ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Πως να κάνεις αμερικάνικο marketing σε μιά χώρα που θεωρείς μπανανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πως να κάνεις αμερικάνικο marketing σε μιά χώρα που θεωρείς μπανανία.

Αρχικά, χρειάζεσαι έναν πρέσβη να σου πασπαλίζει τα σκατά (MMSC) κάθε μέρα με άχνη, για να τα κάνει πιο ελκυστικά. Δεύτερον, ανά βδομάδα ο πρέσβης πρήζει τα ριπαπα μας για να στείλουμε LOR for LOA. Τρίτον, έχεις τα ΜΜΕ με το μέρος σου, ώστε να βαφτίζουν το ψάρι κρέας. Έπειτα στέλνεις αντιναυάρχους - εκπροσώπους της Lockheed Martin, να πασπαλίσουν και αυτοί με άχνη τα σκατά (MMSC). 

Στο μεταξύ οι Ολλανδοί και λοιποί ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, χωρίς πολλές φανφάρες και βεγγαλικά και αφήνουν τα πλοία να μιλήσουν από μόνο τους, μιας και δεν έχουν ανάγκη κανέναν πρέσβη για να τα ανεβάσει στα μάτια του Έλληνα φορολογούμενου και να τα κάνει από περιπολικά, φρεγάτες. Η κυβέρνηση της ΝΔειμοκρατίας θα πάθει μεγάλο στραπάτσο, εάν επιλέξει
ένα προβληματικό και κοστοβόρο στη χρήση περιπολικό, που δεν κάνει ούτε για κορβέτα με τον οπλισμό και φόρτο όπλων που φέρει, πόσο μάλλον για φρεγάτα.

Αυτή η τριάδα που βλέπουμε στην φώτο προωθεί ένα περιπολικό στη χώρα μας ως φρεγάτα στην εξωφρενική τιμή τους 1 δις. Ένα περιπολικό που πλέον αρνείται το USN να παραλάβει, λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων και στο σύστημα ψύξης, που το αφήνουν μεσοπέλαγα και η μεγαλύτερη περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί είναι μία βόλτα στις Μπαχάμες και κάτι συλλήψεις ναρκεμπόρων.

Τώρα ξέρετε ποιους δεν θα ψηφίσετε (ΝΔ) σε περίπτωση που βάλλουν το ΠΝ σε  περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: