ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Γίνεται ντόρος στα ΜΜΕ για το καημένο το παιδάκι που το τσίμπησε σκορπιός στην νησίδα του Έβρου , και εμείς οι "κακοί" Έλληνες δεν το αφήνουμε να περάσει και να σωθεί. Λοιπόν για να τελειώνουν τα παραμύθια και να λέμε αλήθειες....

Δεν φταίνε οι Έλληνες για αυτήν την κατάσταση , ούτε για το παιδάκι και για τα άλλα σαν αυτό παιδάκια. Να μην έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία οι γονείς του. Υπάρχουν νόμιμες είσοδοι για την χώρα μας. Οι νόμοι είναι υπεράνω όλων και δεν γονατίζουν για δυο ματάκια. Δεν θα βγάλουμε τα μάτια μας για τα μάτια του παιδιού.

Αυτό το παιδάκι όπως και πολλά άλλα, αν δεν έπεσαν θύματα εμπορίας οργάνων του τουρκικού παρακράτους, ήρθαν κάπως έτσι.  

 

Και όποιος μιλάει για "ανθρωπισμούς" και λοιπές παπαριές στοχεύει στο συναισθηματικό φιλότιμο των Ελλήνων -γίνεται ένας ψυχολογικός πόλεμος- , και επικροτεί τα Push Forward της Τουρκίας και τις εκβιαστικές μαζικές μεταφορές. Την εμπορία ανθρώπων και ανθρωπίνων οργάνων. Τέλος σε αυτό μπαίνει ΜΟΝΟ με κλειστά σύνορα.

13 σχόλια:

No N@me είπε...

Φαντάσου λέει να υπήρχε μια Ελληνική κυβέρνηση που να έβγαζε σε παγκόσμια κλίμακα και σε καμιά δεκαριά γλώσσες την ακόλουθη ανακοίνωση πόσο πιο απλά θα ήταν τα πράγματα.
Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού πλην όμως επειδή σέβεται τους νόμους και τους πολίτες της είναι πλέον αναγκασμένη να ακολουθήσει νέο μοντέλο όσο αφορά την μετανάστευση εντός της χώρας.
Μπορεί να μεταναστεύσει από 3η χώρα (εκτός ΕΕ) όποιος επιθυμεί εφόσον το κάνει με τις νόμιμες διαδικασίες και οδούς εφόσον έχει τα ακόλουθα κριτήρια.
Οι νόμιμες διαδικασίες είναι:
Αίτηση στην κατά τόπους πρεσβεία η προξενική αρχή και περιλαμβάνει.
Ταυτοποίηση προσώπου/ων (αν είναι οικογένεια).
Βεβαίωση ότι ο αιτών δεν διώκεται στην χώρα του για ποινικά αδικήματα.
Τους λόγους μετανάστευσης.
Βεβαίωση για τον τόπο διαμονής του που να πιστοποιεί ότι θα διαμένει ο μετανάστης εκεί που δηλώνει.
Ένα ικανό ποσό για τα αρχικά έξοδα διαβίωσης (το ορίζει το κράτος).
Αποδοχή όλων των νόμων του Ελληνικού κράτους.
Βήμα δεύτερο και πιο ουσιαστικό είναι του τι μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις πλέον να εισέρχεται κάποιος παράνομα στην χώρα αλλά και να αναγκάσεις όσους έχουν πλέον εισέλθει σε αυτή να αποχωρήσουν η να προσπαθήσουν να ταυτοποιηθούν.
Αντί οι υπέρ-δομές να γίνονται σε κατοικημένα νησιά να γίνονται πλέον σε ξερονήσια διαμοιράζοντας σύμφωνα με την καταγωγή που δηλώνει ο καθένας τους, τους ΛΑΘΡΟμετανάστες δηλαδή οι αφγανοί με τους αφγανούς οι πακιστανοί με τους πακιστανούς οι σομαλοί με τους σομαλούς κλπ-κλπ έτσι τουλάχιστον αποτρέπεις σε μεγάλο βαθμό τις συγκρούσεις μεταξύ τους. Τους παρέχεις τροφή στέγη και ιατρική περίθαλψη μέχρι να έρθει η στιγμή της απέλασης τους όσο χρόνο και αν πάρει αυτό μια και θα έχουν εξ’ αρχής παραβεί το νόμο μόνο με την προσπάθεια τους να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.
Γι’ αυτούς δε που πετάνε τα χαρτιά τους και δηλώνουν ότι θέλουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ρισκάρουν να περάσουν όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους σε κάποια δομή σε ένα ξερονήσι διότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην ταυτοποιηθούν ποτέ.
Για όσους δε φαντάζουν όλα τα παραπάνω ρατσιστικά ας δοκιμάσουν να πάνε στην Αυστραλιανή πρεσβεία η στην πρεσβεία της Σιγκαπούρης ώστε να πάρουν βίζα για να εργαστούν στις χώρες αυτές και μετά ας έρθουν να το ξανασυζητήσουμε και να μου πουν πως είμαι ρατσιστής. Ενδεικτικά στην πρώτη από τα πιο βασικά για να πάρεις βίζα είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού στον τομέα σου ενώ στην δεύτερη πας μόνο κατόπιν προσκλήσεως για εργασία εφόσον έχεις στείλει τα απαραίτητα έγγραφα και κρίνουν πως σε χρειάζονται.
Τι λέτε με μια καμπάνια τέτοιου τύπου σε παγκόσμια κλίμακα αλλάζει το σκηνικό η όχι;
Την καλημέρα μου !!!

Μμ. είπε...


Μια φορά κι ένα δημοκρατικό καιρό
οι ξενόδουλοι πολιτικοί μας κοτζαμπάσηδες
έκαναν την πουστιά εθνόσημο,
τον μπάφο παράσημο και το σύνταγμα ραβασάκι.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Η Ελλάς είναι υπό εισβολή άλλων έθνων φανερων και κρυφών.
Σύντομα όταν οι νεκροί μας γίνουν ανεμπόδιστα εμφανείς τότε θα πάψει και η δημιουργία τέτοιων τεχνικών ως περιγραψες και ορθά πιστεύω σχολιάσες.

Αναμένουμε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Ρόκκο...πρόκειται περί εισβολής. Αλλά λόγω πολιτικής εξαπάτησης το όλο θέμα το ονομάζουν "προσφυγικό". Δεν υπάρχει κανένα προσφυγικό θέμα αλλά ΛΑΘΡΟεισβολής. Με βάση την βιωματική πραγματικότητα την οποία ζούμε στο τώρα, αυτή την στιγμή… η χώρα των Ελλήνων κατακλύζεται από στίφη αλλόθρησκων εισβολέων από Ασία και Αφρική.

Το αίμα κινεί την ιστορία… και επαναλαμβάνεται σε αυτούς τους λαούς που έχουν κολαστεί από την 4η διάσταση. Μιας και στην 4η διάσταση η «επιλογή» αντικαθιστά την «αντίδραση».

Ανώνυμος είπε...

Απορίες αφελούς:
Αν αυτό το παιδάκι είναι εγκλωβισμένο, γιατί δεν το απεγκλωβίζει ο φωτογράφος; (Αυτός φαίνεται πως και πρόβλημα δεν έχει, και λεφτά έχει. Διότι τα ακριβά κινητά δεν πάνε μόνα τους στη μέση του πουθενά.)
Επίσης, γιατί δεν είπε κανείς στο παιδάκι να μην πάει να εγκλωβιστεί;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 15 Αυγούστου 2022 - 1:06 μ.μ.

Απλούστατα ΔΕΝ υπάρχει κανένα παιδάκι πάνω στην νησίδα.Όλο αυτό είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι πολέμου των Τούρκων και των εδώ τούρκων εσωτερικού.Το αφήγημα τους το έφαγαν αμάσητο όλοι όσοι ήθελαν να το φάνε.Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ της τουρκικής ΜΙΤ και των εδώ εσωτερικών Δούρειων Ίππων.

Πρέπει να μας θεωρούν πολύ αφελείς για να πιστεύουν πως θα κυλήσει έστω και ένα δάκρυ στο πρόσωπο μας για τα παιδάκια. Και ένα εκατομμύριο παιδάκια να ήταν, στο τέλος θα λάβεις ένα εκατομμύριο ενηλίκους που θα θέλουν να επιβάλουν την Σαρία. Απέχουμε πολύ από την σωστή αντιμετώπιση του λαθροεποικισμού. Λογικό όταν κάποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι του κράτους μας, βγάζουν δισεκατομμύρια από αυτή τη μπίζνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν υπήρξαν ποτέ άνθρωποι σε καμία νησίδα Ελληνική ή Τουρκική του Έβρου. Όλα αυτά είναι fake news της Τουρκικής Υπηρεσίας πληροφοριών.

Διαβάστε....εκεί που λέει :

https://prnt.sc/v52HPaG4hf_p

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Ничего страшного αγαπητέ Λυκ.

Ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν επιλογές σε κάποια ζητήματα.

Στο σούπερ έχεις επιλογές
Εδώ όχι.

Καθυστέρηση, άγνοια η αδιαφορία η προκαλυψη η οτιδήποτε άλλο.....ότι θέλουν ας σκουζουν.

Όμως....

Δια στόματος προγόνων.

ΠΑΝΩ / ΚΑΤΩ ΟΔΟΣ ΜΙΑ ...

1!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Добрый вечер друг Рокко...οι πρόγονοι μας τα έχουν πει όλα. Αυτό όμως από την μια είναι καλό αλλά από την άλλη...είναι και "βαριά" κληρονομιά . Και πόσοι νομίζεις μπορούν να κουβαλήσουν αυτό το βάρος;;

Μεγάλοι πρόγονοι σημαίνει μεγάλα παπούτσια για να φορέσουν οι απόγονοι. Και δυστυχώς όπως δεν φοράνε όλοι το ίδιο μεγάλο νούμερο, δεν έχουν και τις ίδιες δυνατότητες για να κάνουν επιλογές. Είτε εδώ είτε σε άλλα πεδία...και διαστάσεις. Δεν επιλέγουν όλες οι ψυχές....διότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Λυκ.

Κατανοητό.

Άλλο πράγμα όμως ο αυθεντικος δικαιουχος.

Ειλικρινά δεν κατέχω την ιδιοτητα να γνωρίζω πόσοι.

http://www.army.gr/el/polymesa/emvlimata-oplon-kai-somaton/15-tax-pz

Δεν το βάζω κατω ομως.

Κρατάω τα λόγια σου, ότι δεν ειναι όλοι το ίδιο!

Θαρθουν έτσι να συνδράμουν και άλλοι ίσως ικανοτεροι.

Καλό βράδυ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ρόκκο. Φυσικά και δεν είναι όλοι το ίδιο.Διάβασε ξανά τον Μύθο του Ηρός...αλλά με άλλα μάτια.

Ο Πλάτων, στον τον μύθον του Ηρός της Πολιτείας (617) αναφέρει ότι αι ψυχαί διαλέγουν αι ίδιαι το είδος του βίου, που επιθυμούν να ζήσουν, όταν μεταβαίνουν προς ενσάρκωσιν (618Α - C). Η ελευθέρα επιλογή των τας καθιστά υπευθύνους των πράξεών των. Λέγει ο Πλάτων «αιτία ελομένου, θεός αναίτιος» (617Ε). Την ευθύνην την έχει ο επιλέγων, ο θεός είναι αναίτιος. Και τίθεται η ερώτησις: ποίος ο ρόλος της Μοίρας, εφ’ όσον δια της ελευθέρας βουλήσεως η άσαρκος ψυχή έχει επιλέξει προ της ενσαρκώσεώς της τον βίον που θα ζήση;;;

Μια μικρή παρατήρηση, εδώ: Στον συγκεκριμένο μύθο της Πολιτείας, ο Ήρος φθάνει πρώτα σε έναν λειμώνα όπου βλέπει δικαστές του Άδη να κρίνουν ψυχές και ανάλογα έστελναν τους δίκαιους στον δεξί δρόμο ενώ τους άδικους στον αριστερό. Και πολλές άλλες ψυχές βλέπει να έρχονται και να περιμένουν εκεί. Ο Ήρος ακούει και ιστορίες για τιμωρίες και βλέπει χάσματα και άλλα πολλά. ΚΑΤΟΠΙΝ μαζί με κάποιες άλλες ψυχές αναχωρεί για έναν άλλο τόπο, όπου ήταν το αδράχτι της Ανάγκης και οι Μοίρες που το όριζαν. Εκεί βλέπει τις ψυχές να διαλέγουν βίο.

Συνεπώς βίο επιλέγουν όχι όλες οι ψυχές αλλά όσες τους επιτρέπεται να βρεθούν σε εκείνον τον τόπο. Έχει σημασία αυτή η λεπτομέρεια, που συχνά περνάει ασχολίαστη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kανά έμβλημα με Λύκο θα κάνουνε στον Ε.Σ για να γουστάρουμε τελικά;;. Η μόνο μεταξύ μας στην ομάδα. Ποιο δυναμικό και επιβλητικό έμβλημα νομίζω δεν θα υπάρχει. H λέξη Λ-ΥΚ-ΟΣ κρύβει μέσα της ένα μυστικό...χα χα χα χα

Καλημέρα ξανά Ρόκκο....

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Απλετο φως κρύβει .

Αυτές τις μέρες όντως σηκώνει διάβασμα .

Σε ευχαριστώ Λυκ!
Νασαι καλά !