ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Τουρκος ξέρει τι κάνει...Εξοπλίζεται με αμυντικά όπλα και όχι μόνο δημιουργεί αντιπυραυλική ομπρέλα σε όλο το Αιγαίο και την Α Μεσόγειο αλλά και με ένα σύστημα που όταν το ανοίξει κλειδώνει ότι εχθρικό πετά και τρελαίνει τους πιλότους. Δεν χρειάζεται να ρίξει... Μόνο να το ανοίξει, να κλειδώσει τους στόχους και να σφυρίζουν τα alert στα κοκπιτς των πιλότων χωρίς αυτοί να γνωρίζουν αν έχει φύγει πύραυλος και τους έχε πάρει στο κατόπι.

Και 200 ή 300 Ραφαλ να σηκώσουμε θα τα κλειδώσουν όλα. Άντε αυτά μετά να επιχειρήσουν έτσι κλειδωμένα που θα είναι και στα συστήματα τους να αναβοσβήνει το alert .Η δε Ρωσία χτίζει το αυριανό αμυντικό τείχος της Ευρασίας. Και εμείς είμαστε δυστυχώς στο φυσικό της σύνορο ...έχουμε γράψει πολλές φορές ότι το Αιγαίο θα είναι το σύνορο των δύο κόσμων. Κατά τ' άλλα στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας έχοντας θεωρηθεί από την Ρωσία ως μη φίλιο κράτος.

Σκέψου αύριο πχ να μπουκάρει ο τούρκος στην Β.Κύπρο και να θέλουμε εμείς να βοηθήσουμε τους Κυπρίους ή στο Καστελόριζο στέλνοντας εκεί αεροπορικές επιδρομές. Και που να διαμοιράζει το σήμα τους μέσω λινκ σε ραντάρ αεροσκαφών και να ρίχνουν πυραύλους αέρος - αέρος μεγάλου βεληνεκούς από 200 μίλια μακριά.

Αυτό  είναι ουσιαστικά το παιχνίδι Τούρκων και Ρώσων. Το κακό είναι ότι όλα αυτά τα όπλα δοκιμάστηκαν ή και θα δοκιμαστούν στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία.Μην τος υποτιμάτε καθόλου και να μην τους παίρνετε αψήφιστα. Όσο για την ερώτηση που ίσως κάνετε : Ρε μάστορα πρώτα θα πρέπει να εντοπιστούν τα α/φ. Εντοπίζουν πολύ εύκολα  μην ξεχνάτε ένα φορτωμένο αεροσκάφος που πετά σε επίπεδο θάλασσας τι βάρος έχει και τι κατανάλωση μαζί με τα τανκς των καυσίμων .Μόλις σηκωθεί για βολή θα τα εντοπίσουν. Η θάλασσα γίνεται εχθρός σε αυτή την περίπτωση.

Και μην ξεχνάτε  το βρώμικο παιχνίδι που σίγουρα θα παίξουν οι Ρώσοι με δορυφορική κάλυψη και χορήγηση πληροφοριών. Το ίδιο πράγμα που κάνουν και οι Αμερικάνοι με τους Ουκρανούς. Το πρόβλημα μας δεν είναι να πάνε και να εκτελέσουν βολή αλλά και να γυρίσουν πίσω. Όσο πλεονέκτημα έχουμε εμείς λόγω της έκτασης της θάλασσας έχουν και οι απέναντι.

Θα τα έχουν προβλέψει αυτά. Για αυτό φοβάμαι το βρώμικο παιχνίδι που θα παίξουν οι Ρώσοι .Το έκαναν και στην Συρία αυτό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκίσουμε και κάνα καλσόν….μην υπέρ τιμάται όπως και δεν πρέπει να υποτιμούμε τα s 400!
Λύσεις υπάρχουν και οι δικοί μας θα τις εφαρμόσουν, δεν κοιμούνται όρθιοι.
Στον πόλεμο πάντα υπάρχουν εκατερωθεν απώλειες.
Το αν θα τα καταφέρουμε είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων…οπως ήταν πάντα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σιγά μη σκίσουμε και κάνα καλσόν….μην υπέρ τιμάται όπως και δεν πρέπει να υποτιμούμε τα s 400!"

Τα καλσόν τα σκίζουν αυτοί που τα φοράνε. Ας κάνουν καλά αυτοί. Εμάς μας αρέσει τα καλαμπαλίκια μας να παίρνουν αέρα. Σε αυτό το ιστολόγιο κανείς ούτε υποτιμάει αλλά ούτε και υπερεκτιμάει τον εχθρό. Ψυχρές αναλύσεις κάνουμε με βάση την ΛΟΓΙΚΗ και όχι το τι θα θέλαμε να ισχύει. Πολλοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν για το δεύτερο συμβόλαιο της Τουρκίας με την Ρωσία για τους S-400 .Νομίζουν ότι ο Ερντογάν τους έκανε χάρη...πιστεύουν ότι έτσι οι Τζώνηδες θα τους τραβήξουν το αυτί.!!

Όποιος το πιστεύει αυτό είναι ΗΛΙΘΙΟΣ.O Eρντογάν θα τοποθετήσει τους S-400 σε τέτοια σημεία ώστε να δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για τα μεγάλα παιχνίδια που θα παιχθούν στο Αιγαίο και στην Αν.Μεσόγειο.

Ρωτούσα παλαιότερα εδώ μέσα στο ιστολόγιο τα "σαίνια" τους αναλύτες της κλωτσιάς, ΓΙΑΤΙ η Τουρκία και ενώ θα μπορούσε να περιμένει έναν χρόνο, για να ολοκληρώσει, να πάρει τους S-400 και ΜΕΤΑ να ανακοινώσει την παραγγελία τους στους Ρώσσους....αφού θα είχαν πάρει πρώτα τα F-35.!!

Αφού μπορούσαν να παραλάβουν πρώτα τα αεροσκάφη από τους Γιάνκηδες, ενώ μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και την δημοσιότητα, θα μπορούσαν υπόγεια να έρθουν σε διαπραγματεύσεις με τους Ρώσσους για τους S-400...και ΜΕΤΑ την παραλαβή των αεροπλάνων, θα μπορούσαν να συνεχίσουν με την σειρά στην αγορά των S400 χωρίς να ανησυχούν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Γιατί ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ τους να μην πάρουν το ιπτάμενο μπιφτέκι f-35 και να αποχωρήσουν από το πρόγραμμα...διότι ο σκοπός τους ήταν άλλος. Όποιος τότε ήταν σε θέση να καταλάβει αυτό που ρωτούσαμε , τότε μπορεί να καταλάβει και το παιχνίδι που παίζεται τώρα...στο φυσικό σύνορο μεταξύ Δύσης/ΗΠΑ και Ευρασίας (Ρωσία/Κίνα/Τουρκία και λοιποί.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα αυτός κάνει το κουμάντο του , εμείς θέλουμε επίσης νέα αντιαεροπορική ομπρέλα σε όλη την επικράτεια , ψιλο-άμεσα θέμα βαλλιστικών πυραύλων και διαχωρικό πυροβολικό για να φοβάται τα αντίποινα ή το 1ο πλήγμα . Προμήθεια πυραύλων με αισθητήρες χωρίς γέμιση εκρηκτική να αναλώνει βλήματα των S400 στην αρχή και μαζί με δορυφορική παρατήρηση να εντοπίζονται τα σημεία εκτόξευσης για καταστροφή . Το προδοταριό επί Σημίτη πούλησε τον δορυφόρο και την θέση σε γεωστατική τροχιά που είχε o OTE (αντί να αντικατασταθεί με καλύτερο για επικοινωνίες & παρατήρηση του στρατού) να μην έχουμε μόνο τους Γάλλους σαν επιλογή .
Συν το ότι δεν έχουμε την παρούσα στιγμή 500+ οπλισμένα drone είναι έγκλημα μεγάλο .
Όπως λες όταν θα τα ανοίξουν θα είναι για χοντρό παιχνίδι μια και θα δίνουν στοιχεία στον αντίπαλο με παρατήρηση , με ένα ακόμα σύστημα στην Συρία πλήρως ενεργοποιημένο αποκλείεται πλήρως η Κύπρος από αέρος , και με αντιπλοϊκούς και από θαλάσσης δυσκολεύει η υποστήριξη .
Οι Ρώσοι θα υποστηρίξουν πλήρως τους Τούρκους στον ενεργειακό στραγγαλισμό της Ευρώπης στο μέλλον για να πάρει προβάδισμα η Ευρασία όταν έρθει η ώρα , και στον East MED και στις μελλοντικές εξορύξεις .

Άσχετο με το θέμα αλλά είδα έφτασε 3ο ιστιοφόρο στα Κύθηρα με λαθρομετανάστες σήμερα 250 άτομα , γράφει στην εσχάτη γραμμή ανασχέσεως για τον EAst med , αλλά δεν είναι απαραίτητοι για τις πυρκαγιές , τι στρατιωτικό σκοπό θα είχαν αν παραμείνουν εκεί ?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...πολύ σωστά όσα γράφεις και συμφωνώ απόλυτα. Και όσο η τουρκία κάνει τα κουμάντα της εμείς κάνουμε...αποστρατικοποίηση.!! Μέχρι το τέλος του έτους δίνουμε πίσω στην Γαλλία 19 Mirage2000GM/BGM !!!! Ο αφοπλισμός της χώρας έχει αρχίσει εδώ και καιρό...όχι τώρα πρόσφατα. Εσύ θυμάσαι τουλάχιστον που το λέγαμε εδώ πριν 1 και χρόνο.

Για να μην αναφέρουμε και τις συστοιχίες patriot που δώσαμε στους κελεμπίες (Σ.Αραβία).Λες και εμάς δεν μας χρειάζονται. Συνορεύουμε με την Ελβετία ένα πράγμα και δεν έχουμε κίνδυνο. Έχουν αδειάσει τις αποθήκες τα λαμόγια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" , τι στρατιωτικό σκοπό θα είχαν αν παραμείνουν εκεί ?"

Νικόλα ξέρουν πολύ καλά το ρόλο στη διεθνή ναυσιπλοΐα ως προς τις διελεύσεις από Γιβραλτάρ προς Black Sea κι ανάστροφα Κυθήρων -Αντικυθήρων να γιατί θέλει άμεσα κλείσιμο κόλπων 12νμ κλπ. ..ο τούρκος και γιατί στέλνει εκεί τους νεώτερους βασιβουζούκους λαθροεισβολείς του.

Όπως έχω ξαναπεί θέλουν οθωμανοποίηση των Βαλκανίων.