ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Μπαχτσελί: Οι Έλληνες θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ποιοι άραγε εντός Ελλάδας αναπτύσσουν παρόμοιες με την τουρκική ακροδεξιά ρητορικές περί "σφαγών στην Πελοπόννησο" με στόχο τον στιγματισμό και την αποδόμηση του ελληνικού αγώνα της ανεξαρτησίας..;;; Ακριβώς αυτοί είναι οι τούρκοι εσωτερικού που πληρώνονται και δουλεύουν για το τουρκικό κράτος. Κανονικά θα έπρεπε να είμασταν χώρα που ετοιμάζεται να πολεμήσει.!! Ένα έχω να πω στον Μπαχτσελί....Άλλο Δράμαλης, άλλο Κολοκοτρώνης...το ίδιο ισχύει και για σήμερα...άλλο τούρκος και άλλο Έλληνας. Στην Ελλάδα αυτά τα χλευάζουν, δεν θα έπρεπε...η τουρκική ακροδεξιά δεν είναι περιθωριακό φαινόμενο, είναι εντελώς mainstream στο τουρκικό πολιτικό σύστημα και στην κρατική γραφειοκρατία..καλλιεργεί συστηματικά ανθελληνισμό και μίσος γενικά για τους πρώην κατακτημένους λαούς

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ο οποίος μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς από την ελληνική Επανάσταση και απείλησε την Ελλάδα ανοιχτά.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

Κατά τον Μπαχτσελί, «η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει ο τούρκος πολιτικός.

ΠΗΓΗ


4 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΕ ΚΑΙ ΔΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟΕ

ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ
έλα γλύψε μ' την ψωλή
είναι σαν του Καραϊσκάκη

Κι αν σ' αρέσει πιο πολύ
γύρισέ μ' και το κωλάκι
γίνε μου το γιουσουφάκι

Ανώνυμος είπε...

Τί να περιμένεις από άτομο, που το μικρό του όνομα είναι "Κράτος"! (Ντεβλέτ)

kakos04 είπε...

Καλησπέρα . Μια που με έφαγε ο ήλιος στις ελιές και λάλησα , να θυμηθούμε τα νιάτα μας .........https://www.youtube.com/watch?v=2yvSrTE4Z0s .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Eδώ το πρωί είχε 5 βαθμούς Νκόλα...τώρα έβγαλε ήλιο και είναι καλά. Θα καθίσω στον ήλιο να λιαστώ να πιώ και τον καφέ μου...να κάνω και την φούμα μου. Ο ήλιος είναι υγεία με μέτρο πάντα βέβαια.

Μου λείπει ένα τέτοιο από την συλλογή μου...δεν έχω.