ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ουτε ψύλλος στον κόρφο του!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τραμπούκοι διέκοψαν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου επειδή σχολίασε τον Μαρινάκη - Όρμηξε στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη .

Δεν υπάρχουν μελέτες που να λένε ότι ένας ναρκέμπορας κουμπάρος δεν μπορεί να έχει σχέση με το θέατρο (και την τέχνη εν γένει)! Εν γενει, με γενι...

Δείγματα μέγα πανικού, γενικώς....Στιχουργός είναι, επειδή τον κατηγορούσαν καμιά 10αρια τσιμεντωμένοι και μερικοί εισαγγελείς που παραιτήθηκαν και κάποιοι τουλουμιασμένοι διαιτητές
 
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! Έξαψη! Τώρα θα γράφει το Πανικός!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίαι εποχαί! Το σκατό (μαζί με χάρακες και διαβήτες) ξεκολλάει από τον πάτο και βγαίνει στο αφρό. "Αναρχικοί παύλα ιδεολόγοι" καλλιτεχνιτζήδες κουνάνε το δάκτυλο στον Σερβετάλη γιατί δεν συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις: ο ακάλυπτος, η μπάτσος της Εριέτας Ζαΐμη (όχι ο Μποσταντζόγλου) και ο Κανέλλος (όχι ο Καναράκης, κάποια άλλη σουρτούκω). Έκπληξις καμία. Έκπληξη ήταν όταν στα γρηγοροπουλιανά, ο ακάλυπτος ήταν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ και ξεσήκωνε τον κοσμάκη για να έρθει το ΔΝΤ.

Μμ. είπε...




Η κομμουναριστερόφρων (κλασική και πρασινογαλανορόζ συνοδοιποριακή)
κουλτούρα εις το απώγειον του (αν)ηθικού, (αντι)πνευματικού, (αντι)δημοκρατικού και (αντι)προοδευτικού της πλεονεκτήματος.
Ας βάλωμεν κάποτε μυαλό. Ποτέ δεν είναι αργά για την αλήθειαν
και την ελευθερίαν.