ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Είδατε κανέναν άλλον πρέσβη να προωθεί τη προσφορά της χώρας του;; Κανέναν. Γιατί;; Γιατί τα δικά τους σχέδια δεν χρειάζονται βοήθεια από κανέναν. Μιλάνε από μόνα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας πούμε πάλι κάποια πράγματα. Μετά από σημερινό διάβασμα περί των αμυντικών στα διάφορα "αμυντικά" σάιτς ....Γενικότερα έχω να πω: άντε γεια μαλάκες, πάτε να γλύψετε τον πρέσβη και να ποστάρετε καμιά τούρκικη συνταγή (όχι για όλους βέβαια).
Ελπίζω κανένας ναυτικός με αρχίδια να τους τα τρίψει στη μούρη και να παραιτηθεί.

Ο πρέσβης δίνει τι δική του παράσταση. Απ' τη στιγμή που δεν μπορεί να μιλήσει η ίδια η προσφορά με τις ικανότητες της, αναγκάζεται ο πρέσβης να πασπαλίζει με άχνη τα σκατά. Αλλά τα σκατά πάντα σκατά παραμένουν και όση άχνη και να ρίξεις, οι μύγες θα κάνουν βόλτες από πάνω. Είδατε κανέναν άλλον πρέσβη να προωθεί τη προσφορά της χώρας του;; Κανέναν. Γιατί;; Γιατί τα δικά τους σχέδια δεν χρειάζονται βοήθεια από κανέναν. Μιλάνε από μόνα τους. 

Άστε τον πρέσβη να δίνει τη παράσταση του, μαζί με τους άλλους. Εμείς θα λειτουργούμε ως από μηχανής θεός και θα εξηγούμε στο κοινό, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Εάν οι ναύαρχοι, το ΠΝ η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων. ο Φλώρος και το ΚΥΣΕΑ, νιώθει πως το πλοίο που χρειάζεται είναι μία νέα ΜΕΚΟ, απλά με vls mk41, τότε ας πεθάνουν γι' αυτήν. Πάντως με τα ίδια λεφτά αγοράζουμε βαρβάτες φρεγάτες και όχι περιπολικά.

Αλλά οι ενδείξεις είναι ότι πάμε για σοκολατάκια πρέσβη, και κάποιοι pronews-type τύποι να παίρνουν χαρτζιλίκι για διακοπές στα Καμμένα Βούρλα. Οι Αμερικάνοι μπορεί στοχεύουν και στην επαναλειτουργία των χαμάμ της Θεσσαλονίκης. Το ΠΝ πού στοχεύει;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: