ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Χάνουν κατά κράτος λόγω του μόνου μέσου που δεν μπορούν να ελέγξουν!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά το τοξικό κάποτε κλίμα, και παρά το πρόβλημα της "πλάνης του αντηχείου"(διαμόρφωση γνώμης μόνο από ανθρώπους συγγενών απόψεων) παραμένουν δυστυχώς για χώρες όπως η Ελλάδα ο μοναδικός χώρος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων που βρίσκεται ακόμα έξω από τον ασφυκτικό κυβερνητικό έλεγχο.
Αυτό ακριβώς ανησυχεί τον πρωθυπουργό: όχι η δήθεν μονόπλευρη ενημέρωση των νέων, αλλά ότι δεν ακούγεται μόνο η άποψη της δικής του πλευράς.
 
Γι’ αυτό και παρουσίασε στην ομιλία του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν «κίνδυνο για τη δημοκρατία» ενώ, στην πραγματικότητα, τα θεωρεί απειλή για τη Νέα Δειμοκρατία. Στην ίδια ακριβώς γραμμή κινούνται και οι απόψεις του Σημιτικου ΕΛΙΑΝΕΠ  και, σε μεγάλο βαθμό, όσων "υπάρχουν" θεωρώντας ως μόνο σκοπό της ζωής τους να κουνούν το Comme il fault δάχτυλο κάποιας πολιτικής κορεκτίλας στους άλλους. Ελλείψει οποιασδήποτε πειστικής πρότασης που δεν κάνει αντηχείο με τον τρόμο της κατάρρευσης του επικοινωνιακού καθεστώτος Μητσοτάκη.
 
Καθόλου τυχαία και η παρέμβαση υπέρ της πολιτικής κορεκτίλας (που δεν αμφισβητεί όμως και την αντίστοιχη των συστημικων ΜΜΕ) του ΕΛΙΑΝΕΠ δια του Παγουλατου.
Και το απανταχου Σημιτισταν βρίσκεται σε απόγνωση μαζί με τους επικοινωνίολόγους του Κούλη!
Χάνουν κατά κράτος λόγω του μόνου μέσου που δεν μπορούν να ελέγξουν! 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ

Σου απαγορεύω να μιλήσης,
έτσι εγώ θα λάμψω κι εσύ θα σβήσης.

Κι ώσπου εσύ με τις αλήθειες σου να νικήσης
εγώ θα κερδίζω απ' τις διαφημίσεις.

(Μόνο που των αγωνιστών η μοναξιά είναι σχέτο χρυσάφι
και των τυράννων αι ηδοναί από στάχτη και θειάφι.)