMP, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Γέμισε όλη η Ελλάδα αμερικανικές βάσεις και για να πάρουμε αντιτορπιλικά των 30 ετών πρέπει να δώσουμε και 5 δις για τράτες, άοπλες, κοστοβορες στα καύσιμα όσο και ένα ΑΒ και άοπλες.

Μητσοτάκη ... θα πληρώσεις για όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: