ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

"beggars cant be choosers..." ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΟΥ.

 


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο πρώην ναυτικός ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας , και Αντιπρόεδρος της ονεξ  έως  τον Φεβρουαρίο. Μετά πήρε πούλο. Ώρα να παίρνει πούλο και από την χώρα της ακολουθεί επιθετικό μάρκετινγκ. Γράφει...."beggars cant be choosers...".!!
Με 5.5 δις και μας λέει επαίτες.

Εκεί στο ΠΝ όλα καλά;; Στην ουσία είπε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επαίτες.. ότι οι ζητιάνοι δεν επιλεγούν πλοίο. Άκρως προσβλητική δήλωση από έναν δήθεν σύμμαχο. Πετάξτε τον στην θάλασσα να συνέλθει. Και γαμήστε τον πριν πεταχθεί στην θάλασσα..ομαδικό γαμοσταυριδι για να συνέλθει ο πούστης. Αλλά βρήκε και τα λέει ο καριόλης...τους πεθάνανε στην πίπα εκεί στο ΠΝ και στην κυβέρνηση και τους τα ρίχνουν και στην μάπα τώρα. απλά τα πράγματα.

Μετά από κάθε πίπα ο υπουργός ανάπτυξης έτριβε τα χέρια του λέγανε οι κακές οι γλώσσες ! Είπα να μην βρίσω αλλά δεν γίνετε...τομουνιτηςμαμαςτου. Και εδώ το ΤΣΟΓΛΑΝΙ που αποκάλεσε τους Έλληνες επαίτες.


Παρασημοφορήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την στιγμή που οι ΗΠΑ είχαν μόλις εκτελέσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με τις Πρέσπες!!! Τότε που έλεγαν ότι οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ είναι καλύτερες από ποτέ. Όπως κάνουν και σήμερα

2 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Με καλυψες πληρως εχω σκασει απ τα γελια

Ανώνυμος είπε...

Γιατί "ζητιάνοι"; Τζάμπα μας τα χαρίζει;

Άει στα κομμάτια, το σούργελο.