ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Το προδοτικό πολιτικό σύστημα των Αθηνών αποκόπτει την πατρίδα μας από οπλικά συστήματα που κάνουν την διαφορά καθώς και αποτελεσματική προστασία έναντι της τουρκικής απειλής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν ένας πρώην αντιπρόεδρος της onex έφτασε σε αυτό το σημείο,να μιλάει με αυτό το ύφος,σκεφτείτε πως στέκονται σούζα μπροστά στον Πάϊατ!!! Μετά περίμεναν κάποιοι να "βυθίσουμε το Orucreis". Ραγιάδες των παγκόσμιων δολοφόνων!!!

Έδιωξαν οι πρόγονοί μας με θυσία την ζωή τους τους οθωμανούς, για να εκλέγουν τα γίδια ψηφοφόροι κυβερνήσεις εξισλαμιστών ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ να εξισλαμίζουν την Ελλάδα με το ζόρι.

Η προσφορά από την Γαλλία των παμπάλαιων αντιτορπιλικών ως "ενδιάμεση λύση" η άρνηση Μακρόν να έλθει στην Ελλάδα με πρόφαση την πανδημία (αλλά στέλνει την ΥΠΑΜ προφανώς για να την "ξεκάνει") δείχνουν πως οι σχέσεις μας με την Γαλλία δεν θα γίνουν ποτέ στρατηγικές.

Έτσι αυτό το προδοτικό πολιτικό σύστημα των Αθηνών,που στην ουσία πρόκειται για εντεταλμένους ολετήρες που συντονίζονται από την Αμερικάνικη πρεσβεία,αποκόπτει την πατρίδα μας από οπλικά συστήματα που κάνουν την διαφορά καθώς και αποτελεσματική προστασία έναντι της τουρκικής απειλής.

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Παλι μονοι,παλι με λιανοντουφεκα παλι προδομενοι,δε γαμιεται αυτη ειναι η μοιρα μας αυτη και η περηφανια μας οτι και εαν ερθει εμεις θα το αντιμετωπισουμε.
Καλησπερα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..πάντα μόνοι μας είμασταν και πάντα θα είμαστε μόνοι. Δυστυχώς φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ έχουμε πολλά επαγγέλματα που χάθηκαν.

Γανωτής
Λούστρος
Νερουλάς
Πεταλωτής
Γύφτος με αρκούδα
Ναύαρχος με αρχίδια να κόψει πλοίο & χαστούκια.

Στην μεταπολιτευτική Ελλάδα από ταξίαρχο και άνω ελάχιστοι τιμούν γαλόνια και παντελόνια...