ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος λοιπόν μπορεί να επιλέξει σοφά για το τι χρειάζεται το ναυτικό;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσα συμβαίνουν στον Έβρο οφείλονται στις ιδεοληψίες του Κ.Μητσοτάκη .Αυτός μαζί με τον Μηταράκη ευθύνεται για τα ΚΥΤ στον Έβρο και τα νέα σχέδια τους. Αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος λοιπόν μπορεί να επιλέξει σοφά για το τι χρειάζεται το ναυτικό;;;

Ο Μητσοτάκης ήταν ένα αναγκαίο κακό για κάποιους . Κερδίσανε χρόνο νομίζουν . Καιρός σιγά σιγά να πάρει δρόμο. Τον συμβουλεύουμε να γίνει πρωθυπουργός σε ένα multi culti κράτος, γιατί στο δικό μας κράτος, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν συμμεριζόμαστε διεθνιστικές απόψεις. Ήταν λάθος επιλογή να  στραφεί εναντίον των Ελλήνων ιθαγενών και θα πληρώσει στις εκλογές και για αυτήν και για τυχόν λάθος επιλογή φρεγάτας. 

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Καιόμενο, τί καιόμενο, λαμπαδιασμένο αναλώσιμο νεοταξικό πολιτικό χαρτί ο ακραιφνής μισέλλην. Αφήνει πίσω του, και μετά τον προκάτοχό του, διπλοκαμμένη ελληνική γη.
Το παρήγορο είναι ότι φεύγοντας καίει και την σατανική δυναστεία του όπως ο ΓΑΠ. Τώρα έχει σειρά να καεί το Σαμαροκαραμανλικό πολιτικό σόι, σε ακόμα πιο σύντομο χρόνο, ελπίζομε, γιατί η γεωπολιτική πολιτική κατάστασις πιέζει.
Αν αντέξει και πέραν τούτων τον δημοκρατικό κατακλυσμό η Ελλάς μάλλον διασώζεται.
Θαρσείτε ούν, Έλληνες και φιλέλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από την εποχή του βουλευτή Καλοχαιρέτα και του υπουργού Μαυρογιαλούρου.

Οι πολιτικοί τώρα τελευταία είναι κομμάντος αυτοκτονίας. Κάνουν τη βρωμοδουλειά και εξαφανίζονται, θυσιάζοντας την όποια πολιτική καριέρα τους έναντι χοντρού πακέτου στην Ελβετία (κι αλλού, σε φορολογικούς παραδείσους), το οποίο πακέτο υπερκαλύπτει τους βουλευτικούς μισθούς 25ετίας. (Δεν είναι και κορόϊδα, να ξεπουληθούν στη φτήνεια!)
Παράδειγμα ο Καμμένος, που έκανε όλη την Ελλάδα αμερικάνικη βάση (κι όχι τζάμπα, υποθέτω). Τώρα πιά, είτε επανεκλεγεί, είτε όχι, ένα και το αυτό γι' αυτόν. Γι' αυτό τό 'ριξε στην παλαβή (το παίζει μπάρμαν) και ούτε ξανακούστηκε ως πολιτικός.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, ο κάθε Γιωργάκης, ο κάθε Αλεξάκης και το κάθε Κούλι έχουν ακριβώς αυτόν τον ρόλο, κι ο κάθε καινούργιος τους είναι τρίς χειρότερος απ' τον προηγούμενο. Μας εξοντώνουν με επιταχυνόμενο ρυθμό.
Καθόλου δεν τους νοιάζει το πολιτικό μέλλον του σογιού τους, γι' αυτό και δεν ενδιαφέρονται γιά ποσοστά ψήφων και λοιπά τετριμμένα. Όλος ο λόγος γιά τα ποσοστά γίνεται γιά νά 'χουν κάτι ν' ασχολούνται οι (κομματοσκυλικές) εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα (κομματοσκυλικά) κατεστημένα ΜΜΕ. Εννοείται, αν για το σόϊ τους δεν τους νοιάζει μία φορά, δεν τους νοιάζει χίλιες φορές αν ο λαός φτύσει το κόμμα τους και δεν ξαναβγεί ο κάθε τοπικός βουλευτής της Άνω Τραχανοπλαγιάς. Αυτοί εξετέλεσαν τη διαταγή και βολεύτηκαν. Γιά τους άλλους, ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε, κι οι υπόλοιποι να πάνε να...

(Γέλιο έχουν κάτι ιστολόγια, που λένε γιατί δεν τον ρίχνει ο "πατριωτικός πυρήνας" της νουδού! Αφού μέσα στα κόμματα ο καθένας έχει φακελλωμένους όλους τους υπόλοιπους, και ποιός ξέρει πώς αλληλοεκβιάζονται! Περιμένουν οι αφελείς πατριωτικές κινήσεις;)