ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Xθές ένα μαχητικό αεροπλάνο Eurofighter Typhoon που είτε συνόδευε κάποιον, είτε συνοδευόταν πέταξε από την Βρεταννική Βάση RAF από το Ακρωτήρι προφανώς RFR9721X από Λάρνακα στο Ισραήλ.....και  Χμ το σήμα απενεργοποιήθηκε καθώς πέρασαν στο Ιράκ.!


 

 https://www.flightradar24.com/37.93,23.37/8

7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , ενδιαφέρον χοντραίνει το πράγμα μετά και το φράξιμο του Σουέζ . Εδώ ασχολούνται μόνο με την μάσα https://edolio5.blogspot.com/2021/03/24-10000000-self-test-7.html η siemens να πάρει λεφτά , στην Γερμανία τα τεστ δεν είναι ακόμη αδειοδοτημένα πλήρως . Για τις φρεγάτες μόνο δεν έχουμε λεφτά , για την τσέπη του Μητσοτάκη όμως .
Προετοιμάζονται και για την Ταϊβάν που έλεγες https://www.thedrive.com/the-war-zone/39837/massive-new-chinese-military-heliport-taking-shape-right-across-from-taiwan .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα εγώ γιατί πιστεύω ότι αυτή η επιθετική ενέργεια που έγινε στο Σουέζ σχετίζεται με την χθεσινή μυστική πτήση του μαχητικού;; Δεν έχω αποδείξεις αλλά το ένστικτό μου αυτό μου λέει. Ότι κάτι μεγάλο μαγειρεύεται.!! Και τα εδώ ζωντόβολα ασχολούνται με την Κούλα και τα γιουσουφάκια της.

kakos04 είπε...

Καλημέρα , μετά που διάβασα το άρθρο με την πτήση που έβαλες είναι χρυσή ευκαιρία για αμερικανο-ισραηλινούς που δεν θα έχει πλοία εμπορικά στα στενά του Ορμούζ , για χτύπημα στο Ιράν . Για να δούμε .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νικόλα δες το μειλ σου...κάτι σου έστειλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ακριβως φιλε λυκ οπως το εγραψες .
Και τα εδώ ζωντόβολα ασχολούνται με την Κούλα και τα γιουσουφάκια της.

γινονται διαφορες κινησεις παγκοσμιως και πραγματι κατι θα σκασει .

νασαι καλα να μας ενημερωνεις κι εσυ .


χρηστος

Μμ. είπε...


Κι εγώ που περίμενα πέντε μουλινέδες της γυναίκας, φτού καταστροφή!
Ένας θεός ξέρει τώρα πότε θα ξεμπλέξωσι.
Άμα δεν σε θέλει ο Ζεύς, φίλε μου, και στον αναγραμματισμό ακόμα, ¨ςουεΖ,¨κολλάει...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Μμ....Σουέζ = Ζεύς αριθμολογικά έχουν τον ίδιο λεξάριθμο.

ΣΟΥΕΖ = 682
0 ΖΕΥΣ =682

Το περίεργο είναι ότι η πρώτη σκέψη για την διάνοιξη της διώρυγας έγινε απο τον Φαραώ Σέτι Α΄η Ραμσή Β΄....ο οποίος ήταν κοκκινομάλλης οπαδός του Σέτ ή Τυφώνα σαν τον πατέρα του. Στους Έλληνες ήταν γνωστός και σαν Οσυμανδύας (Ούσερ-μαατ-ρε Σέτεφ-εν-ρε), όπως μα πληροφορεί ο Διόδωρος ο Σικελιώτης. Για τους Άτλαντες ήταν ζωτικής σημασίας έργο η σύνδεση Μεσογείου με την Ερυθρά Θάλασσα η Ατλάντιο Κόλπο.

https://prnt.sc/10xid6i