ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΓΕΕΘΑ: Εκπαίδευση των ΕΔ της "Βόρειας Μακεδονίας" σε διαδικασίες τυποποίησης ΝΑΤΟ – ΦΩΤΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν διαβάζω ή ακούω αυτό το" Β.Μακεδονίας" μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.!!!Άξιοι χειροκροτητές της πολιτικής σαπίλας των Αθηνών. Έλληνες αξιωματικοί με Σλάβους Σκοπιανούς  σε σεμινάρια και ασκήσεις τυποποίησης κατά το ΝΑΤΟ. Ήθελα να ξέρω..δεν ντρέπονται!!!!!Για να μην ξεχνάμε στον βωμό ποιων αμερικανικών συμφερόντων προδόθηκε η Μακεδονία και ακολουθεί Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειος. Σε μια πιθανή εθνική αυριανή κυβέρνηση,ή μια ανατροπή όπως ο Θεός οικονομήσει, όλοι αυτοί οι ένστολοι προδότες θα πρέπει να εκδιωχθούν ατιμωτικά από το στράτευμα,θα πρέπει πρώτα αυτοί να τιμωρηθούν και μετά οι πολιτικοί.

Από την Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε σε προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας εκπαίδευση υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ σε δύο επίπεδα.

Ομάδα εκπαιδευτών της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) μετέβη στα Σκόπια και παρείχε εκπαίδευση επί των διαδικασιών της διακλαδικής επιχειρησιακής σχεδίασης και επιτελείς του Δ΄ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, διεξήγαγαν διδασκαλία διαδικτυακά επί των διαδικασιών τυποποίησης ΝΑΤΟ και ανάπτυξης, επικαιροποίησης και εφαρμογής των Συμμαχικών προτύπων και δογμάτων.

Οι ανωτέρω εκπαιδεύσεις εντάσσονται στο πλέγμα συναφών δράσεων του ΓΕΕΘΑ με την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, όπως η εκπαίδευση τυποποίησης ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε από επιτελείς του ΓΕΕΘΑ τον Δεκέμβριο του 2020 (https://geetha.mil.gr/ekpaideysi-typopoiisis-nato-se- prosopiko-ton-enoplon-dynameon-tis-dimokratias-tis-voreias-makedonias/), η υπογραφή Συμφωνίας Αμοιβαίας Προστασίας Ανταλλασσόμενων Διαβαθμισμένων Πληροφοριών τον Φεβρουάριο του 2021 (https://geetha.mil.gr/symfonia-elladas-dimokratias-tis-voreias-makedonias-amoivaias-prostasias-antallassomenon-diavathmismenon-pliroforion/), καθώς και πλήθος έτερων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μεταξύ των ΕΔ των δύο χωρών.

Οι ανωτέρω δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) που συμφωνήθηκε να ενισχυθεί κατά την διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από Αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ στα Σκόπια (https://geetha.mil.gr/episkepsi-ellinikis-antiprosopeias-sti-dimokratia-tis-voreias-  makedonias/ ) και έχουν ως σκοπό την συνδρομή των Ελληνικών ΕΔ στην ομαλή και γρήγορη εξοικείωση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας με τις διαδικασίες της Συμμαχίας, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"στον βωμό ποιών αμερικανικών συμφερόντων"

Μόνο;

Και ρωσσικών, και κινέζικων (διέλευση τραίνων της Cosco απο αδύναμα κρατίδια, που δεν θα ζητάνε υψηλά τέλη διέλευσης), και γερμανικών... μέχρι και του Βατικανού. (Ο κάθε πάπας απευθύνει τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του και στα "Μακεντόνσκι", εδώ και πάνω από 20 χρόνια.)