ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν περιοχές στη βορειοδυτική Συρία υποστηρίζουν οι Σύροι αντάρτες

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Γνώριζα ότι ο Ιγνατίου παίρνει γραμμή από συγκεκριμένο κέντρο. Αλλά σήμερα είναι η τελευταία φορά που αναρτώ άρθρο από εκεί. ΑΝΤΑΡΤΕΣ;; Ντροπή σου,ούτε για φτύσιμο,το σάϊτ Ιγνατίου αναφέρει τους Τουρκοισλαμιστές αποκεφαλιστές στο Ιλντίμπ ως "αντάρτες" υιοθετώντας την τουρκική άποψη.Γιατί προφανώς αντάρτες και αγωνιστές της ντιμόκρασι είναι αυτά τα ανθρωπόμορφα δίποδα και για τις ΗΠΑ. Υποστηρίζει τους Τουρκόφιλους και δεν είναι και αληθής η είδηση που δημοσιεύει. Ούτε ιερό ούτε όσιο , καλά αλλού ξέρει και ψάχνει,εδώ τι ήταν αυτό που σήκωσε,το διάβασα τρεις φορές,δεν είναι δυνατόν να το έγραψε επαγγελματίας δημοσιογράφος. Αλλά εδώ θα μου πεις αποκαλεί τα Σκόπια Β.Μακεδονία.!!!

Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν περιοχές κοντά σε πυκνοκατοικημένες πόλεις και καταυλισμούς εκτοπισμένων, στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και πηγές των Σύρων ανταρτών.

Οι περιοχές αυτές ελέγχονται από τους αντάρτες.

Είναι η πρώτη φορά από τις αρχές του έτους που πλήττονται στόχοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πηγές, τα ρωσικά αεροσκάφη έπληξαν έναν στόχο κοντά σε μια μεθοριακή διάβαση στα περίχωρα της πόλης Σάρμντα, στην επαρχία Ιντλίμπ, ενώ ένας πύραυλος εδάφους-εδάφους έπεσε στο χωριό Καχ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Εξ ού κι τα μούσια του. αριστερόστροφα και Γενναδιόστροφα. Πολύ μούσι ο δημοκρατικά εκφυλισμένος Κύπριος.

¨Οία η ψυχή γαρ τοία και η μορφή....¨