ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ «ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΝ»!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ  «ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΝ»!!!!

Λέει η υπουργός: «…Οι μονάδες από 570 κλίνες ΜΕΘ έχουν γίνει τώρα 1300. Φέτος έγιναν λ.χ. στο νοσοκομείο “Σωτηρία” 50 νέες μονάδες από τη δωρεά της Βουλής και άλλα 5 με τη δωρεά ιδιώτη, άρα οι κλίνες αυξήθηκαν. Δεν μένει διασωληνωμένος άρρωστος στο θάλαμο, παρά ελάχιστες φορές και για λίγες ώρες».

Αυτό είναι το ζήτημα : Έγινε διπλασιασμός των κλινών ΜΕΘ με το ίδιο προσωπικό και ακόμη λιγότερο (αφού πολλοί είναι σε αναστολή)!!!! Αποτέλεσμα : ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ..και είναι λίαν ελλιπής η ιατρική τους παρακολούθηση, διότι  ανθρωπίνως δεν είναι δυνατόν να γίνει αλλιώς. Οι γιατροί πνίγονται κυριολεκτικά. Εδώ να κάνουμε 2 επισημάνεις :

1) H κρατική πλήρη ανευθυνότητα , η υπουργός είναι γιατρός , δεν τα γνωρίζει αυτά;;; Δεν τα μαθαίνει;; Ερώτηση : «στο νοσοκομείο “Σωτηρία” 55 νέες μονάδες», μάλιστα και ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΙ;; Αυτό δεν μας το λένε.

2) Πως αντιδρούν οι γιατροί;; Αντί να διαμαρτυρηθούν εντόνως , και να αποκαλύψουν το δολοφονικό άτοπο και  την εξάντληση τους, αποποιούμενοι κάθε ευθύνη, αντίθετα ΣΙΩΠΟΥΝ προκλητικά , δεν στέλνουν στο υπουργείο μια υπεύθυνη έκθεση της κατάστασης , φοβούνται να μιλήσουν και εξευτελίζουν το ιατρικό σώμα, ζητώντας επισήμως το "ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ" πράγμα πρωτοφανές. Φυσικά το ζητούν γιατί γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα κάποιοι συγγενείς ατόμου που πέθανε θα φέρουν την υπόθεση στα δικαστήρια και θα αποκαλυφθεί το ΧΑΟΣ των ΜΕΘ.!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χάος στις ΜΕΘ υφίσταται γιατί πολλοί με ήπια συμπτώματα είναι τόσο χεσμένοι, που πάνε και στοιβάζονται στα νοσοκομεία αντί να μείνουν οίκαδε και να τη βγάλουν με ταμιφλού και υγρά. Αλλά οι γιατροί δεν τολμάνε να τους διώξουνε, ενώ το είχε συμβουλέψει και ο Τσιόρδας στην αρχή αυτής της κασκαρίκας (όταν ακούγονταν και κάποιες αλήθειες). Έτσι τους τουμπανιάζουν στην κορτιζόνη και τα κακαρώνουν από νοσοκομειακές λοιμώξεις.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τους το ειπε αραγε κανεις?
Η παλι φταινε οι ιδιοι?
Οι ιδιοι που πρεπει να κοιμουνται οταν μπει ο κλεφτης.
Οι ιδιοι που πρεπει να φυγουν να σωθουν και ας καουν τα σπιτια τους.
Οι ιδιοι που τους λενε ολους τους νομους και πως να κανουν μυνησεις αλλα οι δικαστες που ειναι η δουλεια τους κανουν πιπες,η λενε στα παιδακια για τον/την Γουινι.
Επειδη σε κοβω του ιατρικου για πες μας εσεις οι δοκτορες τι προτεινεται,θα παρετε θεση η θα σας βρουμε και σας να κανετε πουθενα πιπες?
Καλημερα σε ολους.

Υ.Γ.Ανωνυμε φιλε δεν τα λεω με κακια αλλα ειλικρινα δεν εχει κανεις ευθυνη?

ΑΡΡ. είπε...


ΕΘΝΚΗ ΟΡΦΑΝΙΑ

Ο εγωμανής αμοραλισμός και τυχοδιωκτισμός ως και το ανάγωγον των σημερινών Ελλήνων λόγω διαχρονικής ελλείψεως τόσον υγιούς και εναρέτου πολιτικοθρησκευτικής ηγεσίας και παιδείας όσον και εθνικής ορφανίας (ΞΕΝΟ-κρατικής εγκαταλείψεως) δεν έχει προηγούμενο ούτε σύγχρονον συγκρίσιμο μέγεθος. Το ¨περί πάτρης¨ γέγονε ¨περί πάρτης.¨ Οι Έλληνες γαρ εκ φύσεως κατέχουν τα πρωτεία και εις τα άνω και εις τα κάτω των. Ώστε προς το παρόν δυστυχώς, ισχύει το δεύτερον.

(Ωδάρχης)